Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@10:09:39 GMT

بافت تاریخی نباید بهانه‌ای برای توسعه قزوین باشد!

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۶۹۹۰

بافت تاریخی نباید بهانه‌ای برای توسعه قزوین باشد!

ایسنا/قزوین شهردار قزوین درخصوص ادامه پروژه شهید انصاری شرقی در بافت تاریخی بیان کرد: نباید به بهانه بافت تاریخی، مانع رشد جنوب شهر شویم، قرار نیست بافت تاریخی شهر عقب‌افتاده بماند، چه کسانی اجازه نمی‌دهند شهر رشد کند، چرا اجازه ساخت و ساز در جنوب شهر را نمی‌دهند، کجا ارتفاع ساختمان به بافت تاریخی آسیب رسانده است؟

مهدی صباغی یکشنبه شب ۲۸ فروردین در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین که در سالن مفاخر شهرداری برگزار شد، بیان کرد: نخستین کار ما در حوزه حل مشکل ترافیکی شهر قزوین بود که در این راستا برای بافت جدید و قدیم شهر تدابیری اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین معضلات ترافیکی قزوین در بلوار جمهوری و خیابان اصفهان بود که در گام نخست توانستیم در ۳۵ روز با اعتباری بالغ بر ۴۴ میلیارد تومان کمربندی نسیم شمال را تکمیل و بار ترافیکی این منطقه را کاهش دهیم به گونه‌ای که دیگر ماهانه ۳۶ هزار خودرو وارد شهر نشوند.

شهردار قزوین با اشاره به برنامه‌های خود در شهرداری قزوین گفت: اجرای ۱۰۰ پروژه تحولی را برای شهر قزوین در ۴ سال آینده در نظر داریم که ۶۴ مورد آن ابنیه‌ای بوده و بقیه تولید ثروت است.
وی تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های شهرداری در سال ۱۴۰۱ به سرانجام رساندن پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره است و امیدواریم تا پایان سال تمام پروژه‌های عمرانی باقیمانده شهر را به اتمام برسانیم.

نیروهای مازاد شهرداری را اخراج نمی‌کنم

این مسئول در ادامه بیان کرد: درباره به‌کارگیری نیروهای جدید در شهرداری باید عرض کنم که شورای شهر اجازه ورود نیروهای جدید به شهرداری را نداده و مصوب کرده که از نیروهای موجود استفاده کنیم هرچند نیروهای امروز شهرداری نیز نیروهای خوب و توانمندی هستند و ما تلاش می‌کنیم از نیروی انسانی به صورت بهینه استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه اخراج نیروهای مازاد شهرداری که در دوره‌های گذشته جذب شده‌اند به صلاح نیست، اضافه کرد: با توجه به اینکه قزوین کلان‌شهر شده است باید ۴ منطقه شهرداری داشته باشیم و بر همین اساس بخشی از نیروهای شهرداری را در منطقه ۴ شهرداری قزوین استفاده خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص تعطیلی نشریه پیام شهر بیان کرد: نشریه پیام شهر تعطیل نمی‌شود بلکه به زودی با سردبیر جدید به صورت برخط منتشر خواهد شد.

شهردار قزوین ادامه داد: ۲۵ درصد بدهی شهرداری تا پیش از عید ۱۴۰۱ پرداخت شده است، درخصوص تولید ثروت نیز معتقدیم سرمایه‌گذار قزوینی باید در این شهر سرمایه گذاری کند.

درباره ادامه پل امام رضا (ع) تابع قانون هستیم

این مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درخصوص ادامه پل امام رضا (ع) اظهار کرد: به نظر من باغستان نابود نشده است این ما هستیم که نباید در کار باغدار دخالت کنیم درحالی که به اسم کمک کردن زندگی این باغداران را خراب می‌کنیم. چه کسانی می‌گویند باغستان نابود شده درحالی که تا آن سوی شهر صنعتی لیا باغستان توسعه پیدا کرده است. امروز دوران باغداری سنتی و آبیاری غرقابی گذشته است، امروز باید باغداری مکانیزه شود.

وی ادامه داد: برخی‌ها به بهانه میراث فرهنگی به قزوین خیانت کرده و باعث تخریب باغستان سنتی شدند و امروز به بهانه حفظ باغستان و سنت اجازه ورود تکنولوژی به باغستان را نمی‌دهند، درباره ادامه ساخت پل امام رضا (ع) هم تابع قانون هستیم.

پروژه شهید انصاری را در سفر رئیس‌جمهور به قزوین مطرح می‌کنیم

شهردار قزوین در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درخصوص ادامه پروژه شهید انصاری شرقی در بافت تاریخی بیان کرد: نباید به بهانه بافت تاریخی، مانع رشد جنوب شهر شویم، قرار نیست بافت تاریخی شهر عقب‌افتاده بماند، چه کسانی اجازه نمی‌دهند شهر رشد کند، چرا اجازه ساخت و ساز در جنوب شهر را نمی‌دهند، کجا ارتفاع ساختمان به بافت تاریخی آسیب رسانده است؟

وی افزود: حق مردم بلاغی است که به یک خیابان دسترسی داشته باشند اما ما هنوز اقدامی نکرده‌ایم هرچند از دولت درخواست می‌کنیم و پروژه شهید انصاری را در سفر رئیس‌جمهور به استان قزوین مطرح خواهیم کرد، اما در نهایت ما تابع قانون هستیم.

صباغی تصریح کرد: امروز افرادی برای جنوب شهر و بافت تاریخی اظهار نظر می‌کنند که خود در شمال شهر و در برج‌ها ساکن هستند. چرا نباید مردم جنوب شهر ترقی نکنند فقط به خاطر گزارش تعدادی افراد که والله اهل آن محله نیستند و باعث خفت مردم جنوب شهر شده‌اند و نمی‌گذارند آنجا رشد کند.

مبارزه با فساد در شهرداری در حال انجام است

این مسئول درخصوص ساماندهی محلات کم برخوردار به ویژه محله هادی آباد بیان کرد: هادی‌آباد مردم باغیرت و نجیبی دارد و اقدامات خوبی در جهت توسعه برای این منطقه در نظر داریم؛ با ادارات مربوطه مذاکراتی صورت گرفته ضمن اینکه ۶۲ هزار متر زمین را در این منطقه مورد تملک قرار داده‌ایم.

وی در پایان عنوان کرد: سیستمی کردن اقدامات شهرداری، حذف امضاهای طلایی، علنی کردن مزایده‌ها و ارتباط مستمر با مردم از جمله اقداماتی است که در راستای مبارزه با فساد در شهرداری در حال انجام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بافت تاريخي باغستان سنتی قزوین قزوين شهرداری قزوین محله بلاغی میراث فرهنگی پروژه شهید انصاری شهردار قزوین بافت تاریخی جنوب شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت

وحید نیک روش رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: طرح ساماندهی گذر فدک در بافت تاریخی بوشهر نیز بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شده ولی تاکنون این مهم را به اتمام نرسانده است.

وی بیان کرد: چنانچه اداره کل یاد شده توان اجرا طرح را ندارد شورا و شهرداری بوشهر آمادگی دارند تا طرح ساماندهی گذر فدک را به اتمام برسانند.

رئیس شورای شهر بوشهر ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت شهری در بوشهر از محل اعتبارت ارزش افزوده است که در این زمینه از اداره کل مالیاتی استان خواسته شده سهم دقیق استان در این حوزه را مشخص کند.

نیک روش ادامه داد: اعتبارات ارزش افزوده بوشهر همچنان براساس جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرداخت می‌شود و این در حالی است که شهر به مرز ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

وی یادآور شد: در سال گذشته پیش بینی‌ها برای پرداخت یک‌هزار میلیارد ریال اعتبارت ارزش افزوده به شهرداری بوشهر بود که از این میزان تنها هفت هزار میلیارد ریال آن محقق شد.

نیک روش ادامه داد: پیش‌بینی شده امسال بین ۱۱ تا ۱۲ هزار اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری بوشهر پرداخت شود که براساس روال سابق شاید این میزان نیز محقق نشود.

وی گفت: این اعتبارات مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی بوده از این رو انتظار می‌رود حق شهر بوشهر به طور تمام و کمال پرداخت شود.

وی اضافه کرد: در ارتباط با پرداخت عوارض آلایندگی به شهرستان‌های استان بوشهر نیز این مهم تنها به شهرستان‌های جنوبی استان اختصاص یافته و این در حالی است که شهرستان‌های مرکزی و شمالی استان مانند بوشهر، دشتستان و دیلم نیز متاثر از آلایندگی هستند.

نیک روش اظهار کرد: در پرداخت عوارض آلایندگی برخی از شهرستان‌های استان همجوار با وجود متاثر نشدن از آلایندگی جنوب بوشهر برای دریافت عوارض آلایندگی معرفی شدند که این اجحافی در حق مرکز استان بوشهر به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: در ارتباط با فعالیت واحد‌های پتروشیمی و پالایشگاهی نیز بیش از ۹۰ درصد واحد‌های جنوب بوشهر به عنوان صنعت سبز معرفی شدند ولی بازدید میدانی نشان داده آلودگی منطقه بسیار بالاتر از این است.

نیک روش افزود: به تناسب این میزان آلایندگی باید سهم استان بوشهر از اعتبارات آلایندگی بخوبی محقق شود.

وی اظهار کرد: از نمایندگان استان در مجلس جدید و سایر مدیران کلان استان بوشهر انتظار می‌رود در جهت گرفتن حق بوشهر در جذب اعتبارات آلایندگی نهایت تلاش خود را بکار گیرند.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر تصریح کرد: در قانون جدید شورا‌ها چیزی برای اینکه از ظرفیت و قابلیت مشارکت مردم برای اداره جامعه استفاده شود وجود نداشته که انتظار می‌رود بازنگری لازم در این قانون محقق شود.

وی گفت: در برنامه هفتم، طرح مدیریت واحد شهری مورد تایید نمایندگان قرار نگرفت و از دستور کار خارج شده که انتظار است به تناسب انتظار‌های مردم از شورا‌ها نسبت به قانون یاد شده اهتمام لازم ایجاد شود.

نیک روش با اشاره به کمبود پارکینگ در شهر بوشهر نیز اظهار کرد: در خصوص احداث پارکینگ در سطح محیط شهری کاربری آن در قالب سرانه تاسیسات شهری قرار می‌گیرد ولی با این وجود در بوشهر زمین‌های در نظر گرفته برای پارکینگ بیشتر در اختیار بخش خصوصی قرار داشته و باید به قیمت روز خریداری شوند.

وی تاکید کرد: باید شرایط برای استفاده از زمین نیروگاه اتمی برای احداث پارکینگ در بوشهر فراهم شود ولی این مهم تاکنون محقق نشده است.

نیک روش افزود: در محدوده زمین نیروگاه فضای سبز مناسب و پارکینگ خودرو وجود ندارد که ۱۷ هزار مترمربع فضای در مالکیت سازمان انرژی اتمی ظرفیت ارزشمند برای توسعه فضای سبز و احداث پارکینگ محسوب می‎ شود.

وی یادآور شد: با هدف تامین نیاز بخشی از پارکینگ موردنیاز شهر بوشهر اکنون حدود ۷۰۰ مترمربع در خیابان امام خمینی (ره) به شکل رو باز مورد استفاده قرار گرفته است.

نیک روش ادامه داد: برای احداث پارکینگ در مرکز شهر نیز زمین اختصاص یافته به این طرح در محاصره واحد‌های تجاری است که باید در ابتدا با توجه به تشکیل پرونده قضایی باید تعامل و توافق لازم انجام شود.

وی افزود: در اجرا پارکینگ شهرداری ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در اختیار دارد و به محض تعیین وضعیت زمینه نسبت به احداث پارکینگ اقدام می‌کند.

نیک روش عنوان کرد: شهر بوشهر به طور جدی مشکل پارکینگ دارد و با این روند شاید در ۱۰ سال آینده گذر‌های ۱۰ سال آینده جوابگوی شمار خودرو‌های سطح شهر نباشد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی، معاونین شهرسازی شهرداران کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها ۶ و هفت اردیبهشت به میزبانی بوشهر در سالن اجتماعات اداره کل بنادر و دریانوردی استان برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • تأکید شهرداری بوکان بر استمرار طرح‌های عمرانی و توسعه فضای‌سبز
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت