Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مدیر واحد تولیدی گروه صنعتی آریاpvc)  در جریان بازدید مسوولان از این واحد تولیدی اظهار داشت: این واحد را تولید کننده پروفیل upvc خط تولید شیشه سکوریت، شیشه دو جداره و انواع شیشه عنوان کرد و گفت: این واحد تولیدی با بهره‌گیری از ماشین‌های برند جهانی شیشه سکوریت و واحد مونتاژ در و پنجره تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید حسینیانی ظرفیت اسمی این واحد تولیدی را تولید ۱۲ هزار تن در سال دانست و افزود: هم اکنون این واحد برای ۱۱۰ نفر اشتغالزایی کرده است.

وی قطعی برق را یکی از مشکلات این واحد تولیدی ذکر کرد و اظهارکرد: قطعی برق سبب تعطیلی این واحد در طول هفته می‌شود.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کردستان بر نصب پنل خورشیدی و کمیته مصرف برق در واحدهای تولیدی بمنظور بهینه‌سازی مصرف برق تاکید کرد.

خلیقی از تخصیص ۲ هزار میلیارد تومانی با نرخ چهار درصد بمنظور ایجاد پنل خورشیدی برای واحدهای تولیدی کشور خبر داد و افزود: واحدهای تولیدی (سیمان، صبانور، کیمیا معادن سپاهان) واحدهایی هستند که بالای پنج مگاوات ظرفیت دارند در راستای اصلاح شبکه طبق بند (ز) تبصره ۱۵ از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند.

مدیر یک واحد تولیدی درب چوبی نیز با اشاره به اینکه این واحد تولیدی حدود ۱۷ سال است فعالیت می‌کند، این واحد تولیدی را نیازمند ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه در گردش دانست.

منصور صراحیان یادآور شد: این واحد تولیدی در ابتدا با تسهیلات بانکی ۴۲ میلیون تومان آغاز بکار کرد‌ و از آغاز فعالیت تاکنون با مشکلات زیادی مواجه شده هم اکنون به دلیل مشکلات مالی میزان اشتغال این واحد از ۱۰ نفر به ۶ نفر کاهش یافته است.

صراحیان با اشاره به اینکه به دلیل بدهی سند این واحد تولیدی در رهن بانک است گفت: هم اکنون ۲۷ میلیون تومان بدهی این واحد تولیدی پرداخت شده و خواستار فک رهن سند شد.

وی حمایت از تولید کنندگان استان را ضروری دانست و افزود: حمایت دولت از روند تولید به اشتغالزایی واحدهای تولیدی کمک می‌کند.

علت اصلی تعطیلی واحد تولیدی بستنی عسل نبود تسهیلات بانکی است

مدیر واحد تولیدی بستنی عسل نیز علت تعطیلی واحد تولیدی را پرداخت نکردن تسهیلات بانکی دانست و گفت: بانک عامل اصلی تعطیل شدن بستنی عسل است.

سیدجمال ساعدی واحد تولیدی بستنی عسل را جزو بهترین واحدهای تولیدی در کشور دانست و گفت: این واحد تولیدی ظرفیت تولید روزانه ۱۰۰ تن بستنی را داراست و می‌تواند برای هزار نفر اشتغالزایی ایجاد کند.

وی صادرات ۱۰ میلیون دلاری و ایجاد اشتغال و زنجیره تولید در استان را از مزایای این واحد تولیدی برشمرد و گفت: دستگاه‌ها ‌و تجهیزات این واحد تولیدی مجهز به استانداردهای روز دنیاست.

وی افزود: علیرغم برخورداری از امکانات پیشرفته این واحد تولیدی حدود ۶ سال تعطیل شده و منجر به بیکاری ۱۵۰ نفر از نیروی کار شده است.

به گفته وی، این واحد تولیدی مجموعا ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده که ۱۰ میلیارد تومان از آن را بازپرداخت کرده، اما بانک مدعی است که باید ۵۵ میلیارد تومان دیگر نیز پرداخت شود.

وی گفت: تولیدات بستنی عسل به کشورهای عربی، عراق و افغانستان صادر می‌شد.

حمایت از تولید وظیفه بانک‌ها و تمامی دستگاه‌هاست

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: در سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» موانع پیش روی واحد تولیدی بستنی عسل باید برداشته شود و این واحد دوباره آغاز بکار کند.

بختیار خلیقی تاکید کرد: در سالی که به سال تولید و کارآفرینی نامگذاری شده است همه نهادها بویژه بانک‌ها موظفند بسترهای فعالیت تولیدی و اشتغال‌آفرینی را در جامعه فراهم کنند.

وی تصریح کرد: بانک کشاورزی ملزم به پرداخت ۴۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش به این واحد تولیدی است.

وی تاکید کرد: بانک‌ها نباید مانع تعطیلی واحدهای تولیدی و کارآفرینی شوند بلکه بانک‌ها باید به روند توسعه کارآفرینی، تولید و اشتغال در جامعه کمک کنند.

فرماندار سنندج نیز با اشاره به اهمیت واحد تولیدی بستنی عسل در زمینه تولید، اشتغال و صادرات گفت: از آنجا که مصوبات خبرگان لازم الاجراست گفت: مشکلات این واحد تولیدی باید خبرگان بررسی و حل شود.

حسن عسکری خواستار بازدید استاندار کردستان و مدیر بانک کشاورزی از این واحد تولیدی شد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید کردستان بستنی عسل کردستان حمایت از تولید واحد تولیدی بستنی عسل واحد تولیدی واحدهای تولیدی میلیارد تومان تسهیلات بانکی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

احمد فعله گری امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در جمع خبرنگاران استان، صنایع را از مهمترین رکن های هر جامعه برای افزایش تولید عنوان کرد و افزود: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

وی رونق صنعت را نشانه توسعه هر استان عنوان کرد و افزود: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت بعنوان ماده اولیه و یا منبع انرژی ظاهر می شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور، اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، بیان کرد: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده های نفتی بودند که با برنامه ریزی مدون، تمام صنایع پر مصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می شوند.

فعله گری به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین ماه اشاره و بیان کرد: تاکنون ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت های مایع صرفه جویی می شود.

وی  یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه گذاری انجام گرفته است.

این مقام مسئول یادآور شد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در ادامه سخنانش بهره مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال زایی پایدار عنوان کرد و گفت‌: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندند.

فعله گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی برای گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی صورت گرفته که تا پایان فروردین ماه تعداد ۳ واحد صنعتی به صف مصرف کنندگان گاز طبیعی افزوده شده اند.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در پاپان افزود: ناگفته نماند که منابع عظیم گاز ایران می‌تواند در تحقق اقتصاد ملی و یا اصلاح اقتصادی کشور نقش‌آفرینی کند. کارکرد و نوع فعالیت تمام مولفه‌های اقتصادی در حمایت از تولید داخلی نقش اساسی دارد، اما در این میان جایگاه صنایع و فعالیت‌های صنعتی، نقشی حساس را به خود اختصاص داده است و امروزه در اکثر کشورهای جهان صنعت و تولیدات صنعتی، نقش مهمی در تولید ملی و رشد اقتصادی جامعه دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند