Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@02:12:45 GMT

۳ عامل استرس‌زای این روز‌های دانش‌آموزان!

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۰۵۰۲

۳ عامل استرس‌زای این روز‌های دانش‌آموزان!

آفتاب‌‌نیوز :

فردین منصوری با بیان اینکه تغییر شرایط از نظر روانی استرس ایجاد می‌کند، اظهار کرد: در طول ایام غیرحضوری شدن مدارس، دانش‌آموزان از سبک معمول مدرسه رفتن فاصله گرفته‌ و چون صبح زود برای رفتن به مدرسه آماده نشده اند، لذا طبیعی است در شرایطی که مدارس حضوری شده و مجبورند صبح زود از خواب بیدار شده و ساعت‌ها سرکلاس درس رسمی حضور داشته باشند و مطالب درسی را فرا بگیرند، اندکی استرس داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری یادآور شد: دانش‌آموزانی نیز که هم‌اکنون کلاس اول یا دوم هستند، هیچ تجربه‌ای از کلاس‌های درس حضوری ندارند و تازه با یک موقعیت جدید مواجه شده‌اند، لذا طبیعی است اندکی استرس داشته باشند.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: از آنجایی که در ۲۵ ماه گذشته دانش‌آموزان تنها از طریق فضای مجازی با هم‌کلاسی‌ها و معلم‌های خود در ارتباط بوده‌اند، دور از انتظار نیست که برخی از آنها ترس از برقراری ارتباط رو در رو با هم‌کلاسی‌ها و معلمان خود داشته باشند، البته این موضوع طبیعی بوده و کم‌کم از بین می‌رود.

منصوری در ادامه استرس مربوط به یادگیری و افت‌تحصیلی را یکی دیگر از استرس‌های این روزهای دانش‌آموزان برشمرد و گفت: خیلی از دانش‌آموزان ممکن است نگران یادگیری مطالب درسی بوده و دچار استرس شوند.

وی با بیان اینکه افت تحصیلی دانش‌آموزان به واسطه مجازی بودن آموزش‌ها در ۲۵ ماه گذشته گریزناپذیر است، تصریح کرد: خانواده‌ها باید به دانش آموزان یادآوری کنند شرایط یادگیری در دوران کرونا برای تمامی دانش آموزان یکسان بوده، لذا همه دانش آموزان درجاتی از افت تحصیلی را تجربه کرده‌اند.

منصوری اشاره ای هم به در پیش بودن امتحانات پایان سال دانش‌آموزان داشت و گفت: والدین و معلمان با کاهش اضطراب امتحان در دانش‌آموزان می‌توانند شاهد نتایج بهتری در آنها باشند، چرا که در بسیاری مواقع دانش‌آموزان علی‌رغم اینکه آمادگی بالایی برای امتحانات خود دارند، به خاطر اضطراب و استرس، عملکرد واقعی خود را نشان نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه استرس دانش‌آموزان اغلب به خاطر ارزیابی‌ها و باورهای غلط آن‌ها از امتحان و نتایج مربوط به آن است، افزود: دانش‌آموزان با اطلاع از نحوه برخورد با شرایط استرس‌زا می‌توانند با آگاهی و اعتماد به نفس مطلوب و خودپنداره تحصیلی مثبت در امتحانات شرکت کنند.

منصوری در ادامه ترس از ابتلا به بیماری کرونا را هم به دیگر استرس‌های حال حاضر دانش‌آموزان اضافه کرد و افزود: طبیعی است که دانش‌آموزان نگران شیوع بیماری کرونا در مدرسه باشند که در این خصوص لازم است معلم‌ها و والدین به آنها اطمینان خاطر دهند که با ماسک زدن و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، خطری سلامت آنها را تهدید نمی کند.

وی یادآوری کرد: رعایت بهداشت فردی چه در زمان شیوع ویروس کرونا و چه بعد از آن در محیط های پرازدحامی مانند مدرسه ضروری است، اما در شرایط فعلی شیوع کرونا باید این مراقبت ها دوچندان شود و این استرس در میان خانواده ها و دانش آموزان طبیعی است.

منصوری با بیان اینکه خانواده‌ها، مدیران و معلمان و نیز رسانه‌ها لازم است در جهت کاهش استرس‌ دانش‌آموزان تلاش کنند، گفت: می توان با اطمینان خاطردادن به دانش‌آموزان، آنها را از استرس‌دور کردد تا بتوانند خود را با شرایط حضور در مدارس وفق دهند.

وی اشاره ای هم به استرس و اضطراب این روزهای خانواده‌ها در مورد وضعیت تحصیل فرزندانشان داشت و افزود: والدین باید در مشورت با مشاوران تربیتی و تحصیلی، استرس و اضطراب خود و دانش‌آموزان را کنترل و مدیریت کنند.

وی در پایان خواب شبانه وکافی، ورزش کردن، حضور در برنامه‌های نشاط آور، رفتن به طبیعت، انجام کارهای هنری و... را برای مقابله با استرس به خانواده ها و دانش‌آموزان پیشنهاد کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استرس بازگشایی مدارس دانش آموزان دانش آموزان داشته باشند خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند