Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@13:28:50 GMT

آسمان شب از نگاه ناسا+عکس

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۶۱۷۷

آسمان شب از نگاه ناسا+عکس

به گزارش  فارس، ناسا با تهیه و تحلیل تصاویری از شب به مدیران پارک‌ها کمک می‌کند تا تأثیر نور و سر و صدا در فضای باز بر گونه‌های جانوری پارک‌های ملی را بهتر درک کنند.

این داده‌ها به مدیران پارک‌ها اجازه می‌دهد تا یک دوره زمانی مانند فصل بهار یا زمستان را انتخاب کنند و سپس در پارک خاصی بزرگ‌نمایی کنند تا داده‌های صدا و نورهای شب را ببینند و تعیین کنند که کدام گونه‌های جانوری ممکن است از این محرک‌های حسی در معرض خطر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهدات از فضا، مانند داده‌های نور شبانه از ماهواره ناسا (Suomi NPP) که برای تهیه نقشه ایالات متحده استفاده شد، به ارزیابی بهتر تأثیر نور در فضای باز بر گونه‌های جانوری در پارک‌های ملی کمک می‌کند.

ماهواره Suomi National Polar-orbiting Partnership (NPP) در اکتبر 2011 توسط ناسا، اداره ملی اقیانوس و جوی (NOAA) و وزارت دفاع امریکا پرتاب شد. این ماهواره دارای یک سنسور حساس به نور کم بود که می‌توانست منایع نوری را در شب شش برابر بهتر تشخیص دهد و وضوح مکانی و سطحی را به نسبت بسیار بالایی بهبود بخشید.

همچنین از آنجا که Suomi NPP یک ماهواره علمی غیرنظامی است، داده‌ها در عرض چند دقیقه تا چند ساعت پس از کسب، در دسترس دانشمندان قرار می‌گیرند.

منبع: الف

کلیدواژه: پارک ها داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش اسپیس، آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

 به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است. 

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟