Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@16:49:03 GMT

نقش آفرینی مجلس در ماجرای ابربدهکاران بانکی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۰۷۰۱

نقش آفرینی مجلس در ماجرای ابربدهکاران بانکی

به گزارش الف طی روزهای گذشته انتشار فهرست ابربدهکاران بانکی در صدر اخبار رسانه ها قرار داشته است. موضوعی که وزیر اقتصاد در ماه های گذشته از امکان انجام این کار خبر داده بود.

انتشار این فهرست ها هر چند بنابر اعلام برخی منابع به صورت کامل صورت نگرفته اما عموما با واکنش های مثبتی  مواجه شده است.  با این حال برخی کارشناسان ضمن تایید درستی اصل این اقدام از بی نتیجه بودن آن یا نبود اراده و قدرت کافی در زمینه برخورد با این ابربدهکاران و بستن باب دریافت این تسهیلات کلان بدون تضمین های کافی سخن گفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفتگو با الف در این زمینه گفت: مجلس هم می‌تواند با نقش نظارتی خود مقابل بدهکاران بزرگی که بدهی خود را به بانک‌ها پرداخت نمی‌کنند را بایستد.

وی درباره اینکه مجلس شورای اسلامی برای وصول مطالبات بانک‌ها از بدهکاران کلانی که با زد و بند و قدرت پول بانک‌ها را پس نمی‌دهند، مشخصا چه کمکی می‌تواند انجام دهد، افزود: مجلس در جا‌هایی که خلاء قانونی نیز وجود داشته باشد، می‌تواند نقش خوبی ایفا کند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وظایف اولیه مقابله با بدهکاران بانکی با قوه مجریه است چرا که صفر تا صد اعطای این مطالبات به بدهکاران و تضامینی که در این راستا از آنان اخذ شده است را مسوولان اجرایی مربوطه عهده دار هستند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوانین مناسبی در رابطه با پیشگیری از عدم پرداخت مطالبات بانک‌ها توسط بدهکاران بزرگ بانکی وجود دارد، خاطرنشان کرد: البته در این راستا ورود نهاد‌های تحت حاکمیت مجلس شورای اسلامی همچون دیوان محاسبات می تواند بسیار کمک کننده باشد.




منبع: الف

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۰۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد