Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحمد حسینی پور شامگاه یکشنبه در همایش استانی تجلیل از نیکوکاران و خیران حوزه بهداشت و درمان که در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری برگزار شد، افزود: مجمع خیران همواره در احداث مراکز درمانی و بهداشتی پیشگام و متشا خیر و برکت بودند. 

وی گفت: در زمان شیوع ویروس کرونا، خیران و نیکوکاران در تامین تحهیزات بهداشتی نقش اساسی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران، حضور خیران و نیکوکاران را یکی از شاخص های جامعه مطلوب متناسب به ارزش های الهی دانست و اظهار داشت: کمک های بهنگام خیران و نیکوکاران به ویژه در دو سال اخیر و شیوع کرونا بر کسی پوشیده نیست. 
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: در شرایطی که برخی افراد با سو استفاده از شرایط موجود  بدنبال کسب مال بیشتر هستند، خیران و نیکوکاران برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانیمردم با گذشتن از اموال خود، نامی نیک از خود به یادگار می گذارند.
حسینی پور با اشاره نیازهای زیاد مردم در بخش بهداشت و درمان گفت که دولت به تنهایی قادر به اجرای  عدالت سلامت در جامعه نیست و خیران  و نیکوکاران در رفع کمبود نیازهای اساسی بخش بهداشت و درمان نقش موثری دارند.
وی با بیان اینکه توحه به مناطق کم برخوردار باید در اولویت کاری مجمع خیران سلامت باشد، گفت: باید از ظرفیت خیران، برای جبران کمبود نیازهای بخش بهداشت و درمان به ویژه در روستاها و متاطق محروم و دور دست استفاده کرد. 
استاندار مازندران بر لزوم تقویت فرهنگ وقف به ویژه در بخش بهداشت و درمان تاکید کرد و افزود: باید با تبلیغ کارهای عام المنفعه، نسبت به جلب و جذب بیشتر خیران و نیکوکاران به ویژه در بخش بهداشت و درمان اقدام کرد. 

حجت الاسلام لایینی نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری 

نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری نیز در سخنانی گفت که یکی از نشانه های مومنان بذل و انفال مال در جهت انجام کارهای خیرخواهانه است.

امام جمعه ساری گفت: با حذف بسیاری از هزینه های غیر ضروری می توان به بهره وری دست یافت و خیران این مهم را محققو  در دو سال اخیر و در زمان شیوع ویروس کرونا، خیران مازندرانی ۷۰۰ میلیارد تومان به نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از ویروس کرونا کمک کردند.

حجت الاسلام محمد باقر لایینی یادآور شد: حضور پُررنگ خیران در یکی دو سال اخیر، به ویژه در مبارزه با کرونا و حمایت آنان در روزهای آغاز همه گیری بیماری و کمک به تهیه ماسک و تجهیزات محافظتی برای مدافعان سلامت، همچنین تهیه ونتیلاتور و تجهیزات را بسیار تحسین برانگیز دانست.

در پایان این آیین از خیران حوزه سلامت مازندران با اهدای هدایایی قدردانی شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ساری دانشگاه علوم پزشکی ایرنا استانداری مازندران سید محمود حسینی پور نوری مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ساری دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا ساری دانشگاه علوم پزشکی ایرنا استانداری مازندران مازندران بخش بهداشت و درمان خیران و نیکوکاران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است