Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@20:47:03 GMT

آیا تعرفه اینترنت افزایش یافته است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۰۲۱۴

آیا تعرفه اینترنت افزایش یافته است؟

این روزها بحث افزایش قیمت اینترنت کماکان داغ است و درمیان مردم و از سوی برخی نمایندگان خبرهایی مبنی بر حذف بسته‌های اینترنت ارزان و مقرون به صرفه از لیست ارائه خدمات اپراتورها و گران شدن اینترنت به گوش می‌رسد.

روزنامه ایران: این در حالی است که اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اعلام می‌کنند که کمیسیون تنظیم مقررات هیچ مصوبه‌ای مبنی‌بر تعرفه جدید برای اپراتورهای ثابت و همراه تصویب نکرده است از این‌رو اپراتورها نیز تخلف نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مصوبه جدیدی در کمیسیون تنظیم مقررات سازمان رگولاتوری مصوب نشده است، پس چرا کاربران و نمایندگان از افزایش قیمت و گران شدن اینترنت خبر می‌دهند؟ پس واقعیت ماجرا چیست؟ «صادق عباسی شاهکوه» معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان رگولاتوری در گفت‌و‌گو با «ایران» در این باره روشنگری می‌کند.


حذف بسته‌های ارزان قیمت

صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌و‌گو با «ایران» گفت: همان‌طور که بارها اعلام کردیم کمیسیون تنظیم مقررات سازمان رگولاتوری هیچ مصوبه جدیدی را درباره افزایش تعرفه اینترنت ثابت و همراه تصویب نکرده است و تعرفه‌های اینترنت آخرین بار در سال 95 برای تلفن همراه و سال 96 برای اینترنت ثابت تغییر و مصوب شده است. معمولاً تعرفه‌ها به‌صورت کف و سقف تعیین می‌شود و اپراتورها باید کف و سقف قیمت را با هماهنگی سازمان رگولاتوری رعایت کنند. به عبارتی اگر سقف 42 هزار تومان تعیین شده باشد نه تنها نباید بالاتر از میزان سقف تعیین شده به کاربران ارائه دهند، بلکه باید برای تعیین سقف هم از رگولاتوری اجازه بگیرند. از سوی دیگر اپراتورها اجازه ندارند اینترنت را خیلی پایین‌تر از کف به کاربران خود ارائه دهند.
عباسی شاهکوه افزود: حتی در تنظیم بسته‌ها و تعیین قیمت هم باید تأییدیه سازمان رگولاتوری را دریافت کنند و ما در این سازمان دو موضوع را چک می‌کنیم. اول اینکه بالاتر از سقف (۴۲ هزار تومان) و پایین‌تر از کف (۱۶۰۰ تومان) نباشد. چون اگر از کف قیمت هم پایین‌تر باشد ممکن است اپراتورها به این شیوه بخواهند رقیبان خود را از میدان به در کنند بنابراین این کار برای رقابت و تنظیم بازار است.


وی در پاسخ به این سؤال که پس از نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش قیمت اینترنت را یک ضرورت می‌دانید، گفت: افزایش قیمت مطرح نیست، قیمت‌ها همان‌طور که گفتم در سال‌های 95 و 96 مصوب شده و تغییری نکرده است. در سال‌های قبل اجازه استفاده از سقف بالاتر را به اپراتورها نمی‌دادیم و قرار شده بود تا آنها با ارائه بسته‌های ارزان قیمت اینترنت خود را به مردم ارائه دهند و اکنون تنها بسته‌های ارزان قیمت از سوی اپراتورها حذف شده است. از آنجایی که این بسته‌ها برای مردم مقرون به صرفه بود از خرید آن استقبال می‌کردند و اینترنت با تعرفه عادی را خریداری نمی‌کردند ولی حال که این بسته‌ها حذف شده است باید اینترنت خود را  با همان قیمت‌های عادی مصوب خریداری کنند از این‌رو به نظر می‌رسد که تعرفه اینترنت افزایش یافته و گران شده است.


ضرورت سرمایه‌گذاری

آنچه این روزها در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده مبنی بر این است که اپراتورها نه تنها بدون مجوز سازمان رگولاتوری و حتی با تبانی بسته‌های اینترنتی ارزان قیمت خود را حذف کرده و با سقف بالاتر اینترنت را به مردم ارائه می‌دهند، حتی به کاربران خود در این باره اطلاع‌رسانی نکرده‌اند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حذف بسته‌های ارزان قیمت از سوی اپراتورها بدون مجوز سازمان تنظیم مقررات را رد کرد و گفت: از سال گذشته بحث اصلاح تعرفه‌ها مطرح بود و ما از درخواست اپراتورها در زمینه اصلاح تعرفه‌های آنها اطلاع داشتیم و به ما اعلام کرده بودند اینکه گفته می‌شود آنها بدون مجوز و بدون اطلاع کاربران بسته‌های ارزان قیمت خود را حذف کرده‌اند، درست نیست.


عباسی شاهکوه اطلاع‌رسانی نکردن حذف بسته‌های ارزان قیمت به کاربران از سوی اپراتورها را نیز رد کرد و افزود: وقتی فردی به سایت اپراتورها و برنامه‌های تلفن همراه آنها برای خرید بسته‌ها مراجعه می‌کند و آن را نمی‌یابد، یعنی بسته‌ها حذف شده است پس به این طریق کاربر از موضوع اطلاع یافته است و اینترنت با قیمت عادی تعیین شده مصوب و با اعلام سقف مجاز رگولاتوری را خریداری کرده است، بنابراین اپراتورها بدون اطلاع کاربران بسته‌ها را حذف نکرده و گرانفروشی خارج از چهارچوب قوانین نیز انجام نداده‌اند، البته تنها یک اپراتور اینترنت تعرفه‌اش را بالاتر از سقف (از 2 هزار به 4 هزارتومان) افزایش داده بود که از آن هم خواستیم تا قیمت را به مصوب سال 96 برگرداند.


وی بحث وجود تبانی بین اپراتورها برای حذف بسته‌های ارزان قیمت و مقرون به صرفه برای کاربران را قبول نکرده و در این باره گفت: اپراتورها از سال گذشته خواهان اصلاح تعرفه بودند ولی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تلاش می‌کرد تا جایی که برای اپراتورها ممکن است بسته‌های ارزان قیمت را حذف نکنند.
رئیس سازمان رگولاتوری در پاسخ به این پرسش که چه شد که بالاخره وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حذف بسته‌های مقرون به‌صرفه برای کاربران موافقت کرد، گفت: باید قبول کنیم که شبکه اینترنت به توسعه و ارتقا نیاز دارد و این با سرمایه‌گذاری ممکن می‌شود و اگر اپراتورها درآمدی نداشته باشند نمی‌توانند سرمایه‌گذاری کنند از این‌رو برای اینکه شبکه بیش از این لطمه نخورد به اجبار و اضطرار با آن موافقت کردیم.
عباسی شاهکوه افزود: ما هم دوست داریم که اپراتورها با کمترین قیمت بسته‌های اینترنتی را به کاربران خود ارائه دهند از سوی دیگر به‌دنبال آن هستیم که کیفیت شبکه خود را نیز ارتقا دهند و آنها اعلام کردند که ما به درآمد بیشتری نیاز داریم بنابراین ما نیز قبول کردیم برای تداوم خدمت و افزایش کیفیت باید درآمد کسب کنند.


ارائه سرویس باکیفیت

شاید اپراتورهای اینترنت ثابت نیاز به سرمایه‌گذاری با افزایش درآمد بیشتری داشته باشند اما از آنجایی که فرکانس 2300 در اختیار اپراتورها قرار گرفته بنابراین به نظر می‌رسد که این بخش دیگر نیازی به حذف بسته‌های مقرون به صرفه برای کاربران و ارائه اینترنت با تعرفه عادی ندارند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره نیز گفت: درست است که این باند فرکانسی در اختیار اپراتورهای تلفن همراه قرار گرفته اما آنها برای استفاده از این باند فرکانسی نیاز به تجهیزات دارند که باید آن را تهیه کنند از این‌رو فرکانس به خودی خود برای آنها ارزشی ندارد.


عباسی شاهکوه افزود: این موضوع را هم نباید نادیده گرفت که درآمد اپراتورها به ریال و خریدهای آنها به دلار است. از طرف دیگر اپراتورها در سال‌های 96 و 97 اگر یک میلیارد دلار در این حوزه سرمایه‌گذار ی می‌کردند اکنون باید 400 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کنند. باید گفت سرمایه‌گذاری در سه سال اخیر نیز کاهش یافته است و اگر این روند عدم سرمایه‌گذاری به‌دلیل کاهش کسب درآمد ادامه یابد این خود کاربران هستند که متضرر می‌شوند چون با استهلاک شبکه دیگر امکان ارائه سرویس باکیفیت وجود ندارد که دیگر بخواهیم درباره قیمت صحبت کنیم بنابراین برای ارائه سرویس بهتر در آینده با نظر اپراتورها موافقت کردیم.


خرید بسته‌ها با نرخ آزاد مصوب و کف و سقف تعیین شده و حذف بسته‌های اینترنت ارزان قیمت و از سوی دیگر کاهش کیفیت اینترنت به نظر می‌رسد بیشتر دلیل نارضایتی مردم و نمایندگان باشد از این‌رو معتقدند چرا باید برای اینترنت بی‌کیفیت پول بیشتری بپردازند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره معتقد است به‌دلیل بی‌کیفیت شدن اینترنت است که مجبور شدیم با خواسته اپراتورها موافقت کنیم. عباسی شاهکوه گفت: اگر عدم سرمایه‌گذاری ادامه یابد کیفیت از همین هم پایین‌تر خواهد آمد از این‌رو با این موافقت از اپراتورها تعهد گرفتیم که با سرمایه‌گذاری و خرید تجهیزات نه تنها کیفیت شبکه اینترنت خود را تا 3 سال آینده به دو برابر ارتقا دهند، بلکه 15 درصد از مناطقی را که پوشش اینترنتی نسل 3 و 4  ندارند  نیز تکمیل کرده و به سمت نسل 5 هم حرکت و 10 درصد از کاربران هم از این نسل استفاده کنند.
وی افزود: تمام این کارها به درآمد و سرمایه‌گذاری نیاز دارد از این‌رو امیدواریم با شاخص‌هایی که تعیین کرده و اپراتورها را ارزیابی می‌کنیم تا 6 ماه و یکسال آینده به نقطه مطلوب برسیم.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان رگولاتوری بسته های اینترنت مقرون به صرفه سرمایه گذاری عباسی شاهکوه تنظیم مقررات افزایش قیمت ارائه دهند تعیین شده پایین تر تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران

در روزهایی که اهمیت بسته بندی هر روز بیشتر میشود و نیاز به جعبه های لوکس و خاص بیشتر می گردد، تولید انواع جعبه های هاردباکس چاپی و لوکس نیز هر روز بیشتر میشود. یکی از لوکس ترین انواع بسته بندی را میتوان انواع مدل های جعبه های هاردباکس نامید. جعبه هایی که دارای تنوع و مدل های مختلف هستند و در بیش از جعبه های مقوایی و لمینتی لوکس بودن خود را به رخ می کشند. این جعبه ها برای محصولات ارزشمند مانند طلا و جواهر، ساعت، ارائه هدیه و هر محصول و کالایی که قیمت بالایی دارد و نیازمند یک جعبه لوکس است مناسب می باشد.

در این گزارش سعی بر معرفی بانی چاپ بعنوان تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران را داریم، مجموعه ای که توان تولید انواع مدل های هاردباکس چاپی را در سایز و طرح های مختلف دارد. در این مجموعه بصورت روزانه امکان تولید 6000 قطعا از هاردباکس وجود دارد. یکی دیگر مواردی که در مورد این مجموعه شایان ذکر است امکان طراحی و برش های خاص ( با توجه به شکل محصول ) برای فوم، ابر و انواع مقوا بعنوان هولدر یا دیوایدر برای داخل جعبه هاردباکس می باشد. که شما را بی نیاز از یک مرکز و یا یک کارگاه دیگر تولیدی می کند.

معرفی جعبه هاردباکس:

هاردباکس یک جعبه ی سخت و محکم که از مقوای ضخیم ( که به آن کرجی نیز گفته میشود ) با روکش کاغذ گلاسه سلفون شده، تحریر، کرافت، انواع گالینگور و حتی چرم مصنوعی(ترمو) ساخته میشود. بر روی روکش های کاغذی میتوان انواع چاپ های رنگی و طلا یا نقره کوب را داشت ولی بر روی گالینگور صرفا میتوان طلا و یا نقره کوب را داشت، ولی جعبه هایی که با ترمو ساخته میشوند را غالبا داغ کوب می زنند که بصورت فرورفته و به طرز زیبایی جلوه دارد و جز لوکس ترین مدل های جعبه هارد باکس به حساب می آید.

دوام و عمر جعبه هاردباکس:

با توجه به متریال هایی که در تولید این جعبه ها به کار می رود غالبا دارای طول عمر بالایی هستند و در منزل یا محل کسب و کار پس از برداشتن و استفاده از محتویات داخل بعنوان یک نگهدارند برای یک کالای دیگر که برای مخاطب اهمیت دارد کاربرد دارد و استفاده میشود. لذا میتوان گفت جعبه های هاردباکس بر خلاف جعبه های مقوایی یکبار مصرف نیستند و با توجه به ماندگاری و دوام بالای این جعبه ها پس از برداشتن کالا و محصول درون خود برای نگهداری وسایل شخصی و ... نیز استفاده می گردند.

هاردباکس یک بسته بندی لوکس
جعبه های هاردباکس در کنار حفظ و نگهداری از کالای درون خود چند مزیت دیگر نیز دارد: افزایش فروش بواسطه لوکس بودن و زیبایی دوچندان نسبت به جعبه های معمولی، ارتقاء تجربه خرید و جلب توجه بیشتر مخاطب و ... که همگی این موارد باعث افزایش اطمینان و احساس بهتر مخاطب از کالا و محتوایات دورن جعبه دارد. هاردباکس ها جزء دسته بندی های لوکس به شمار می روند و همواره احساس کیفیت بالاتر را به مخاطب انتقال می دهد و درصورتی که همراه با یک محصول با کیفیت باشد یک تجربه لذت بخش و همراه با تکرار را برای مشتری شما به ارمغان می آورد.

هاردباکس بسته بندی محصولات صادراتی

در سال های گذشته ایران در مقوله بسته بندی های لوکس صادراتی به این میزان حرفه ای نبوده است. یکی از انواع جعبه های لوکس برای محصولات ارزشمند همین انواع جعبه هاردباکس ها هستند که به خود محصول ارزش افزوده می افزاید. جعبه های زعفران، انواع خشکبار ها و محصولاتی که در ایران تولید میشود و نیازمند یک بسته بندی لوکس و صادراتی است را میتوان با سفارش هاردباکس ها تامین نمود. که این خود بعنوان یک تکنیک برای جذب مشتری در بازار جهانی محسوب میشود.

بسته بندی با جعبه هاردباکس

یکی از اساسی ترین و مهمترین کارهایی که باید پیش از فروش و حتی کیفیت محصول در نظر گرفت نوع بسته بندی است. جعبه هاردباکس را میتوان نوع ارتقاء یافته جعبه های چوبی برای محصولات با تیراژ بالا که در فروش بخاطر قیمت بالا و زمان تولید طولانی میشدند نامید. بسته بندی که انواع مدل های مختلفی را دارد و با هر نوع سلیقه و محصول سازگار است. از مواد غذایی گرفته تا لوازم الکترونیکی، طلا و جواهر و ارائه هدیه های لوکس میتوان از مدل های مختلف جعبه هاردباکس سفارش داد و استفاده نمود.

تعداد و تیراژ سفارش جعبه هاردباکس

در صورتی که هاردباکس در تعداد کم نیاز دارید (زیر 300 عدد) قطعا به شما هاردباکس آماده را پیشنهاد می دهیم که صرفا میتوان روی آنها یک لوگو یا یک متن را طلا و نقره کوب کرد ولی در صورتی که در تیراژ عمده نیاز به هاردباکس دارید تولید هاردباکس چاپی اختصاصی را به شما پیشنهاد می دهیم. در تولید هاردباکس سفارشی هزینه های ثابتی وجود دارد که در تیراژ عمده بر روی هر جعبه سرشکن میشود و قیمت واحد نهایی پائین می آید، که این به خودی خود برای تولید کننده که قیمت نهایی و تمام شده بسیار حایز اهمیت می باشد یک مزیت می باشد.

برخی از کاربرد جعبه هاردباکس
یکی از محصولاتی که همواره برای بسته بندی محصولات خود از جعبه هاردباکس بهره برده است تولید کنندگان تلفن های همراه هستند بطوری که یکی از مدل های جعبه هاردباکس به همین نام نامگذاری شده است. جعبه هاردباکس موبایلی در کنار تلفن های همراه میتوان به لب تاپ، هدفون، لوازم الکترونیکی جانبی مرتبط با رایانه و یا قطعات الکترونیکی و لوکس ماشین نیز اشاره داشت. محصولاتی که بواسطه قیمت و حساسیت بالا به جهت آسیب پذیری از هاردباکس ها جهت بسته بندی استفاده نمایند تا درجابجایی و حمل و نقل از آسیب رسیدن جلوگیری نماید و در زمان فروش نیز جلب توجه و در پایان منتهی به افزایش فروش گردد.

محصولات لوکس آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی گران قیمت مانند زعفران نیز نیازمند چنین جعبه هایی هستند که در کنار موارد گفته شده در بالا یک ارزش افزوده نیز به کالای درون خود اعطاء نماید.
طراحی و سفارش جعبه هاردباکس
بانی چاپ را میتوان جز معدود شرکت های تولید کننده جعبه هاردباکس در تهران نامید که از طراحی، چاپ و تولید جعبه هاردباکس را مستقلا انجام می دهد که این امکان باعث کاهش زمان تولید، پایین آوردن هزینه ی تولید و همچنین افزایش اطمینان سفارش می باشد. همچنین سفارش دهندگان میتوانند با مراجعه به صفحه ی https://www.banichap.com/hard-box لیست مدل های هاردباکس و قیمت آنها را مشاهده و سپس اقدام به ثبت سفارش جعبه هاردباکس نمایید.


هزینه و قیمت جعبه هاردباکس

قیمت جعبه هاردباکس بستگی به عوامل متعددی دارد که یکی از مهمترین آنها تعداد سفارش می باشد که در ادامه به کلیه عوامل تاثیر گذار در قیمت جعبه اشاره میشود: 1-تعداد 2-مدل جعبه 3-خدمات تکمیلی (طلا و نقره کوب، یو وی موضعی، برجسته سازی) 4-ضخامت مقوا 5- جنس روکش 6-سایز جعبه 7- هولد و دیوایدر (فوم، ابر و ... )

لذا با توجه به مشخص شدن موارد بالا میتوان قیمت جعبه هاردباکس شما را محاسبه و به شما اعلام نمود. هر چه تیراژ بالاتر باشد قیمت واحد و نهایی هر جعبه پائین تر می باشد. یکی دیگر از مزایای بانی چاپ بعنوان یک تولید کننده برتر در امر جعبه هاردباکس های سفارشی ارائه قیمت بصورت آنلاین در سایت بانی چاپ می باشد.

دیگر خبرها

  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • هر شانه تخم مرغ چند؟
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور