Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: محور تحقق شعار سال وزارت علوم تحقیقات و فناوری است. دانشگاه‌ها باید برنامه‌های عملیاتی خود را برای تحقق شعار سال ارائه دهند و در این راستا ارزیابی می‌شوند.

او می‌گوید: ۴۹ پارک و ۱۳۴ واحد فناور در کشور داریم که می‌توانند ایده‌های خود را به نوآوری تبدیل کنند و هسته‌های فناوری شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه مناطق نوآوری که شتابدهنده‌ها در آن مستقر هستند در اولویت برنامه‌های وزارت علوم قرار دارد.

زلفی گل افزود:۱۰ هزار هسته فناور وجود دارد که ظرفیت تبدیل شدت به شرکت دانش‌بنیان دارند که می‌تواتند از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کنند. از افرادی که ایده خود را تبدیل به محصول کنند و محصول دانش‌بنیان را تجاری‌سازی کنند با ارائه تسهیلات حمایت می‌کنیم.

به گفته وزیر علوم در تمامی استان‌ها و دانشگاه‌های بزرگ کشور، صندوق‌های پژوهش و فناوری داریم و سعی می‌کنیم با فرهنگ سازی؛ افراد توانمند در ایده و تولید را مورد حمایت و راهنمایی قرار دهیم. در واقع تسهیلاتی برای این افراد در نظر گرفته شده که از طریق صندوق‌های نوآوری و فناوری با ارائه ضمانت نامه‌های مجوز؛ قابل پیگیری خواهد بود.

وزیر علوم می‌گوید: ما مجری قانون هستیم تا از طریق کنکور شرایط را برای جذب و پذیرش دانشجو فراهم کنیم و بیان این موضوع که آیا افزایش ظرفیت رشته پزشکی نیاز کشور را برطرف می‌کند یا خیر؛ بهتر است وزارت بهداشت در این زمینه پاسخ بدهد.

زلفی گل افزود: در سال ۱۴۰۱ با طرح ایده‌ها و نیاز‌ها در تلاش هستیم پایان نامه و رساله‌ها در جهت نیاز کشور به ویژه صنعت حرکت کنند. در بخش پژوهش سیستم ترغیبی و تشویقی بیشتر جواب خواهد داد و سعی می‌کنیم شیوه نامه‌های خود را بر این اساس برنامه ریزی کنیم تا از این طریق جریانی صورت بگیرد تا علم و نوآوری به یک ارزش بالا در جامعه تبدیل شود.

به گفته وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دوره جدید وزارت برنامه‌هایی داریم تا شاهد کاهش فاصله بین دانشگاه‌ها و بازار کار باشیم. در سال‌های گذشته نیاز‌های جامعه در دست دانشگاه‌ها نبوده و از سال ۱۴۰۱؛ برنامه ایده‌ها و نیاز‌ها به یک حلقه تبدیل می‌شود تا پیشنهاد دهنده عرضه پژوهش و پیشنهاد گیرنده نیاز جامعه را به یکدیگر متصل کند.

وزیر علم گفت: ما برای رشته‌های علوم پایه نتوانستیم به تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی اشتغال ایجاد کنیم و مدال آوران المپیاد‌ها تصمیم می‌گیرند در رشته‌های تحصیل کنند که بازار کار بهتری دارند. تصمیم گرفتیم تصویب نامه‌ای ایجاد شود، مدال آوران در همان رشته بورسیه شوند و جذب آن‌ها در دانشگاه و هیئت‌های علمی صورت بگیرد. البته شرطی در این مورد برقرار است که باید وضعیت علمی دانشجو در تمام مقاطع مطلوب باشد.

او افزود: محتوای دروس ما باید مهارت محور و در زمینه نیاز جامعه باشد تا فارغ التحصیل هر رشته در یک زمینه مهارت داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است