Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلیمی گفت: برخی مونتاژکنندگان از طرق مختلف برخی قسمت های خود را به عنوان شرکت های دانش بنیان هم جا زده اند و از تسهیلات آنها استفاده می کنند و نمی گذارند شرکت های دانش بنیان واقعی از تسهیلات قانونی خود بهره مند شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب ۲۳ فروردین ماه در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام در بیاناتی تاکید کردند: شرکت دانش‌بنیان باید به معنای واقعی کلمه نوآوری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های مونتاژکننده دانش‌بنیان نیستند. مونتاژ همان واردات بی‌رویه است اما با یک شکل دیگر. این تولید و آفرینندگی محصول نیست.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیارآفتاب؛ در خصوص بیانات اخیر رهبر انقلاب مبنی بر اینکه مونتاژ نوع دیگری از واردات است، گفت: همانطور که ایشان فرمودند در مونتاژ، تولیدی صورت نمی گیرد ولی متاسفانه شاهدیم که برخی شرکت های مونتاژکار خود را به عنوان شرکت تولیدکننده معرفی کرده و از تسهیلات تولید استفاده می کنند.

وی افزود: اینجاست که باید وزارت اقتصاد ورود پیدا کرده و از مونتاژکاران مالیات بگیرد چرا که تخفیف مالیاتی برای تولیدکننده است و نه مونتاژ کننده. نکته عجیب دیگر اینکه برخی مونتاژکنندگان از طرق مختلف برخی قسمت های خود را به عنوان شرکت های دانش بنیان هم جا زده اند و از تسهیلات آنها استفاده می کنند و نمی گذارند شرکت های دانش بنیان واقعی از تسهیلات قانونی خود بهره مند شوند.

سلیمی تصریح کرد: در هر حال مونتاژ باعث تخدیر ملی است و به تولید واقعی ضربه می زند. بایستی در این راستا حتما مسیر را به سمت صحیح آن هدایت کرد تا کشور به سمت تولید واقعی حرکت کند.

این عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار دیارآفتاب مبنی بر اینکه آیا سخنان رهبر انقلاب درباره لزوم جلوگیری از واردات بی رویه و همینطور سخنان ایشان درباره مضرات مونتاژ، منافاتی با برنامه مجلس برای واردات خودروی سواری دارد یا خیر، گفت: بحث خودروی تولیدی در کشور جدای از این صحبت است. در حال حاضر انحصار تولید خودرو در داخل کشور شکل گرفته و روز به روز شاهد پایین آمدن کیفیت خودرو و افزایش قیمت آن هستیم.

وی افزود: وقتی با این وضعیت در کشور مواجه هستیم اولا باید انحصار شکسته شود، ثانیا منظور از واردات خودروی خارجی، واردات بی رویه خودروی سواری نیست بلکه واردات هدفمندی است که باعث بهبود خودروهای سواری شود. امروزه همانطور که مطلعید، دود بی تدبیری و سوء مدیریت خودروسازان در چشم مردم می رود و این مشکل باید جبران شود و اجازه نداد عده ای با انحصار جیب مردم را روز به روز خالی تر کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان استفاده می کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد