Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین رسانه‌های اسرائیلی از احضار آلکساندر بن زوی، سفیر اسرائیل در مسکو در روز یکشنبه به وزارت خارجه روسیه برای دیداری در روز دوشنبه خبر می‌دهند.

این احضار چند روز پس از انتقاد مسکو از رای اسرائیل در حمایت از برکناری روسیه از شورای حقوق بشر سازمان ملل و اظهارات «ضد روسی» یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت خارجه روسیه در روز جمعه در بیانیه‌ای گفت:‌«ما متوجه یک حمله ضد روسی دیگر در تاریخ ۷ آوریل بوسیله وزیر خارجه، یائیر لاپید در پس‌زمینه حمایت کشورش از قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در تعلیق عضویت فدراسیون روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل شدیم.»

روسیه از شورای حقوق بشر سازمان ملل معلق شد

وزارت خارجه روسیه در ادامه این بیانیه اشاره می‌کندکه تلاش نه چندان پنهانی وجود دارد تا با استفاده از وضعیت به وجود آمده در اوکراین توجه‌ جامعه بین‌المللی از یکی از قدیمی‌ترین منازعه‌های حل نشده در جهان یعنی منازعه فلسطین و اسرائیل منحرف شود.

سپس این بیانیه به تخطی‌های متعدد اسرائیل از تصمیم‌های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل در ادامه اشغال غیرقانونی و «الحاق خزنده» قلمروهای فلسطینی اشاره می‌کند که در نتیجه آن اکنون بیش از ۲.۵ میلیون فلسطینی در کرانه غربی رود اردن در مناطق محصور پراکنده‌ای بدون ارتباط با دنیای بیرون زندگی می‌کنند و نوار غزه اساسا به صورت «یک زندان سر باز» درآمده است که دو میلیون نفر در آن تقریبا برای ۱۴ سال مجبور به زندگی در شرایط محاصره دریایی، هوایی و زمینی اعمال‌شده بوسیله اسرائیل شده‌اند.

در پایان این بیانیه آمده است: «همچنین شایان توجه است که روند حفظ طولانی‌ترین اشغال در تاریخ پس از جنگ جهانی دوم بوسیله اسرائیل با تاکتیک تجاهل کشورهای اصلی غربی و حمایت واقعی ایالات متحده اعمال می‌شود.»

واکنش تند روسیه به جنایت های اخیر اسرائیل در مسجدالاقصی

وزارت خارجه اسرائیل از اظهارنظر درباره احضار سفیرش یا این بیانیه مسکو خودداری کرده است.

یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل در ابتدای این ماه پس از انتشار عکس‌های اجساد کشته‌های فراوان غیرنظامی در شهرک بوچا در حومه کی‌یف در اوکراین روسیه را به ارتکاب جنایات جنگی متهم کرد. نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل نسبت به لاپید در موضوع جنگ اوکراین ساکت‌تر بوده و برای مثال گرچه کشتار در بوچا را محکوم کرده است، نامی از روسیه به عنوان مسئول آن نبرده است.

کد خبر 670562 برچسب‌ها اسرائیل روسیه - اوکراین روسیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اسرائیل روسیه اوکراین روسیه وزارت خارجه سازمان ملل وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین سفیر آلمان را احضار کرد

سفیر آلمان در چین روز گذشته در پی دستگیری چند مظنون به جاسوسی برای پکن به وزارت خارجه این کشور احضار شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشترن"، پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان به اتهام جاسوسی برای چین، سفیر آلمان در پکن احضار شد. پاتریشیا فلور، سفیر آلمان روز پنجشنبه در سرویس پیام کوتاه ایکس نوشت: وی امروز به وزارت خارجه احضار شد.

وی تاکید کرد: این "یک حرکت بسیار روشنگرانه" بود، اما حداقل فرصت خوبی برای توضیح چند چیز بود. فلور ادامه داد: ما جاسوسی در آلمان را تحمل نمی‌کنیم.

چهار شهروند آلمانی در ابتدای هفته به اتها جاسوسی برای چین بازداشت شدند. مورد بازداشت جیان جی، کارمند ماکسیمیلیان کرا، کاندیدای برتر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا، ، به ویژه برجسته است. به گفته دادستان کل فدرال، جیان متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است.

سفارت چین در آلمان اخیرا اتهامات جاسوسی مقامات امنیتی آلمان علیه این کشور را رد کرده و آن را اقدامی برای بدنام کردن پکن دانست.

سفارت چین در رابطه با دستگیری اتباع آلمانی به اتهام انجام خدمات مخفی و جاسوسی برای چین گفت: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که از اتهامات جاسوسی برای دستکاری سیاسی وجهه چین و بدنام کردن این کشور دست بردارد.

دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از دستگیر شدگان را متهم می کند که به اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای دست یافته است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد. گفته می شود او برای این منظور از یک زوج آلمانی استفاده کرده است. هر سه مظنون متهم به عمل به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قانون تجارت خارجی هستند.

دادستان کل فدرال آلمان در کارلسروهه در این باره گفت: این پرونده شامل پروژه‌های تحقیقاتی می‌شود که می‌توانند به ویژه برای گسترش قدرت رزم دریایی چین مفید باشند.

دادرسی علیه سه مظنون بر اساس یافته های اداره فدرال برای حفاظت از قانون اساسی است. در جریان این دستگیری ها، منازل و محل کار آنها تفتیش شد. قانون جزا جریمه نقدی یا حبس تا پنج سال را برای جرم ایفای نقش به عنوان مأمور سرویس مخفی و در موارد خاص به مجازات حبس تا ده سال پیش بینی کرده است.

بعد از آن رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که دادستان کل فدرال آلمان جیان جی، دستیار نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا راهم با اتهامی مشابه بازداشت کرده است.

وی به عنوان دستیار ماکسیمیلیان کرا، نماینده پارلمان اروپا از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان کار می کند و گفته می شود که در بروکسل و درسدن زندگی می کند. بازرسان بر این باورند که وی در این نقش اطلاعاتی را از عملیات پارلمانی به وزارت امنیت دولتی چین (MSS) مخابره کرده است. بخصوص آنها او را به جاسوسی از اعضای مخالف چین در آلمان متهم می کنند.

در انگلیس نیز یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

این مردان متهم به جاسوسی برای چین که 29 و 32 ساله هستند قرار است امروز جمعه در دادگاه لندن حاضر شوند.

واحد ضد تروریسم پلیس بریتانیا مسئول پرونده‌های جاسوسی در سپتامبر 2023 اعلام کرد که این دو مرد را در ماه مارس دستگیر کرده است. گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان می‌گفتند که یکی از این دو مرد در حالی که به عنوان دستیار پژوهشی در پارلمان کار می‌کرد، با اعضای حزب محافظه‌کار حاکم، از جمله تام استیمهات، وزیر امنیت، در تماس بوده است. با این حال، گفته می‌شود که استیمهات تنها با مظنون تماس محدودی داشته است، آن هم در دوره قبل از تصدی پست وزیری او.

این پرونده در ماه سپتامبر نیز باعث تنش‌های دیپلماتیک شد. ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، پکن را به «دخالت» در دموکراسی پارلمانی در پرتو تحقیقات در این باره متهم کرد. چین با عصبانیت واکنش نشان داد و «قاطعانه» اتهامات جاسوسی را رد کرد.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید سفیر ازبکستان از موزه افتخارات سپاهان
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار می‌کند
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد