Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شهردار تبریز با بیان اینکه باغ‌موزه دفاع مقدس یک پروژه فرهنگی است، گفت: نگاه و رویکرد به دفاع مقدس و ارزش‌های این حوزه، یکی از سرمایه‌های بی بدیلی است که باید به آن رجوع و تمسک کنیم.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛یعقوب هوشیار امروز در بازدید از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اظهار کرد: این مرکز فرهنگی، یکی از پروژه‌های ویژه و ماندگار شهر تبریز است که باید با مشارکت مردم و تعریف ساختارهای مطلوب، آن را آماده بهره‌برداری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن قدردانی از زحمات امیر دریادار دوم رضا عباسی در مدیریت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس، افزود: موضوعات و مسائل پیرامون این مرکز فرهنگی را به همراه امیر عباسی رصد کردیم که راه‌اندازی دوباره هییت اجرایی از جمله مهم ترین این مباحث بود.
هوشیار گفت: با توجه به اینکه موضوعات فنی و مهندسی و طراحی به عهده هیئت اجرایی است، این هیئت به‌زودی تشکیل خواهد یافت تا مجموعه برای بهره‌برداری و استفاده عموم مردم مهیا شود.
وی ادامه داد: همچنین بحث معارض هم در این مجموعه وجود دارد که مقرر شد این موضوع در حداقل زمان ممکن برطرف شود. با توجه به اینکه آقای استاندار تاکید ویژه دارند که این پروژه در اسرع وقت تکمیل شود، جلسات مستمر دو هفته ای تشکیل می‌یابد.
شهردار تبریز عنوان کرد: سال آینده میزبان رویداد ملی کنگره شهدای آذربایجان در تبریز خواهیم بود و امیدواریم با تلاش مضاعف بتوانیم مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس را تا آن زمان به بهره‌برداری برسانیم.
وی افزود: از اقداماتی که در گذشته برای این مجموعه انجام شده، تشکر می‌کنم اما نیاز است که با همت بیشتر و رویکرد فعال‌تری موارد مورد بحث را پیگیری کنیم. همت و تلاش بالایی در مدیریت این مجموعه وجود دارد و ما در شهرداری تبریز هم در کنار این عزیزان تلاش می کنیم تا به زودی به نتیجه مدنظر خود دست یابیم.
هوشیار با بیان اینکه ذات این پروژه فرهنگی است، گفت: موضوع نگاه و راهبردی که از ابتدا در این مرکز بوده، نگاه به دفاع مقدس و ارزش‌های این حوزه است و همین موضوع یکی از سرمایه‌های بی بدیلی است که باید به آن رجوع و تمسک کنیم. این ظرفیت موجود است اما به لحاظ ساختاری، باید قالبها و ساختارهای آن را برای ذی‌نفعان این مجموعه که مردم هستند، تعریف کنیم.
وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم که مشارکت خود مردم را برای اداره و بهره‌برداری از این مجموعه جلب کنیم که برای این موضوع نیز هیئت امنا و هیئت اجرایی باید ساختارهای مطلوب را تعریف کنند. ما اعتقاد داریم هر کجا مردم پای کار بوده، کار به خوبی پیش رفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تبریز موزه دفاع مقدس بهره برداری مرکز فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: مجموعه ارزشمندی از اشیاء باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران وارد کرمان شد که همزمان با هفته میراث فرهنگی در موزه‌های استان به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سعید شاهرخی امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران از ورود مجموعه ارزشمندی از اشیا باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران به کرمان خبر داد و اظهار کرد: این اشیا که از موزه ملی ایران (موزه مادر) انتخاب شده است، امروز به کرمان انتقال یافت و هم‌زمان با هفته میراث فرهنگی در باغ موزه هرندی به نمایش در خواهد آمد.

وی افزود: بخشی از اشیای این مجموعه انتقالی، حاصل کاوش‌های علمی باستان‌شناسی در تپه‌ها و محوطه‌های کلیدی استان کرمان از جمله تپه یحیی در دشت صوغان شهرستان ارزوئیه و محوطه باستانی شهداد در شهرستان کرمان بوده که در نتیجه کاوش سال‌های پایانی دهه چهل خورشیدی به دست آمده است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان تصریح کرد: بخش قابل توجهی از اشیا مجموعه انتقالی، اشیا حاصل حفاری‌های غیرمجاز در محوطه‌های باستانی جیرفت است که در دهه اوایل دهه هشتاد از کشور خارج شده بود و با تلاش مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه از حراج آن در حراجی‌های لندن جلوگیری و به کشور بازگشته است.

وی ادامه داد: بخشی از اشیا مجموعه نیز متعلق به تپه گاوکشی در اسفندقه جیرفت است که در نتیجه کاوش‌های علمی باستان شناسی در این تپه حاصل شده است که این اشیا به دوره نوسنگی و حدود ۸۸۰۰ سال پیش از این تعلق دارند.

کد خبر 750276

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • اهدای قهرمانی تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی و سپاه | تصویـر
  • ایجاد «ایستگاه ورزش همگانی قائمیه» در مجموعه دفاع مقدس سمنان
  • پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان اهدا شد
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان
  • پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس اهدا شد 
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان