Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امروز (دوشنبه) ایرنا، تارنمای خبری «العربی الجدید» در مطلبی نوشت: این آواره‌ها با تراژدی‌های سخت زندگی مواجه هستند که آنها را حتی از تامین تمامی ضرورت‌های ماه رمضان هم ناتوان کرده است. مقادیر غذایی ناچیز و برای آنها ناکافی است.
آوارگانی که در کمپ‌های تصادفی در خارج از موگادیشو پایتخت سومالی زندگی می‌کنند؛ با جیب‌های خالی و تورم بیش از ۵۰ درصدی ماه رمضان را سپری می‌کنند و این مساله رنج و سختی آنها را به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چرا که قیمت مواد ضروری غذایی، انواع کالاهای مصرفی و مایحتاج اولیه در ماه رمضان بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت. از جمله حبوبات که قیمت آن با کمتر از یک دلار به دو دلار افزایش یافت و قیمت چند کالای خوراکی وارداتی دیگر هم مانند برنج و ماکارونی که از یک دلار بالاتر رفت.

هر دلار آمریکا بر اساس نرخ مبادله‌ای در بازار سومالی معادل ۲۵ هزار شیلینگ است. وضعیت بد معیشتی که پیشتر، آوارگان سومالیایی داشتند با این افزایش جنون آمیز قیمت‌ها بدتر شد به گونه‌ای که آنها حتی از تقسیم غذای اندک در دسترس برای افطار و سحری هم عاجز ماندند.
شرایط بدتری پس از این هم برای آوارگان سومالی در پیش است و آن در فصل تابستان است که با توجه به قیمت حدود نیم دلاری هر کیلووات برق، آنها را در معرض گرمای شدید خورشید در طول روز و سختی‌های آن قرار خواهد داد.
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد به تازگی هشدار داده که سومالی در حال حاضر در نتیجه خشکسالی، قیمت بالای مواد غذایی و عدم ارسال کمک‌های بشردوستانه با خطر قحطی مواجه است.



«استفان دوجاریک» گفت: انتظار داریم که ۶ منطقه از سومالی از هم اکنون تا ژوئن آینده در صورت ادامه بارش کم باران با خطر قحطی و گرسنگی مواجه شود.

وی اضافه کرد: خشکسالی در سراسر سومالی رو به وخامت است و برآورد می‌شود که ۴. ۹ میلیون نفر از جمله ۷۱۹ هزار آواره داخلی تحت تاثیر قرار گیرند. همچنین ناامنی غذایی حاد از ابتدای سال به طور قابل توجهی در این کشور افزایش یافته است.
سخنگوی آنتونیو گوترش همچنین گفت: بیش از ۸۰ درصد منابع آبی سومالی در حال خشک شدن است و سطح آب رودخانه‌های شابل و جوبا به پایین‌ترین حد تاریخی خود رسیده است.
به گفته این سخنگوی سازمان ملل، برآوردها نشان می‌دهد که در حال حاضر حدود ۳. ۵ میلیون نفر به آب کافی دسترسی ندارند.
دوجاریک همچنین گفت که پیش بینی می‌شود بیش از ۱. ۴ میلیون کودک زیر پنج سال امسال از سوء تغذیه حاد رنج ببرند.
پیش‌تر برنامه جهانی غذای سازمان ملل اعلام کرده بود که خشکسالی حدود ۱۳ میلیون نفر را در شاخ آفریقا با گرسنگی شدید مواجه کرده است.
بر اساس این گزارش، مردم در مناطقی چون سومالی، اتیوپی و کنیا با شدیدترین خشکسالی ثبت شده از سال ۱۹۸۱ مواجه هستند. این آژانس خواستار کمک فوری برای جلوگیری از وقوع بحران بزرگ انسانی در این کشورها شد.
به گفته کنسرسیوم غیردولتی سومالی، در این کشور که در همسایگی اتیوپی قرار دارد، بیش از ۷ میلیون نفر به کمک فوری نیاز دارند.

برچسب‌ها قحطی قاره آفریقا سازمان ملل متحد سومالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قحطی قاره آفریقا سازمان ملل متحد قحطی قاره آفریقا سازمان ملل متحد سومالی سازمان ملل میلیون نفر ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۱۵۰۰ مبلغ به صورت فردی و گروهی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت نشر معارف دینی و ارزش‌های انقلاب به نقاط مختلف کشور اعزام شدند.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین سید حامد شریعتمداری -مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی- از فعالیت ۳۷۱ گروه تبلیغی ـ جهادی با استعداد ۴۵۰۰ مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ در عرصه های گوناگون تبلیغی نظیر فعالیت در مساجد و هیئات، مناطق گردشگری و ساحل، مترو، برنامه های جنگ شادی در بوستان ها، مراکز فرهنگی، کانون های اصلاح و تربیت، زندان ها و سایر محیط های ویژه خبر داد.

مدیرکل تبلیغ عمومی اظهار کرد: در ماه رمضان سال جاری استقبال خوبی از تبلیغ خصوصا با توجه به تعطیلات نوروز و فرصت تبلیغ در میان اقوام و خویشان شکل گرفت و بیش از ۱۱.۵۰۰ مبلغ در سراسر کشور به فعالیت تبلیغی پرداختند که از این تعداد ۱۹۴۴مبلغ خواهر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم شعبه قم، ۶۹۷۲ مبلغ بوده و۲۳۷ گروه تبلیغی به نقاط مختلف شامل نقاط محروم و مناطق مشترک اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۷ درصد اعزام شعبه قم به صورت گروهی بوده و با محاسبه مبلغان اعزامی حوزه علمیه قم که حدود۳هزار نفر و سازمان اوقاف و امور خیریه هم که حدود ۲هزارنفر اعزام مبلغ داشته‌اند در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰ مبلغ در سرتاسر کشور عزیزمان به فعالیت تبلیغی پرداخته‌اند.  

حجت الاسلام والمسلمین شریعتمداری تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان امسال استقبال «تبلیغ اولی‌ها» بود که با توجه به برخط شدن تشکیل پرونده تبلیغی و روند صعودی آن، شاهد گسترش دامنه تبلیغ در میان نسل جوان‌تر حوزه بودیم.

مدیرکل تبلیغ عمومی ابراز کرد: از مهمترین موضوعات مطرح شده در ایام تبلیغی ماه رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری توسط مبلغان می‌توان به «اندیشه مقاومت»، «جهاد تبیین»، «تفسیر قرآن کریم»، «تقویت بنیان خانواده» و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به دریافت گزارش‌های تصویری از فعالیت مبلغان و گروه های تبلیغی نسبت به انجام ارزیابی های چندلایه از طریق خود ارزیابی، ارزیابی سرگروه و اعضاء به صورت متقابل، ارزیابی نهاد درخواست کننده، ارزیابی کارشناس مسئولان تبلیغی که به صورت تصادفی از میان مبلغان انجام شده و بررسی گزارشات تصویری، و ارتباط با نهادهای رصدی در رابطه با فعالیت مبلغان خبرداد و گفت: گزارشات تصویری از فعالیت اثربخش مبلغان در محیط هایی گسترده، افزون بر مساجد و حسینیه ها و تکایا خبر می دهد به صورتی که قشر خاکستری مردم را نیز در میان مخاطبان پوشش داده است به عنوان مثال برگزاری تلاوت قرآن در بوستان ها و برگزاری مجالس خانگی قرآنی که با استقبال خوب مردم مواجه شده از جمله خدمات ارزشمند طلاب و مبلغان عزیز بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • سیل در سومالی؛ ۷ کودک جان باختند
  • سیل در سومالی/ ۷ کودک جان باختند
  • (ویدئو) فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • اعتراف مادر دیانا به قتل فجیع فرزندش
  • اعتراف مادر دیانا به قتل فجیع فرزندش / او را با چاقو کشتم و آتش زدم!
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • روایت آقای کاراگاه از فجیع‌ترین و بدترین پرونده‌ای که داشت | فیلم