Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در خصوص حواشی ایجاد شده پیرامون برگزاری مزایده‌های اخیر صحبت‌هایی داشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ علی‌رضا عاصم‌یوسفی، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور پیرامون حواشی مزایده اخیر اظهار داشت: قانون به صراحت می‌گوید واگذاری اماکن عمومی و دولتی باید از طریق مزایده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعریف مزایده هم یعنی این که تمام مشخصات و شرایط داخل سایت گذاشته شده و متقاضی به صورت الکترونیکی و با استفاده از توکن، کل مدارک و تضامین و قیمت‌های خود را بارگزاری کند. این یعنی هیچ کس چه متقاضی و چه عرضه کننده هیچ دخل و تصرفی در اتفاقات ندارد و احتمال تبانی را به صفر می‌رساند.

وی در ادامه بیان داشت: مزایده‌ای که قانون گفته را برگزار کردیم؛ سه نفر در این مزایده‌ها برنده شدند که اتفاقا یکی از آن‌ها وابسته به زیرمجموعه‌های دولت بوده، حالا قیمتی که مشخص شده از سنوات سابق خیلی بیشتر است. کدام بخش خصوصی یا شبه‌دولتی در مزایده‌ای شرکت میکند که نخواهد بهره مالی ببرد؟ پس پرواضح است که ارزش واقعی این مکان دولتی بالاست. نکته جالب این است که امروز به جای این که بگویند چرا در سنوات قبل، حق بیت‌المال تضییع شده؛ به ما حمله ور شده‌اند که چرا انقدر اجاره دادید!؟

مدیرعامل این شرکت عنوان داشت: مزایده می‌گوید هر کسی از واجدین شرایط، قیمت بالاتر داد برنده است. من می‌توانم بگویم آقایی که قیمت بالا دادی، ببخشید به تو نمی‌دهیم و می‌دهیم به کس دیگری!؟ مزایده شفاف و کاملا اکترونیکی با حضور نمایندگان مراجع ذی‌صلاح برگزار شد. به جای تشویق به ما حمله کردند! این یعنی که با شفافیت مشکل دارند! وقتی شفافیت نباشد و همه چیز داخل اتاقک شیشه‌ای صورت نپذیرد یعنی مذاکرات پشت پرده، یعنی رانت، یعنی پای‌مال شدن حق بیت‌المال، که این ‌در دولت آقای رئیسی شدنی نیست.

عاصم یوسفی اظهار داشت: بعضی ها می گویند این یعنی گران شدن ورزش. اولا آنچه در قیمت موثر است پارامترهایی است که اقتصاد مشخص می کند مثل تورم، دوم اینکه ما سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تعزیرات حکومتی داریم که بسیار جدی مراقب قیمت گذاری هستند، ضمن اینکه ما هم در قرارداد برای برندگان مزایده، شرط قیمت مصوب را گذاشته ایم. حتی فراتر از این، در قرارداد مشخص کردیم که باید با فدراسیون مربوطه همکاری هم بکنند و حتی در صورت لزوم و دستور مقام عالی ورزش، در برهه های مشخص، زمین را به صورت رایگان در اختیار بگذارند.

وی ادامه داد: آنچه که از مصاحبه های بعضی عزیزان می شود استنباط کرد این است که ظاهرا تفاوت قیمت واقعی امسال با سال های گذشته، منافعی را شاید برای برخی ایجاد می کرده که حال به این صیانت، حمله ور می شوند.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در خاتمه افزود: افزایش درآمد در این شرکت باعث می‌شود که مشکلات جاری ورزشگاه‌های کشور، رسیدگی و مرتفع شده و در جای جای کشورمان، مردم عزیز ورزشگاه ها و اماکن ورزشی در شان ایران اسلامی داشته باشند. رهبر انقلاب فرمودند دوران بزن در رویی تمام شده است. من هم به کیسه دوزان بیت المال عرض می‌کنم که تا جان در بدن داریم نمی‌گذاریم بیت المال محل رانت خواری شود و تا آخرین روز، محکم در همه زمینه ها به دنبال شفاف سازی و احقاق حق مردم هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اماکن ورزشی بیت المال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟

دانشمندان یک قدم به درک اینکه چرا بعضی چیزها را به خاطر می سپاریم و برخی دیگر را فراموش می کنیم، نزدیک تر شده اند.

به گزارش روزیاتو، محققان دانشگاه رایس ِ آمریکا دست به پژوهشی زدند که نشان داد ما برخی جنبه های یک تجربه همچون شرایط کلی را به جای جزئیات کوچک تر به خاطر می سپاریم.

به همین دلیل است که احتمال فراموش کردن تجربه های جزئی تر و پیش پا افتاده تری مانند قفل کردن یا نکردن در ِ خانه، بیشتر است.

برای درک بهتر نحوه ی عملکرد حافظه ی انسان، محققان دانشگاه رایس تصاویری را به شرکت کنندگان پژوهش خود نشان دادند.

در این آزمایش حافظه، برخی از تصاویری که برای شرکت کنندگان به نمایش درمی آمدند، تکراری و برخی دیگر جدید بودند.

برخی تصاویر شباهت زیادی به یکدیگر داشتند، اما در برخی دیگر تشخیص تفاوت های آن ها از یکدیگر دشوارتر بود. هدف از نمایش تصاویر مشابه، مختل کردن حافظه با شبیه سازی تجربیات پیش پا افتاده ای بود که روزانه داریم، مانند قفل کردن در ِ خانه.

محققان پی بردند که به یاد ماندنی ترین تصاویر که احتمال به خاطر سپردن آن ها توسط شرکت کنندگان بیشتر بود، تصاویری رنگارنگ با حضور افرادی در عکس بودند. به عبارت دیگر، تصاویری که شلوغ و بی نظم نبودند، فراموش نشدنی تر بودند.

گرچه شرکت کنندگان به یادماندنی ترین تصاویر را به درستی به یاد آورده بودند، اما اثر آن بعد از ۲۴ ساعت از میان رفت. این به ویژه درمورد به یاد آوردن تجربیات مثبت صدق می کرد، امری که نشان داد این دست تجربیات در ابتدا به یاد می مانند، اما بیشتر مستعد فراموش شدن هستند.

گرچه معمولاً تصور این است که احساسات می توانند فرآیند پردازش حافظه را بهبود بخشند، اما انسان ها اغلب جنبه ی اصلی یک تجربه یا به عبارتی دیگر «مخلص کلام» را به یاد می آورند، نه جزئیات اضافی را. به گفته ی محققان، گذشت زمان اغلب این موضوع را تشدید می کند.

برای مثال، اگر سعی کنیم که به خاطر آوریم در سال گذشته چه کارهایی انجام دادیم، احتمالاً کارهای زیاد و مختلفی را به خاطر می آوریم. با این حال، احتمالاً تنها برخی از این خاطرات را با جزئیات زیاد به خاطر می آوریم. ممکن است به یاد بیاوریم که به سفر رفته بودیم، اما احتمالاً یادمان نمی آید که در هر روز ِ سفر چه فعالیت هایی انجام داده بودیم.

نتایج این پژوهش نشان داد محتوای احساسی، مدت زمان گذشته یک تجربه و ویژگی های ادراکی حافظه، همگی در به خاطر آوردن یا نیاوردن جزئیات یک اتفاق تأثیرگذارند.

به گفته ی محققان دانشگاه رایس، این پژوهش نشان داد که تجربیاتی که برای یک شخص فراموش نشدنی هستند، مثل جشن تولد، مرگ عزیزان و غیره، به احتمال زیاد برای یک شخص دیگر هم فراموش نشدنی هستند. این ها اغلب تجربیات مثبت یا منفی هستند.

این محقان می گویند ما اغلب تصور می کنیم که خاطرات احساسی بهتر به خاطر سپرده می شوند، اما در حقیقت این ویژگی های اصلی یک خاطره است که به خاطر سپرده می شود، اما جزئیات آن ممکن است فراموش شوند.

یکی از دلایل اینکه ما نمی توانیم همه ی تجربیات مان را به خاطر آوریم این است که مغز ما ظرفیت محدودی دارد.

به گفته ی محققان، مغز ما احتمالاً نمی تواند هر چه که تجربه می کنیم را به خاطر بسپارد و به همین دلیل مجبور هستیم اندکی از اطلاعاتی که مهم نیستند را به شکل انتخابی فراموش کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل‌ساز می‌شود؟
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟