Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد صادق معتمدیان روز یکشنبه در بازدید از واحدهای صنعتی «ایران پاش و صنایع شیشه عایق بلوری» با بیان اینکه دستگاه‌های متولی برای هموار کردن مسیر جذب سرمایه گذاران باید تمامی تلاش خود را به کار گیرند، اظهار کرد: سعی بر این است تا تمامی شرایط لازم اعم از اختصاص زمین، اراده تسهیلات بانکی و حمایت از بخش خصوصی به بهترین نحو ممکن انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عزم دولت سیزدهم به ارتقاء سطح تولید ملی با تکیه بر دانش بنیان، بیان کرد: ارتقای تولید ملی با بنیه علمی، قطع یقین نقش بسزایی در توسعه و بازاریابی آن خواهد داشت.

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر حضور میدانی مدیران برای رفع موانع تولید، گفت: تنها با شناخت صحیح از موقعیت و مشکلات موجود می‌توان راهکارهای لازم را ارائه کرد.

وی با اشاره به تدوین بسته کامل سرمایه گذاری در استان بیان کرد: جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و فعالان بخش خصوصی، حاکمیتی و دولتی از جمله موارد مطرح در آن است که امیدواریم با اتمام آن، قدم‌های بلندی در مسیر توسعه و پیشرفت استان برداشته شود.

معتمدیان افزود: با توجه به قابلیت ها و پتانسیل های استان، به حضور هلدینگ‌های بزرگ و سرمایه گذاری نهادهای توسعه گرا برای سرمایه گذاری و حضور فعال در بخش‌های مختلف استان نیاز داریم.

وی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیت‌های بخش خصوصی در همه حوزه‌ها اظهار کرد: حمایت از ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی خصوصی توسط دولت سیزدهم برنامه‌ریزی شده و ما نیز با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ این امر می‌تواند، توان اقتصادی و تولیدی بخش خصوصی را بیش از پیش بارور کرده و در توسعه بخش تولید و اشتغال که مدنظر مقام معظم رهبری است، بسیار موثر باشد.

استاندار آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در کنار توجه به توسعه بخش تولید، دانش بنیان کردن این بخش و توجه به واحدهای صنعتی با ظرفیت دانش بنیان نیز از جمله اقداماتی است که باید با اهتمام ویژه در آذربایجان غربی صورت گیرد.

به گزارش ایرنا، در این بازدید مشکلات مربوط به مالیات شرکت «صنایع شیشه عایق بلوری» مطرح و خواستار اجرای مصوبه استانی در راستای بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیاتی شد که استاندار آذربایجان‌غربی دستور به مکاتبه دوباره با سازمان مرکزی و ارائه راهکار قانونی از سوی معاونت اقتصادی شد.

البته مشکل اصلی شرکت «ایران پاش» در این بازدید انجام شده نیز مسائل مالیاتی عنوان شد که با دستور ویژه استاندار پرونده بررسی کارشناسی بار دیگر به جریان افتاد.

در این بازدید شرکت «ایران پاش» از سوئیت‌های شناور روی آب و مقاوم در برابر زلزله و طوفان‌های دریایی رونمایی کرد؛ همچنین اعلام شد که این شرکت توانایی آن را دارد که در کمتر از چند ساعت، پل‌های شناور برای عبور تجهیزات نظامی سنگین همچون تانک روی آب بسازد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی محمدصادق معتمدیان شرکت دانش بنیان ارومیه دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی محمدصادق معتمدیان وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی محمدصادق معتمدیان شرکت دانش بنیان ارومیه دولت سیزدهم استاندار آذربایجان غربی دانش بنیان بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد