Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم، عباس شکوری گفت:درراستای اجرای سیاست‌های حمایتی از فعالیت‌های بخش صنعت حمل ونقل جاده‌ای و به منظور افزایش ضریب ایمنی و کاهش حوادث محتمله، طرح احداث راه‌های دسترسی سه مجتمع خدماتی، درسطح محور‌های مواصلاتی استان قم اجرا و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم درتکمیل این خبر افزود: با توجه به سیاست‌های حمایتی و اعطا تسهیلات به اماکن خدماتی بین راهی که تاکنون نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام ننموده اند و ضرورت احداث راه دسترسی ایمن، نسبت به این امر، درسه مجتمع خدماتی بین راهی استان قم اقدام شد.
عباس شکوری درادامه به اسامی سه مجتمع خدماتی جدید الاحداث که تاکنون از تسهیلات حمایتی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استفاده نکرده و نسبت به احداث راه دسترسی آن‌ها اقدام شده، اشاره و افزود: این مجتمع‌ها شامل: ۱- مجتمع خدماتی رفاهی مهرگان کریمه (کیلومتر ۴۵ محور قدیم قم- تهران) ۲- مجتمع خدماتی- رفاهی نجف زاده (محور قدیم سلفچگان- ساوه) ۳- مجتمع خدماتی_ رفاهی بابا حاجی (بزرگراه قم- سلفچگان) می‌باشند.
وی درتوضیحی مجمل به رویکرد فرهنگی- گردشگری برخی اماکن خدماتی بین راهی استان که نسبت به احداث راه دسترسی آن‌ها اقدام شده پرداخت و اضافه کرد: به عنوان نمونه مجتمع خدماتی نجف زاده درقالب تیر پارک، احداث و به ارائه خدمات می‌پردازد و همچنین مجتمع بابا حاجی نیز، سالن اصلی ارائه خدمات آن، آب انباری با قدمتی هشتصد ساله است که آماده ارائه خدمات موضوعه شده است.
شکوری درمجموع طول راه‌های دسترسی احداث شده جهت این سه مجتمع را ۳/۱ کیلومتر عنوان و تصریح کرد: عرض مسیر‌های احداثی به طور متوسط هفت متر و دارای شانه خاکی ازدوطرف می‌باشند.
رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم درخصوص میزان اعتبار تخصیصی این طرح اظهار داشت: افزون بر بیست میلیارد ریال از منابع اعتباری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای به احداث مسیر‌های دسترسی فوق الاشاره تخصیص یافته است.
عباس شکوری بازه زمانی اجرا و بهره برداری از پروژه احداث راه دسترسی سه مجتمع خدماتی بین راهی مهرگان کریمه، باباحاجی و نجف زاده را یکماهه عنوان و یادآورشد: به دلیل ضرورت احداث راه دسترسی ایمن، خصوصا طی ایام نوروز ۱۴۰۱، نسبت به اجرای طرح با حداکثر شیفت کاری عوامل اجرایی اقدام ودر اسفندماه سال گذشته تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی درادامه به اهم اقدامات فنی اجرایی این طرح پرداخت و تصریح کرد: جهت احداث راه دسترسی سه مجتمع مذکور، پس از اجرای بیس، نسبت به روکش آسفالت درقالب یک لایه بیندر و یک لایه توپکا اقدام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل جاده ای راهداری قم راهداری و حمل ونقل جاده ای احداث راه دسترسی سه مجتمع خدماتی خدماتی بین راهی بهره برداری استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور