Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، یکی از کلیدهای پیشران کشور در بحث توسعه، فراهم کردن زیرساخت‌های راهبردی در حوزه‌های مهم است. بسترسازی‌های دانش‌محور هوشمند، سبب ارتقای تراز علمی کشور و تسریع در شکل‌گیری زیست‌بوم علمی می‌شود.

به دلیل اهمیت بالای این مقوله، یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در سال گذشته، حمایت از دستیابی به مرجعیت علمی کشور و ایجاد زیرساخت‌های راهبردی ملی در حوزه‌های کلیدی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت از طرح‌های توسعه فناوری دانشگاهی

یکی از برنامه‌هایی که در این زمینه مورد حمایت جدی این ستاد در سال گذشته قرار گرفت، حمایت از طرح‌های توسعه فناوری دانشگاهی بود که این مهم در یک تعامل هدفمند میان ستاد و دانشگاه‌های بزرگ و مادر رقم خورد.

توسعه فعالیت‌های شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی

از دیگر اقدامات انجام شده در این عرصه، حمایت از توسعه فعالیت‌های شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون‌تنی بود. این حمایت، دستاوردهای چشمگیری به همراه داشته است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به توسعه فناوری‌های تکثیر، نگهداشت و پرورش حیوانات آزمایشگاهی، توسعه پژوهش در مراکز تحقیقاتی و ترجمان دانش و فناوری و توسعه فناوری‌ها و خدمات آزمایشگاهی مطالعات درون‌تنی اشاره کرد.

همچنین تدوین و بهبود استاندارد و دستورالعمل‌های تحقیقات درون‌تنی و حمایت از طرح‌های با محوریت علوم حیوانات آزمایشگاهی نیز از دیگر شاخص‌های عملکردی ستاد در این حوزه به حساب می‌آید.

مرکز تولید فرآورده‌های ژنی پژوهشگاه رویان

از دیگر اقدامات مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته، ایجاد مرکز تولید فرآورده‌های ژنی پژوهشگاه رویان بود، طی این فرآیند، ۲ پروژه ژن‌درمانی عملیاتی شد.

راه‌اندازی علم و فناوری اتوفاژی و پزشکی بازساختی

راه‌اندازی علم و فناوری اتوفاژی و پزشکی بازساختی نیز ازجمله اقدامات زیرساختی ستاد در سال گذشته محسوب می‌شود. در این برنامه، مدیریت فرآیند اتوفاژی به منظور جلوگیری از آسیب بافتی به عنوان شاخص عملکردی این اقدام شناخته می‌شود.

براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی با توجه به ظرفیت‌های فراوان این حوزه برای  امسال نیز برنامه‌های جامعی برای حمایت از دستیابی به مرجعیت علمی کشور و ایجاد زیرساخت‌های راهبردی ملی در حوزه‌های کلیدی در دست تدوین و اجرا دارد.

برچسب‌ها سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پژوهشگاه رویان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پژوهشگاه رویان سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پژوهشگاه رویان سلول های بنیادی توسعه فناوری سال گذشته علمی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، روح الله دهقانی فیروزآبادی در بخشی از حکم انتصاب میرآبادی آورده است: «با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می‌رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی‌ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام نمایید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد