Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@11:20:27 GMT

موسسات قرآنی نیاز به شوک درمانی دارند

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۱۶۱۶

موسسات قرآنی نیاز به شوک درمانی دارند

مدیر بخش موسسات مردمی نمایشگاه قرآن از ضرورت شوک درمانی برای موسسات قرآنی سخن گفت و از تعطیل شدن دو سوم موسسات قرآنی در دو سال اخیر خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، حسن محمدی درباره میزان خسارت های وارده ناشی از ویروس کرونا که طی دو سال اخیر گریبانگیر موسسات قرآنی مردمی شده و برخی از مسئولان قرآنی تعطیلی ۶۰۰ موسسه را اعلام کرده اند، به خبرنگار معارف ایرنا گفت: با توجه به این که در متن کار هستم، به نظرم عدد تعطیلی موسسات بیش از اینهاست چون بسیاری از موسساتی که تعطیل می شوند، به دنبال اعلام رسمی تعطیلی خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آمار موسسات قرآنی مردمی گفت: قبلا اعلام می کردند که چهار هزار موسسه قرآنی در کشور وجود دارد ولی در حدود سه هزار موسسه در سطح کشور داریم که بیش از ۳۰ درصد آنها تعطیل شده اند. گاهی که ارتباط کاری با موسسات داریم متوجه می شویم که در عمل ۳۰ درصد از آنها تعطیل هستند و امیدواریم در دوره جدید اتفاق های خوبی بیفتد و این تعطیلی ها کمتر شود و موسسات فعال شوند.

عضو اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت افزود: ما به یک شوک درمانی برای موسسات قرآنی نیاز داریم. یعنی باید سریعا یک حمایت ویژه‌ از موسسات صورت گیرد. موسسات قرآنی در هشت سال اخیر رها بودند و توجهی به آنها نمی شد و مورد حمایت نیز قرار نمی گرفتند و به همین دلیل معتقدم موسسات می توانند با یک شوک درمانی بازیابی شوند و مورد حمایت های معنوی و مالی قرار گیرند؛ به گونه ای که موسسات متوجه شوند که نگاه و رویکرد این دولت به موسسات قرآنی متفاوت است و نگاه ویژه‌ای به آنها خواهد داشت.

محمدی از حضور ۳۰ موسسه در نمایشگاه بین المللی قرآن خبر داد و گفت: ما برای حضور موسسات فراخوان عمومی دادیم و موسساتی را در نظر گرفتیم که جنبه تبلیغی و ترویجی بیشتر داشته باشند و کار نوآوری هم کرده باشند.

وی با اشاره به برگزاری همایش سراسری مدیران موسسات قرآنی کشور که در اولین روز نمایشگاه قرآن برگزار شد، اظهار داشت: ۱۵۰ نفر از مدیران موسسات منتخب استان های کشور در این همایش شرکت کردند و محمد انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت و حامد منیری مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنرانی کردند.

این فعال قرآنی افزود: در این همایش یک هدیه بن خرید محصولات نمایشگاه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مبلغ سه میلیون تومان به موسساتی که حضور داشتند، پرداخت شد. البته همه موسسات سراسر کشور دعوت شده و هر استان سهمیه ای داشتند ولی با توجه به دوری برخی استان ها، مدیران استان های همجوار مانند تهران و البرز و قم حضور بیشتری داشتند.  

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار قرآن؛ کتاب امید و آرامش به مدت دو هفته تا جمعه نهم اردیبهشت از ساعت ۱۷ تا ۲۳:۳۰ در مصلای امام خمینی (ره) مشتاق حضور علاقه مندان به کلام وحی و اهل بیت(ع) است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: موسسات قرآنی موسسات قرآنی قرآن و عترت شوک درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قرآن همه چیز ماست