Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:52:43 GMT

شهرک سرمایه گذاری مشترک خوی با ترکیه راه اندازی شود

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۴۸۹۵

شهرک سرمایه گذاری مشترک خوی با ترکیه راه اندازی شود

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس خواستار راه اندازی اتاق بازرگانی مستقل در خوی شد.

عادل نجف زاده امروز ۲۸ فروردین در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن مسائل مربوط به حوزه های صنعتی ، تجاری ،اقتصادی و بازرگانی خوی با اشاره به جایگاه ارزشمند خوی در مبادلات تجاری و اقتصادی منطقه و بعنوان نزدیکترین مسیر ریلی و زمینی به ترکیه و اروپا اظهار کرد: ضروری است اتاق بازرگانی مستقلی در خوی تشکیل شود تا مراجعات تجار و بازرگانان و کسبه به مرکز استان به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتقا جایگاه اداری اداره صمت خوی را خواستار شد و گفت: خوی در حال تبدیل شدن به بهشت سرمایه گذاران کشور است و ضروری است چارت تشکیلاتی اداره صمت خوی و حوزه اختیارات این اداره ارتقا پیدا کند.

نجف زاده همچنین خواستار راه اندازی شهرک سرمایه گذاری مشترک خوی با کشور ترکیه شد و گفت: با راه اندازی این شهرک می توان در جذب سرمایه گذاران خارجی به خصوص سرمایه گذاران ترک در اسرع وقت اقدام و به نتیجه رسید. 

فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه با اشاره به تلاش ها و تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال در سطح کشور گفت: مشکلات و نیازهای خوی در بخش صنعت ،معدن و تجارت در اسرع وقت رسیدگی می شود. 

به گزارش ایسنا؛ وی دستورات لازم را برای راه اندازی اتاق بازرگانی مستقل خوی،ارتقا چارت سازمانی اداره صمت خوی و راه اندازی شهرک صنعتی مشترک بین خوی و ترکیه را صادر کرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرک سرمایه گذاری راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا میرتاج‌الدینی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

به نظر بنده اکثریت کماکان با فراکسیون نیروهای انقلابی مجلس همسو خواهند بود البته اقلیت این مجلس از مجلس گذشته قوی‌تر بوده و شامل نیروهای مستقل، اعتدالی و اصلاح طلب خواهند بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

اصلاحات در نظام بانکی، اصلاح ساختار بودجه برای حذف کسری بودجه و حمایت از تولید و صنعت برای اشتغال جوانان

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اولویت من بوده و اکنون در مجلس فعلی هم عضو این کمیسیون هستم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهمترین چالش استان تنش آبی است که راهکار آن انتقال آب ارس به تبریز بوده تا مشکل آب شرب، صنعت و کشاورزی تبریز را برطرف کرد و چالش دوم احیای دریاچه ارومیه است که باید برنامه‌های جدی و عملیاتی اجرا شود و ۲۷ برنامه وجود دارد که برخی اجرا و برخی نشده است.

خط انتقال آب از کانی سیب به دریاچه ارومیه در فاز اول به اتمام رسیده و تکمیل فازهای بعدی باید پیگیری شوند.

انتقال آب از دریاچه وان ترکیه به ارومیه موضوع دیگر بوده پیشنهاد می‌کنم نیروگاه هزار مگاواتی احداث شود که برق آن به ترکیه و آب آن به ایران برسد و همکاری برد برد میان جمهوری اسلامی ایران و ترکیه است.

موضوع بعدی تکمیل خط راه آهن میانه به تبریز بوده که تا ایستگاه خاوران تکمیل شده و ۲۳ کیلومتر از خاوران به تبریز باقی مانده و باید عملیاتی شود.

مورد بعدی می‌توان به خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز و چشمه ثریا اشاره کرد که ۸۰ کیلومتر آن نیازمند ارتقا و ۲۲۰ کیلومتر باید احداث شود و سندی نیز بین ایران و ترکیه توسط وزرا امضا شده و باید عملیاتی شود.

کد خبر 6080936

دیگر خبرها

  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز