Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@12:34:32 GMT

پرمخاطب‌های سیمای رمضان کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۸۰۵۸

پرمخاطب‌های سیمای رمضان کدامند؟

طبق آمار و بازدیدی که از برنامه‌ها و سریال‌های رمضانی دیده می‌شود «نجلا» و «از سرنوشت» رتبه اول و دوم سریال‌ها و «زندگی پس از زندگی» رتبه اول برنامه‌های افطار را به خود اختصاص داده است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با گذشت نیمی از ماه مبارک رمضان می‌توان ارزیابی کلی روی برنامه‌ها و سریال‌های پخش شده از شبکه‌های مختلف در این ایام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه میزان مخاطبان آثار معمولاً از طرف مرکز تحقیقات صداوسیما و مطابق با نظرسنجی‌های عمومی ارائه می‌شود اما مدتی است که تلوبیون و آماری که از بازدید برنامه‌ها و سریال‌ها در این سایت ثبت می‌شود، توانسته به عنوان یکی از ملاک‌های ارزیابی و توفیق آثار شناخته شود.

تلوبیون آنطور که پیش از این توسط مدیران آن گفته شده است ۱۶ میلیون کاربر دارد و دسترسی‌هایی را برای مخاطبانش قرار داده است تا بتوانند با اینترنت نیم بها به این سرویس مراجعه کرده و همان آثار تلویزیون را تماشا کنند. بر همین اساس هم برای ارزیابی میزان توفیق شبکه‌های مختلف سیما در جذب مخاطب، نگاهی به آمار برنامه‌ها در دو هفته ابتدایی ماه مبارک رمضان در این ایام داریم.

رتبه‌بندی این برنامه‌ها مطابق آمار ثبت شده در تلوبیون، برنامه «زندگی پس از زندگی» را در میان برنامه‌های پیش از افطار شبکه‌های مختلف با اختلافی میلیونی بر صدر نشانده است و حتی می‌توان گفت بعد از دو سریال «نجلا» و «از سرنوشت» این برنامه سومین اثر پربیننده تلویزیون در نیمه نخست رمضان ۱۴۰۱ بوده است.

برنامه‌های ویژه افطار

«زندگی پس از زندگی» در صدر رمضانی‌ها

این سومین فصل از «زندگی پس از زندگی» است که همزمان با رمضان ۱۴۰۱ روی آنتن شبکه چهار سیما رفته که در هر فصل هم به برنامه‌ای پربیننده بدل شده است. عباس موزون اجرا و تهیه کنندگی این برنامه را بر عهده دارد و در این مجموعه به گفتگو با افرادی می‌پردازد که تجربه‌هایی نزدیک به مرگ داشته‌اند.

«زندگی پس از زندگی» به اعتبار محتوای آنکه در همین چند فصل به یک برند تبدیل شده است از ابتدای ماه رمضان پربیننده‌ترین برنامه افطار تلویزیون با اختلافی میلیونی بوده است و حتی از برخی سریال‌های رمضانی مثل «مسافران شهر» در شبکه پنج و سریال طنز «خوشنام» در شبکه یک سیما بالاتر است.

رتبه بازدیدهای این مجموعه حدود ۲ میلیون ۲۹ هزار بوده است.

دعوت / ‏‬ حجت‌الاسلام برمایی

برنامه «دعوت» چند سالی است روی آنتن شبکه یک می‌رود و دارد به تدریج به یکی از برندهای تلویزیونی تبدیل می‌شود در چند سال اخیر با اجرای حجت الاسلام برمایی روی آنتن رفته است که در حال حاضر تنها روحانی برنامه‌های دم افطاری تلویزیون هم هست.

این برنامه مدلی از برنامه‌های گفتگومحور است که مردم عادی را دعوت می‌کنند و با آنها گپ و گفت می‌نشینند. «دعوت» امسال از ابتدای ماه رمضان روی آنتن رفته و تاکنون حدود ۱۹۰ هزار و ۷۹۰ بار دیده شده است. این رتبه البته با فاصله اندکی از برنامه «مثل ماه» شبکه سه است و احتمال دارد به زودی جا به جا شود.

مثل ماه / ‏‬ رسالت بوذری

برنامه «مثل ماه» هم از فصل یک و دو عبور کرده است و چندمین سالی است که به جای «ماه عسل» از شبکه سه روی آنتن می‌رود. این برنامه را رسالت بوذری اجرا می‌کند و معمولاً مهمانانی از مردم عادی دارد که به موضوعات مختلفی با اشاره به روایت زندگی مردم در این ماه می‌پردازد.

«مثل ماه» امسال از ابتدای ماه رمضان روی آنتن رفته و تاکنون حدود ۱۹۰ هزار و ۲۵۰ بار دیده شده است و با اختلاف اندک چند صدتایی از برنامه شبکه سه پایین‌تر قرار گرفته است.

آدم‌های خوب شهر / ‏‬ محمد سلوکی

«آدم های خوب شهر» ویژه برنامه افطار شبکه دو است که محمد سلوکی اجرایش می‌کند این برنامه را در سال‌های پیش کاظم احمدزاده اجرا می‌کرد و جنس گفتگوهای این برنامه هم همان گفتگو با مردم عادی و البته برخی چهره‌ها درباره کار خیر و نیکوکاری و… است.

این برنامه هم چند سالی است به تولید می‌رسد که امسال برای اولین بار سلوکی اجرایش را بر عهده گرفته است.

«آدم های خوب شهر» امسال از ابتدای ماه رمضان روی آنتن رفته و تاکنون حدود ۶۶ هزار بار دیده شده است.

هیوا / ‏‬ عاطفه میر سیدی

«هیوا» با اجرای عاطفه میر سیدی از جمله برنامه‌های افطاری است که امسال اولین فصل از آن روی آنتن شبکه پنج سیما رفت. این برنامه البته قرار بود ویژه برنامه افطار شبکه باشد با این حال بعد از اذان روی آنتن می‌رود.

«هیوا» در میان گفتگومحورهای ویژه افطار سعی کرد رویکرد شاخص‌تری به خود بگیرد تا وجه تمایزی با دیگر برنامه‌ها پیدا کرده باشد. این برنامه با محوریت فرزندآوری روی آنتن می‌رود و عاطفه می‌رسیدی که سال‌ها در حوزه خبرهای پزشکی و سلامت فعالیت می‌کرد در این برنامه با زنانی که در ابتدای زندگی خود نتوانسته‌اند صاحب فرزند شوند به گفتگو پرداخت.

فصل اول «هیوا» از ابتدای ماه رمضان روی آنتن رفته و تاکنون حدود ۲۲ هزار بار دیده شده است.

سریال‌های رمضانی

فصل سوم «نجلا» / ‏‬ شبکه سه

فصل دوم سریال «نجلا» از ابتدای نوروز روی آنتن شبکه سه سیما رفت که در ۴۰ قسمت تا پایان ماه رمضان پخش آن ادامه دارد.

این سریال چند قسمتی هم پخش نشد و قسمت جدید آن در ماه مبارک رمضان با دو شب تأخیر روی آنتن رفت با این حال این فصل توانست همچنان مورد اقبال مخاطبان باشد و اگر در نوروز رتبه دوم پربیننده ها را به خود اختصاص داد در رمضان به رتبه اول رسید.

قصه فصل دوم «نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانی پور با ماجراهای مختلفی هم گریبانگیر شد و ستاره این سریال حسام منظور بود که نقش اصلی آن است.

این سریال به تهیه کنندگی سعید سعدی از ابتدای نوروز روی آنتن است و تاکنون بیش از چهار میلیون و ۴۸۸ هزار

فصل چهارم «از سرنوشت» / ‏‬ شبکه دو

فصل جدید «از سرنوشت» از ابتدای ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه دو رفت و اگرچه برندی است که پیش مخاطب شناخته شده است با این حال از همان ابتدا توانست مخاطبان خود را جذب کند و حتی به شکل حیرت آوری رکورد زد.

این سریال که برای مخاطب نوجوان و جوان ساخته شده است جمعی از استعدادهای تازه را معرفی کرد که از جمله آنها دارا حیایی فرزند امین حیایی است.

از سرنوشت به کارگردانی محمدرضا خردمندان ساخته شد و در نیمه ماه رمضان در صدر پربیننده ها قرار گرفت و حالا با یک اختلاف چند هزارتایی بعد از «نجلا» که البته دو هفته‌ای زودتر شروع شده است قرار دارد و تاکنون چهار میلیون و ۴۴۱ هزار دیده شده است.

خوشنام / ‏‬ شبکه یک

سریال خوشنام از ابتدای ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه یک رفته است و به دلیل حضور بازیگرانی که بسیاری از آنها چهره‌های طنز و کمدی هستند بسیاری با تصور اثری کمدی به پای آن نشستند و البته کمتر توانست انتظارشان را برآورده کند.

هومن حاجی عبداللهی نقش اصلی این سریال را بر عهده دارد و بازیگران دیگری از جمله حمید لولایی، فریده سپاه منصور، سحر ولدبیگی و عباس جمشیدی فر در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

این سریال به کارگردانی علیرضا نجف زاده ساخته شده است و علی رغم نبود هیچ اثر طنز و کمدی در شبکه‌های سیما اقبال چندانی به دست نیاورد و در رتبه سوم سریال‌های رمضانی قرار گرفت و تاکنون بیش از یک میلیون و ۷۵۳ هزار بار دیده شده است.

مسافران شهر / شبکه پنج

آخرین سریالی که برای رمضان امسال در نظر گرفته شد «مسافران شهر» بود که سعی داشت با حال و هوایی رمضانی و مناسبتی هم پیش رود. با این حال انتخاب بازیگر و حتی قصه‌های این سریال کمتر توانست مورد توجه قرار بگیرد.

این سریال توسط چند کارگردان و در اپیزودهای چندقسمتی ساخته شد و در زمان افطار هر شب از شبکه پنج سیما روی آنتن می‌رود و تاکنون بیش از ۳۴۱ هزار بار دیده شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه های تلویزیونی ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا زندگی پس از زندگی سریال های رمضانی ماه مبارک رمضان روی آنتن می رود روی آنتن شبکه برنامه ها ساخته شد شبکه پنج سریال ها شبکه سه مثل ماه شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟

«جام‌‌جم» مدتی است روی آنتن نمی‌رود؛ در حالی‌که بسیاری از جمله رئیس صدا و سیما اعتقاد داشتند وجود برنامه منتقدانه‌ای نسبت به خود رسانه ملّی لازم است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی «جام‌جم» در 24 قسمت روی آنتن رفت. دوشنبه شب‌هایی که در شبکه یک منتظرِ مناظره و میزگردی جنجالی بر سر موضوعات مختلف بودیم. تا جایی که برخی از این موضوعات به گفت‌وگو با مدیران تلویزیون کشیده می‌شد.

از ماجرای نطق‌کشی و دستمزدهای عجیب و غریب تا نقد سریال‌های ضعیف و کم‌کیفیت که مورد نقد بسیاری قرار گرفت. نظرسنجی‌هایی که از یلدای پرهیاهو می‌گفتند و سلبریتی‌هایی که باید به چه صورت مدیریت شوند. همچنین خیلی از بحث‌های دیگر که به تعبیرِ بسیاری، نقدهای سازنده‌ای که جایِ خالی چنین بحث و اظهارنظرهایی مدت‌ها در تلویزیون خالی بود.

در حالی که از مدیر شبکه نسیم تا رئیس سیمافیلم و مدیران شبکه‌های چهار و کودک و نماینده‌ای از معاونت سیاسی صداوسیما و خیلی‌های دیگر به جام‌جم آمدند از آن طرف هم پای تهیه‌کنندگان، بازیگران و کارگردانانی همچون حامد عنقا، ایرج محمدی، مهدی فرجی و سیدجواد هاشمی هم به این برنامه باز شد.

از سلبریتی‌ها شروع کرد به حوزه کودک و نوجوان، مواجهه صداوسیما با بحران‌ها، سریال‌سازی و موضوعات روزی همچون ویژه‌های تلویزیون خصوصاً در یلدا پرداخت.

اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید که انتقادات صریح و فضای تند و تیزِ مناظرات و گفت‌وگوهای این برنامه تلویزیونی به مذاقِ برخی از مدیران در صداوسیما خوش نمی‌آید. شاید از این جهت باشد که ماه رمضان و عید نوروز بهانه‌ای شد تا از «جام‌جم» فعلی موقتاً خداحافظی شود.

اینکه می‌گوییم موقت، چون برخی از برنامه‌ها در مقاطعی از تلویزیون کنار گذاشته شدند و با گروه و فضایی متفاوت‌تر برگشته‌اند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد پای برخی از مدیران برای جلوگیری از ساختِ «جام‌جم» با این فضای انتقادی تند و تیز و صریح که مورد استقبال بسیاری از هنرمندان و جامعه فرهنگ و هنر و حتی خود پیمان جبلی رئیس صداوسیما بود که از آن به عنوان نقدی سازنده یاد می‌کرد در میان است.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

باید دید «جام‌جم» با همین شکل و شمایل و گروه سازنده به آنتن تلویزیون برمی‌گردد با گروهی دیگر و متفاوت‌تر این اتفاق خواهد افتاد؟ اما هرچه هست تلویزیون در روزهایی که موضوع نظرسنجی و بحث مخاطب، سریال‌سازی درست و اصولی، ساخت آثار نمایشی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تبلیغات در نمایش‌خانگی و بسیاری از موارد دیگر مطرح است جای چنین برنامه‌ای خالی است که می‌توانست با نقدهای کارشناسانش، نقشه راه بهتری را برای سیاستگذاری و مدیریت در تلویزیون ترسیم کند.

همان‌گونه که پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این برنامه تلویزیونی گفته بود: یکی از موضوعاتی که در این میان مغفول مانده بود خود رسانه ملّی است که محل نقد بسیاری است و موافقان و مخالفان درباره موضوعات مختلف مرتبط با مأموریت‌های رسانه ملی وجود دارد. بنده از روز اول دغدغه‌ام این بود در همان ماه‌های اول وعده دادم برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. آماده‌سازی این برنامه متأسفانه طول کشید من خودم از همکاران خودم گلایه کردم دیر شروع شد، مراحل پختگی خودشان را طی می‌کند و ان‌شاءالله با قدرت به کار خودش ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد