Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل‌الله کردی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تفتان بزودی قطب تولید عرقیات گیاهان دارویی سیستان و بلوچستان می شود، اظهارداشت: وجود گیاهان مرتعی منحصر به فرد دارویی و با کیفیت از قبیل درمنه، کلپره، زیره وحشی، پونه، بومادران، کاسنی، خار شتر، شیرین بیان و همچنین بواسطه اقلیم آب و هوایی خاص و خاک حاصلخیز این شهرستان در کنار کشت گیاهان دارویی زعفران، رازیانه، آویشن باغی، نعناع بابونه، زیره سبز و گل محمدی در راستای تغییر الگوی کشت باعث شده در آینده‌ای نه چندان دور این شهرستان قطب تولید گیاهان داروئی و عرقیات گیاهان دارویی استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با حمایت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، نهال و بذر بصورت کمک بلاعوض در اختیار کشاورزان قرار گرفته است. 
مدیر جهاد کشاورزی تفتان همچنین از راه‌اندازی ۲ کارگاه عرق گیری و گلاب‌گیری با همکاری و آموزش‌های تخصصی مرکز فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: اسانس گلاب تولیدی شهرستان با درصد خلوص بالای ۹۰ درصد جزو محصولات با ارزش و پرطرفدار است.
وی اظهار امیدواری کرد: روند رو به توسعه کشت گیاهان دارویی و احداث کارگاه‌های عرق گیری و گلاب گیری کماکان ادامه خواهد داشت و محصولات تولیدی با برند بومی در بازارهای استان و خارج از استان عرضه می‌شود.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان گیاهان دارویی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان گیاهان دارویی کشاورزی سیستان و بلوچستان گیاهان دارویی کشاورزی سیستان و بلوچستان گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید اسماعیل علوی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات اراضی شهرستان ساری گفت: برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به برخی اراضی، با حضور مسوولین ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی و آبخیزداری و اعضای کارگروه تاکنون ۲۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان رفع تداخلات شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری به رفع تداخلات ۱۰۳ هزارمتر مربع اراضی کشاورزی این شهرستان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پرونده‌های مورد پیگیری سال گذشته برای ۷۲ روستای این شهرستان است.

علوی با بیان اینکه این کارگروه برای رفع همپوشانی قوانین و مقررات موازی و اصلاح سوابق، نقشه ها، تمامی دفاتر و اسناد از جمله اسناد مالکیت در عرصه‌های مورد تداخل برگزار می‌شود، افزود: این جلسه برای رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی جدید جهت پلاک‌های ثبتی ۶ پلاک در یک بلوک برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: تعیین حقوق متقابل دولت و مردم، تثبیت مالکیت اشخاص بر مستثنیات، تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی، کاهش پرونده‌های قضایی حوزه زمین، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی و کاهش دغدغه کشاورزان و بهبود تولید کشاورزی از جمله دستاورد‌های مورد انتظار برای نظام رفع تداخلات اراضی است.

علوی افزود: با ابلاغ شیوه نامه اجرای آیین نامه ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور برای رفع موانع تولید و اجرای سیاست‌های جهاد کشاورزی، رفع تداخلات ارضی اجرا میشود.

دیگر خبرها

  • دستگیری قاتل فراری در مهرستان سیستان و بلوچستان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد