Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: نیاز است تا قوه قضاییه با پیش نویسی و در نظر گرفتن برنامه‌ای مدون وارد عمل شود تا به همراه سایر حوزه‌های نظارتی راهبردی عملیاتی در بخش توزیع و واردات کاغذ داشته باشند.

مجید سانکهن در گفت‌وگو با میزان پیرامون انتشار خبر تعیین تکلیف ۲۰ هزار تن کاغذ به دستور قوه قضاییه گفت: همراهی و همیاری قوه قضاییه در کنار سایر ارگان‌ها خصوصاً وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زمینه‌ای فراهم می‌کند تا بتوان شرایط مناسبی برای حوزه نشر در بازار کاغذ فراهم شود و این بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: نبود کاغذ مدت‌ها است که یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های حوزه نشر و در عین حال نویسندگان محسوب می‌شود تا جایی که من برای اینکه بتوانم کتاب خود را منتشر کنم مجبور شدم که هزینه‌ای را از جیب خودم برای خرید کاغذ در بازار انجام دهم و اکنون خوشحال هستم که با ورود قوه قضاییه و مشخص شدن تکلیف ۲۰ هزار تن کاغذ وارداتی زمینه برای فعالیت حوزه نشر فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

سانکهن تاکید کرد: متاسفانه هر کجا که تسهیلات دولتی یا شرایطی برای حمایت‌های دولتی فراهم شده است ردپای مافیا نیز در آنجا مشاهده می‌شود، کالا‌هایی مانند کاغذ یا برنج و یا خیلی از محصولات دیگر شامل این قاعده شده‌اند که امید می‌رود همانند این ۲۰ هزار تن کاغذ تعیین تکلیف شوند، اما باید توجه داشت که در این میان وزارتخانه‌ها و یا بخش‌های مرتبط با حوزه کاغذ باید ساز و کار‌های ویژه‌ای را در نظر بگیرند تا بتوانند کاغذ را به دست مصرف کننده نهایی برسانند.

***نظارت مداوم 

وی پیشنهاد داد: برای اینکه بازار کاغذ بتواند ساماندهی مناسبی داشته باشد نیاز است تا قوه قضاییه با پیش نویسی و در نظر گرفتن برنامه‌ای وارد عمل شود و به همراه سایر حوزه‌های نظارتی راهبردی عملیاتی در بخش توزیع و واردات کاغذ داشته باشند متاسفانه طی دو سال اخیر شاهد این مهم بوده ایم که برخی از بازرگان نما‌ها وارد عرصه فعالیت شده‌اند و به دپو و پنهان کردن کاغذ‌های وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی شده‌اند که در نهایت ناشران و نویسندگان را با چالش و مشکل روبرو کردند برای این منظور باید تدابیری قابل اجرا در نظر گرفته گرفته شود تا بازار تشنه از ورود کاغذ به طور یکسان و با عدالت بهره‌مند گردد.

این نویسنده خواهان نظارت بر عملکرد وارد کنندگان کاغذ با ارز دولتی شد و بیان کرد: لزوم نظارت بر واردات در عین حال توزیع کاغذ‌ها برای ناشران و بررسی میزان خروجی فعالیت‌های ناشران یک امر مهم و ضروری بوده و همواره باید مورد ارزیابی قرار گیرد و لیستی مشخص پیرامون افرادی که به دریافت کاغذ پرداختند تهیه شود بدین ترتیب قطعاً جلوی بسیاری از نابسامانی‌های حوزه واردات کاغذ گرفته خواهد شد.

***ارز دولتی، فساد اقتصادی

سانکهن تصریح کرد: متاسفانه ما در دوره‌های قبل نیز شاهد حضور ناشرانی بودیم که از تسهیلات دولتی استفاده کرده و دست به خرید کاغذ‌های دولتی زده اند و در نهایت این کاغذ‌ها از بازار آزاد سردرآورد، آن‌ها با سودی که از این کاغذ‌ها برده بودند در نهایت کاغذ را به بازار عرضه کردند و چالش‌های متعددی را فراهم کردند به همین منظور باید میزان خروجی هر ناشری که از کاغذ دولتی استفاده می‌کند نیز مشخص گردد.

***لزوم برقراری سیستم ثبت و تحویل

وی ضمن انتقاد از برخی سوءاستفاده‌ها از بازار کاغذ خاطرنشان کرد: باید سیستم ثبت و تحویل همچنین پیگیری و نظارت بر کاغذ‌های وارداتی در جریان باشد تا بدین ترتیب هیچکس نتواند مسیر‌های موازی برای جذب سرمایه از طریق واردات را به دست بیاورد بدین ترتیب عدالت در این حوزه نیز به اجرا گذاشته خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار کاغذ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار کاغذ ۲۰ هزار تن کاغذ بازار کاغذ قوه قضاییه کاغذ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:اما افزوده شدن این کلاس‌ها هم برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های مدارس دولتی چاره ساز نبودند و باز هم میانگین جمعیت کلاس‌های درس مدارس دولتی با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به این امر که ٧٠ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، اهمیت این موضوع بیشتر رخ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید:پیامدهای منفی تراکم کلاسی

بر اساس استانداردهای آموزشی‏‏ مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش، استاندارد تعداد دانش‌آموزان هر کلاس درس در مقطع ابتدایی٢٠ نفر‏‏، در دوره متوسطه اول و دوم ۲۲ نفر و در هنرستان‌ها حداکثر ۱۵ نفر است‏‏‏، درحالی‌که تراکم جمعیت دانش‌آموزان در مدارس دولتی استان تهران ٣٧ دانش‌آموز است و در هیچ یک از مقاطع تحصیلی این استاندارد جمعیتی دیده نمی‌شود. حتی به گفته معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در بعضی از مناطق پایتخت تعداد دانش‌آموزان هر کلاس به ٤٦ نفر هم می‌رسد و در منطقه ١۵ تعداد زیادی از کلاس‌های درس جمعیتی بالای ٤٠ نفر دارند.

تراکم دانش‌آموزی صعودی است

در این میان شیب صعودی این شاخص آموزشی جای تإمل دارد و آمار و ارقام نشان می‌دهند هر سال بر میزان تراکم دانش‌آموزی مقاطع تحصیلی مختلف افزوده می‌شود. به طوری که در سال ١٣٩٠ میانگین تراکم دانش‌آموزی در هر کلاس درس استان تهران ٣٠ نفر بوده که در طول یک دهه به ٣٧ نفر رسیده است.
دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول بیش از سایر مقاطع درس خواندن در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت را تجربه می‌کنند. به طوری که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تراکم دانش‌آموزان در همه مقاطع تحصیلی به۲۳/۹ درصد رسیده که در دوره ابتدایی ۲۴/۴درصد، ‌متوسطه اول ۲۶ درصد و متوسطه دوم ۲۰/۶درصد بوده است. مقایسه این آمار و ارقام با تراکم دانش‌آموزی مدارس غیردولتی نشان می‌دهد دانش‌آموزان این مدارس شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و در این سال تراکم دانش‌آموزی در دبستان‌های غیردولتی ۱۸/۸درصد، در متوسطه اول ۱۲/۵درصد و متوسطه دوم ۱۴/۲درصد بوده است.

راهکاری برای خلوت شدن کلاس‌ها

نظر معصومیان بیراه نیست که لزوم پایبندی به‌حقوق کودکان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان اتباع و ایرانی را یکی از مهمترین دلایل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران می‌داند، اما تدوین و تدارک بسته تقویت مدارس دولتی این نوید را می‌دهد که میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مدارس دولتی طی چند سال آینده به شرایط مطلوب نزدیک‌تر شود. در این بسته که در آغاز سال تحصیلی جاری بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تحقق عدالت آموزشی طراحی شده، راهکارهایی برای استانداردسازی تراکم دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش دراین‌باره می‌گوید: «با اجرای بسته تقویت مدارس دولتی ۵٠ درصد کلاس‌هایی که تراکم دانش‌آموزی نامناسبی دارند، طی دو سال آتی ساماندهی می‌شوند و ۵٠ درصد دیگر در قالب برنامه‌ای ٨‌ساله به شرایط مطلوب می‌رسند.»

کد خبر 847323 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود