Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ به نقل از ایسنا، یک فعال گردشگری در منطقه اورامانات کرمانشاه خواستار تمرکز مسئولین و فعالیت گردشگری استان روی رویدادسازی برای رونق دوباره صنعت گردشگری در استان شد.

وی ادامه داد: ترسی که کرونا طی دوسال گذشته به دل مردم انداخته و نیز ضربه اقتصادی که از شیوع این بیماری دیده اند، باعث شده تا کماکان بسیاری از آنها از رفتن به سفر منصرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال گردشگری تصریح کرد: در نوروز امسال نسبت به دو سال گذشته با توجه به واکسیناسیون گسترده ای که شده بود، وضعیت گردشگری بهبود پیدا کرد که در کرمانشاه هم این شرایط را داشتیم.

وی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه بیشتر از آنچه که آمارها می گوید می تواند پذیرای گردشگران باشد، عنوان کرد: بیستون، تاق بستان، آنوبانی نی، معبد آناهیتا، تاق گرا، تکایا، مساجد، بازار سنتی و… همگی بخشی از تاریخچه غنی کرمانشاه هستند که در حوزه گردشگری نتوانسته ایم به اندازه کافی از آنها بهره ببریم و ضعیف عمل شده است.

عزیزی خاطرنشان کرد: در کنار این آثار تاریخی ارزشمند و جاذبه های طبیعی، فرهنگ بسیار غنی از اقوام مختلف در این استان وجود دارد که اگر اینها در کنار هم قرار بگیرند، می توانند تحولی بزرگ در حوزه گردشگری کرمانشاه رخ دهد.

وی یادآورشد: در سالهای گذشته تنها یک درصد از آیین های موجود در استان همچون جشن انار، تنبور نوازی، چله هاوین، عزاداری های ماه محرم و … را برگزار کرده ایم که نتیجه اش را هم که استقبال بسیار زیاد گردشگران از سراسر کشور بود، دیدیم. حال اگر این آیین ها و میراث ناملموس را با میراث ملموس مانند آثار تاریخی تلفیق کنیم، قطعا تغییراتی شگرف در حوزه گردشگری استان به وجود خواهد آمد.

وی تصریح کرد: برای  نمونه معبد آناهیتا یک اثر تاریخی ارزشمند است که هرساله علاقمندان به بناهای باستانی  از آن بازدید می کنند، اما اگر ما در کنار همین اثر تاریخی بتوانیم رویدادهایی را برگزار کنیم، قطعا میزان گردشگران بیشتری به سمت آن خواهند آمد.

عزیزی در ادامه با تاکید براینکه این ظرفیت در همه استان های غربی وجود دارد، اظهار کرد: استان های منطقه غرب کشور می توانند روی این مسئله تمرکز کنند و با همین کار مثلث طلایی گردشگری را همانند آنچه در استان های مرکزی کشورمان اتفاق افتاده، در این منطقه بوجود آورند.

به گفته این فعال گردشگری، آثار تاریخی، تنوع اقلیمی، جاذبه های طبیعی، گردشگری عشایری، گیاهان دارویی، پرورش اسب و … از جمله نقاط قوتی است که استان های غرب کشور می توانند برای رویدادسازی های مشترک روی آن برنامه ریزی کنند.

وی در بخش دیگری از این گفت  و گو اظهار کرد: یکی دیگر از نکاتی که در شرایط کنونی که اوضاع برای رونق دوباره فعالیت های گردشگری فراهم شده، باید روی آن کار کنیم، آوردن تورهای گردشگری از خارج از استان به داخل استان است.

مدیر تنها موزه میراث ناملموس کشور در روستای زردویی تاکید کرد: در حال حاضر بیشتر تورهای گردشگری که به نقاط گردشگرپذیر استان می روند، داخل استانی هستند، یعنی تنها کارشان این است که گردشگران را داخل استان جابجا کنند و کمتر پیش می آید گردشگری را از خارج وارد استان کنند که این کار سود چندانی در حوزه گردشگری ما نخواهد  داشت.

وی ادامه داد: ۹۰ درصد تورهایی که اکنون در کرمانشاه برگزار می شود، تورهای یک روزه است، درحالی که زمانی گردشگری سودآور خواهد بود که گردشگران حداقل یک شب را در هر نقطه ای که می روند اقامت داشته باشند تا گردشگری برای مردم محلی آن منطقه ثروت آفرین باشد.

مدیر آژانس گردشگری کوژین اورامانات متذکر شد:  بهترین حالت برای حوزه گردشگری کرمانشاه این است که گردشگرانی را از استانهایی مانند اصفهان، تهران و یزد به کرمانشاه بکشانیم، زیرا تا زمانی که تنها روی گردشگری داخل استانی تمرکز کنیم، عایدی چندانی از این حوزه نخواهیم داشت و به تدریج مردم محلی هم دیگر پذیرای گردشگران نخواهند بود، بنابراین لازم است آژانس های گردشگری استان روی آوردن تورهای خارج استانی تمرکز کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرمانشاه گردشگری مدیر آژانس گردشگری حوزه گردشگری داخل استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: معتقد هستیم پروژه‌ای از جمله تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق‌بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده تله کابین طاق بستان، اظهار کرد: پاییز سال گذشته دفتر امور پایگاه‌های جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی پس از بررسی‌های انجام شده مخالفت خود را با اجرای تله کابین در طاق بستان اعلام کرد، اما به دنبال آن از طریق استان رایزنی‌هایی با وزارتخانه صورت گرفت تا یک نظر قطعی و نهایی را برای همیشه در خصوص این پرونده اعلام کنند.

وی افزود: مسئولان وزارت میراث فرهنگی از شهرداری کرمانشاه درخواست کردند تا مشاور پروژه جزئیات سه مسیر پیشنهادی خود را برای احداث تله کابین در طاق بستان در اختیار دفتر ثبت و حریم آثار و حفظ و احیا میراث معنوی و طبیعی وزارتخانه قرار دهد تا آن‌ها نیز کار کارشناسی دقیقی روی این پروژه داشته باشند و نظر نهایی خود را اعلام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه پروژه تله کابین کرمانشاه در وزارت میراث فرهنگی هنوز در حال کارشناسی است، خاطرنشان کرد: آخرین نشست میان مدیرکل ثبت و حریم آثار وزارت میراث فرهنگی با کارشناسان و مشاوران شهرداری کرمانشاه هفته گذشته برگزار و مقرر شد یک اصلاحیه نهایی را روی نقشه پروژه داشته باشند و آن را دوباره به وزارت میراث فرهنگی تحویل دهند.

فرمانی اضافه کرد: مسئولان وزارت میراث فرهنگی در تلاش هستند تا راهکاری برای اجرای این پروژه پیدا کنند که البته این امر مستلزم ارائه جزئیاتی دقیق از نقشه مسیرهای پیشنهادی شهرداری برای احداث تله کابین است.

وی تاکید کرد: معتقد هستیم پروژه‌ای همچون تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن هم حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

کد خبر 749074

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران