Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@13:53:26 GMT

موفقيت 6 شرکت در باشگاه صادرات دانش بنيان

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۷۰۳۵

خبرگزاری آریا-باشگاه صادرات دانش بنیان در سال گذشته، تعداد 600 شرکت دانش بنیان را براساس سه معیار اصلی،فنی، شرکتی و فروش مورد ارزیابی تفصیلی قرار داد و آن‌ها را از نظر میزان آمادگی برای صادرات در گروه‏های 5 ستاره تا 2 ستاره طبقه‏ بندی کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا از مجموع 600 شرکت که باشگاه صادرات دانش بنیان در سال 1400 ارزیابی کرده است، شش شرکت موفق به کسب نشان 5 ستاره شدند که از این میان، چهار شرکت در حوزه‌ی فناوری «دارو و فرآورده‌های پیشرفته‌ی تشخیص و درمان» و دو شرکت در حوزه‌ی "ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته" فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باشگاه صادرات دانش بنیان در سال گذشته تعداد 600 شرکت دانش بنیان را براساس سه معیار اصلی: فنی، شرکتی و فروش مورد ارزیابی تفصیلی قرار داد و آن‌ها را از نظر میزان آمادگی برای صادرات در گروه‏های 5 ستاره تا 2 ستاره طبقه‏ بندی کرد.
طبق ارزیابی‏های صورت گرفته در باشگاه صادرات دانش بنیان، چهار شرکت سینا ژن، آریوژن فارمد، پیشتاز طب زمان و فراورده‌های پویش دارو که در حوزۀ سلامت و بهداشت فعال هستند، در جمع شرکت‌های پنج‌ستاره قرار دارند.
این شرکت‌ها محصولاتی همچون دارو‌های ضدسرطان، دارو‌های هموفیلی و آرتریت روماتوئید، کیت‌های تشخیص آزمایشگاهی، دارو‌های نوترکیب بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک و دارو‌های ام اس را تولید می‌کنند.
طبق معیار‌های باشگاه صادرات دانش بنیان، شرکت‏هایی که توان فنی بالا و زیرساخت‏های صادراتی قوی دارند، در ردیف شرکت‏های پنج‌ستاره قرار می‌گیرند.
این شرکت‌ها علاوه بر کسب حداقل 80 درصد از کل امتیاز‌ها در معیار‌های ارزیابی باشگاه، باید دارای تجربۀ حداقل یک میلیون دلار صادرات بوده و محصولات برتر آن‌ها بتوانند 60 درصد امتیاز در معیار‌های فنی باشگاه را کسب کند.
باشگاه صادرات دانش بنیان از پاییز 1399 با حمایت مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی و با هدف تقویت برند ملی و تغییر نگرش کشور‌ها نسبت به ظرفیت محصولات دانش بنیان ایرانی فعالیت خود را آغاز کرده است.
این باشگاه، چهار برنامۀ اصلی شامل شناسایی و رتبه‌بندی شرکت‏های دانش‏ بنیان، تلاش برای رشد شرکت‏ها، تلاش برای توسعه‌ی بازار‌های صادراتی و همگراکردن ظرفیت تمام نهاد‌ها در مسیر توسعه صادرات دانش بنیان را دنبال می‏کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان باشگاه صادرات دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور