Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه داروی سرطان همسرش آمده بود. ۵٠ میلیون نقد باید پرداخت می‌کرد تا نفس کشیدن همسرش شاید به مدد ٢ آمپول‌ آن هم از نوع ایرانی آسانتر شود.

داروی ام اس همسرش ٨ میلیون قیمت داشت و ۶ میلیون از آن را بیمه پرداخت می‌کرد. حالا هزینه‌های درمان درد دیگری شده بود بر دردهایشان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همسر کارگرش به خاطر درد بیماری کج دار و مریض کار می‌کند و حالا که مسئول داروخانه به او گفته است باید ٢ میلیون برای دارو پرداخت کند، چیزی جز اشک و آه در بساط نداشت و دست آخر دست خالی از داروخانه بیرون رفت.

جوان دیگری در داروخانه از بلای کرونا و عوارض آن می‌گفت. کرونا به پدرش امان زندگی داده بود؛ اما قارچ سیاه بلای جانش شده بود و باید هر ۵ روز برای پدرش شربتی خریداری می‌کرد که ٣ میلیون تومان قیمت داشت. البته این دارو با ارز دولتی وارد می‌شود، اما بیمه نیست. اگر ارز آن قطع شود؛ قیمت این دارو برای بیماران گرفتار عوارض کرونا چند برابر می‌شود و ۴ بار در ماه پرداخت کردن پول این دارو از توان خیلی‌ها خارج است.

حالا فکر گرانی ٣ تا ۶ برابری دارو و زمزمه های انتقال ارز دارو لرزه بر بدن بیماران به خصوص آن هایی می‌اندازد که بیماری خاص و صعب العلاج دارند و تسکین دردشان یا حتی حیاتشان بسته به این داروها است.

بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه در ابتدای سال، تا پایان ١۴٠٠ میانگین وزنی افزایش قیمت داروها باید ١۵ درصد می بود.

پارسال ۵۶۵ قلم دارو افزایش قیمت داشتند

رضایی، معاون سازمان بیمه سلامت به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پارسال ۵۶۵ قلم دارو افزایش قیمت داشتند. فهرست آن ها برای پوشش بیمه افزایش قیمت به بیمه‌ها ارسال شده و میانگین افزایش قیمت داروها ۴٠ درصد بوده است و بیمه‌ها تا ٣٠ درصد افزایش قیمت دارو را پوشش داده اند.

به گفته رضایی بیمه‌ها افزایش قیمت ۴٧٠ قلم از ۵۶۵ قلم دارو را پوشش دادند و پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت مابقی داروها منوط به تامین اعتبار از سوی وزارت بهداشت برای بیمه‌ها است.

سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی در چند مرحله و چندین نامه افزایش قیمت دارو را به مسئولان سازمان غذا و دارو هشدار داد؛ اما افزایش ‌قیمت همچنان ادامه پیدا می‌کند و در نهایت گرانی بیش از ١٠٠ قلم دارو را تاکنون بیماران از جیب پرداخت کرده‌اند و این افزایش قیمت‌ها همچنان تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است.

این حکایت و عدد و رقم‌ها برای داروهای تحت پوشش سازمان‌های بیمه گر است و داروهایی که تحت پوشش بیمه نیستند، هر چقدر گران شوند؛ میزان گرانی را بیمار باید از جیب پرداخت کند که این گرانی‌ها خود دردی می‌شود بر دردها.

رئیس جمهور در دی پس از انتشار برخی گزارش‌ها، افزایش قیمت داروها را ناپسند دانست و گفت: این گونه گرانی‌ها که رنج مضاعفی بر بیماری است، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و نباید اتفاق بیفتد. لازم است وزارت بهداشت و درمان با جدیت آن را پیگیری کند و اجازه ندهد افراد سوداگر در زمینه گرانی اقلام دارویی فعال شوند.

رئیس جمهور: قیمت داروهای گران شده به قبل بازگردد

در نهایت سخنان رئیس جمهور در جلسه ۴ دی تبدیل به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگرداندن قیمت داروهای گران شده به قبل شد و سهمیه ٧٠٠ میلیون دلاری برای دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص پیدا کرد.

معاون بیمه سلامت گفت: وزیر بهداشت در جلسه ای بعد از دستور رئیس جمهور، وعده ٢ هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان برای جبران گرانی و پوشش بیمه‌ای داروهای گران شده را داد؛ اما تا امروز نه قیمت داروها به قبل برگشته و نه منبعی برای پوشش بیمه‌ای داروها به دستمان رسیده است.

بعد از چند ماه از صدور مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا که روی زمین ماند و وزارت بهداشت در کنترل قیمت‌ها موفق نبود؛ گرانی دارو به جنجال رسانه‌ای تبدیل شد و پای آقای وزیر برای پاسخ دادن به چرایی گرانی دارو به خانه ملت کشیده و صدای بیماران از تریبون خانه ملت بلند شد. آقای وزیر مورد بازخواست قرار گرفت که چرا قیمت دارو با وجود مصوبه مجلس و دولت افزایش پیدا کرده است.

به گفته شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بهمن ارزی برای دارو به سازمان غذا و دارو داده نشده و داروی برخی بیماری‌ها به ویژه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج از جمله بیماران تالاسمی و سرطانی کمیاب و گران شده است.

حالا قرار است یک میلیارد دلار ارز دارو و تجهیزات پزشکی بنابر اعلام بانک مرکزی، تخصیص پیدا کند.

به گفته شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از یک میلیارد دلار ارز دارو و تجهیزات پزشکی ٧٠٠ میلیون دلار آن پیش خور شده است.

 به گفته دست اندرکاران صنعت داروسازی، دولت نباید بخواهد از جیب صنعت، داروخانه و شرکت‌های پخش یارانه بدهد و چاره ای جز پوشش بیمه‌ای و یارانه دارو نیست. برای پویایی صنعت باید قیمت دارو واقعی افزایش پیدا کند.

شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اگر قرار است ارز ترجیحی پلکانی حذف شود، دولت تعیین تکلیف کند که بر چه اساسی، با چه روشی و چه مدت زمانی قرار است ارز ترجیحی را حذف و منابع را به بیمه‌ها منتقل کند.

تاکید قانون، مصوبه ستاد کرونا و نمایندگان مجلس جلوگیری از افزایش قیمت دارو با انتقال ارز به بیمه‌ها است و وزارت بهداشت باید دارو را به نرخ شهریور ١۴٠٠ نگه دارد؛ اما سوال این جا است که داروهایی که گران شده اند و برخلاف دستور رئیس جمهور قیمت آن ها به قبل بازنگشته، چه زمانی ارزان می‌شوند یا گرانی آن ها چه زمانی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد؟ آیا یک میلیارد دلار ارز دارو درد گرانی دارو برای بیماران را تسکین می‌دهد؟ همه این ها سوالاتی هستند که مدیریت آن به دست مسئولان سازمان غذا و دارو به عنوان متولی تامین و قیمت گذاری دارو در روزها و هفته‌های آتی خواهد بود و مسئولان باید طوری عمل کنند که هم دارو به موقع تامین شود و هم گران به دست مردم نرسد.

منبع: الف

کلیدواژه: افزایش قیمت دارو بهداشت و درمان وزارت بهداشت پوشش بیمه ای گران شده قیمت داروها رئیس جمهور برای دارو ارز دارو قلم دارو تحت پوشش بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت

افزایش داروهای تحت پوشش بیمه، دستگیری تعدادی از داوطلبان متقلب کنکور ، افزایش حقوق بازنشستگان از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، افزایش داروهای تحت پوشش بیمه، دستگیری تعدادی از داوطلبان متقلب کنکور ، افزایش حقوق بازنشستگان از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

دستگیری 25 نفر از داوطلبان متقلب کنکور

عبدالرسول پورعباس، ئیس سازمان سنجش آموزش کشور از دستگیری 25 نفر از داوطلبان متقلب نوبت اول کنکور 1403 در جلسه آزمون خبر داد و گفت: این افراد همان دقایق اولیه آزمون سر جلسه شناسایی و دستگیر شدند و در حال حاضر در اختیار نیروهای امنیتی قرار دارند.

«بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم، دانشیار پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه برای کاهش ریسک باید از آموزش تا استفاده از فناوری را مورد توجه قرار دهیم، اولین گام در این زمینه را شناسایی ساختمان‌های بحرانی عنوان کرد.

افزایش 40 درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در خصوص آخرین وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: امروز در مجلس تذکری بابت تاخیر در این امر داده شد، مقرر گردید از پایان اردیبهشت ماه امسال متناسب سازی حقوق بازنشستگان با افزایش 40 درصدی حقوق اجرایی و عملیاتی شود و حقوق بازنشستگان 40 درصد افزوده شود.

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟

مطابق با قانون مالیات بر عایدی سرمایه خودرو، نگهداری خودرو کمتر از یک سال 30 درصد مالیات بر عایدی را در برخواهد داشت؛ یعنی اگر بعد از یک سال خودرویی که خریده‌اید را بفروشید باید 30 درصد مبلغ مابه‌التفاوت آن را مالیات بپردازید؛ اما اگر خودرو بیشتر از سه‌سال تحت مالکیت شما باشد، دیگر مالیاتی به آن تعلق نخواهد گرفت. چون هیچ دلالی برای رسیدن به سود، سه سال صبر نمی‌کند؛. به صورت خلاصه یعنی اگر کسی یک خودرویی را بخرد و دو ماه بعد اقدام به فروش آن کند و دوباره یک خودرو دیگر بخرد و در چند ماه بعد آن را با قیمت بالاتری بفروشد، باید نسبت به مابه‌ازای مبلغ حاصل‌شده از خرید و فروش مالیات بپردازد. بنابراین اگر مدت نگهداری خودرو کمتر از یک سال باشد، نرخ مالیات بر سود انتقال آن 30 درصد، بین یک تا دو سال 20 درصد و بیش از دو سال 10 درصد است.

59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی،مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، 2290 دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • ابلاغ تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی برای اجرا
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته