Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@12:35:38 GMT

◄ افزایش ۵۰ درصدی کرایه حمل محموله‌های سوخت

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۹۳۸۰

◄ افزایش ۵۰ درصدی کرایه حمل محموله‌های سوخت

تین نیوز

مجید ابراهیمی با اشاره به خسارت‌های وارد شده به قایق‌های صیادان بندر دیر بعد از مد شدیدی که 26 فروردین رخ داد، گفت: ضلع شرقی موج شکن اسکله شهرداری بندر دیر پناهگاهی ندارد و وقتی مد دریا شدید باشد بسیاری از قایق‌ها در معرض خطر هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، وی ادامه داد: وقتی پدیده خیزاب شکل می‌گیرد و به نقاط کم عمق ساحلی می‌رسد، دیرتر شکسته می‌شود و این رخداد سبب آسیب رساندن به شناورها شده است از آغاز سال تا امروز وقتی در آسمان ابرهای سیاه قابل رویت بودند ما شاهد مدهای شدید دریا بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از قایق‌های صیادان در مد اخیر آسیب دیدند؟ گفت: مطابق با برآورده‌های تعاونی صیادان در مجموع به 28 قایق خسارت وارد شد، 13 قایق‌ غرق و به ادوات صید 15 قایق صیادی و چراغ‌های شناورهای آنها آسیب وارد شد .

 به گفته مدیر عامل تعاونی صیادان دیر؛ بالا آمدن آب دریا که در زبان محلی به (طُغیاله) معروف است حدود ۶۰۰ میلیون تومان به شناورها و ادوات ماهیگیری صیادان این بندر خسارت وارد کرده است که خوشبختانه این حادثه هیچ تلفات جانی نداشت.

وی در ادامه تصریح کرد: بنیاد برکت از تعاونی صیادان خواسته است که برآوردی از خسارت‌هایی وارد شده به صیادان را بسنجد تا این بنیاد این خسارت‌ها را جبران کنند.

مدیر عامل تعاونی صیادان دیر در پاسخ به این پرسش که آیا بنیاد برکت حمایتی از قایق‌های آسیب دیده که مجوز صید ندارند انجام می‌دهد؟ گفت: بنیاد برکت اعلام آمادگی کرده است که خسارت‌های وارده به همه صیادان (بدون توجه به مجوز) را جبران کند. قیمت موتور قایق‌ها بین 200 تا 300 میلیون است و صیادان بدون حمایت نمی‌توانند خسارت‌های وارد شده را جبران کنند.

 ابراهیمی با اشاره به توقف صید در بندر دیر، خاطر نشان کرد: تعداد قابل توجهی از قایق‌ها در بندر دیر مشغول فعالیت‌اند اما به دلیل شرایط جوی و وزش بادهای تند قایق‌ها نمی‌توانند به دریا بروند و در حال حاضر صید در بندر دیر متوقف شده است.

وی تاکید کرد: احتمال اینکه دوباره شاهد مدهای شدید باشیم کم است چرا که بادهای شمالی در حال وزیدن است؛ این مدها وقتی تشدید می‌شوند که بادهای جنوبی جریان بگیرد و ابر در آسمان مشاهده شود.

وی با بیان اینکه شرایط جوی دریا قابل پیش‌بینی نیست، گفت: امرار معاش صیادان به شرایط جوی دریا وابسته است صیادانی که مجوز صید دارند بیمه تامین اجتماعی در زمان بازنشستگی به آنها تعلق می‌گیرد و درمان می‌توانند از خدمات درمانی تامین اجتماعی استفاده کنند اما آنهایی که مجوز صید ندارند هیچگونه خدماتی دریافت نمی‌کنند.

ابراهیمی تعداد قایق‌های بدون مجوز را حدود 700 واحد دانست و افزود: 290 صیاد در بندردیر موفق به اخذ مجوز از سازمان شیلات شده‌اند تلاش می‌کنیم که برای این صیادان نیز مجوز بگیریم چرا که اینگونه می‌توان برای بیش از 3 تا 4 هزار نفر اشتغال ایجاد کنیم.

وی در پایان از افزایش 50 درصدی کرایه حمل محموله‌های سوخت انتقاد کرد و افزود: این افزایش سالیانه کرایه حمل سوخت نارضایتی جامعه صیادان را به دنبال داشته است چرا که این مسئله باعث ورشکستگی و رکود کار آنها می‌شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندر دیر مد بندر دیر مد تین تامین اجتماعی تامین اجتماعی بندر دیر کرایه حمل محموله های سوخت تعاونی صیادان قایق ها بندر دیر خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۹۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر، ۱۷ اردیبهشت
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان