Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیت الله مهدوی کنی در خاطرات خود درباره انشعاب جامعه روحانیت مبارز می نویسد: جامعه روحانیت مبارز مجموعه‌ای بود که اعضای آن سوگیری‌های مشترک داشتند ولی در مسائل اقتصادی و سیاست داخلی و خارجی تفاوت هایی نیز وجود داشت. این تفاوت ها هم اغلب در موقع انتخابات و همچنین رای دادن به دولت توسط مجلس ظهور و بروز پیدا می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت در دور سوم انتخابات مجلس، این اختلافات شدیدتر شد و گروهی از اعضای جامعه روحانیت از ما جدا شدند. ایشان در آستانه انتخابات با پیوستن به اعضای جدیدی بیرون از تشکیلات جامعه روحانیت با نام مجمع روحانیون مبارز اعلام موجودیت کردند. این انشعاب در انتخابات اثر زیادی گذاشت و به ضرر جامعه روحانیت مبارز تمام شد.

دو روزنامه سراسری و اسلام آمریکایی

من در مشهد بودم که کیهان و اطلاعات در شماره فوق العاده با سر و صدای زیاد به عنوان موجودیت مجمع روحانیون، مصاحبه بعضی از این آقایان را منتشر کردند که در آن فلسفه این انشعاب را ذکر کرده بودند. در این مصاحبه ها گفته بودند که جامعه روحانیت مبارز در مسائل اقتصادی و سیاست خارجی روش خاصی دارند که ما اسمش را اسلام آمریکایی گذاشته ایم. این ها طرفدار سرمایه داری و ارتباط با آمریکا هستند. سیاست اقتصادی آنها اقتصاد سرمایه داری و سیاست خارجی آنها هم ارتباط با غرب است. در یک جمله اسلام این ها اسلام آمریکایی است. 

برداشت جامعه از تایید امام این بود که اعضای باقیمانده در جامعه روحانیت طرفدار اسلام آمریکایی هستند و انشعاب مجمع روحانیون بدین علت بود که اسلام شان اسلام ناب محمدی است.

این ها چنین نسبت هایی را به جامعه روحانیت مبارز دادند. امام هم اصل این انشعاب را تایید فرمودند.

صغرا کبرای مجمع!؟

اگر چه امام فلسفه ای بر تایید این جدایی ذکر نکردند و تنها اصل انشعاب را تایید فرمودند ولی بعد از آن صغرا و کبرایی از زبان آقایان مجمع روحانیون مبارز درست شد که نتیجه آن برچسب اسلام آمریکایی به جامعه روحانیت مبارز بود آن هم برچسبی با تایید امام.

این امر واقعا در انتخابات اثر گذاشت و بیشتر آرا به سمت نامزدهای مجمع رفت و برخی از کاندیداهای ما از جمله آقای ناطق نوری به دور دوم رفتند. 

بنده بین دو مرحله انتخابات، با مشورت دوستان با نامه ای که از پیش تهیه کرده بودیم خدمت امام شرفیاب شدم. نامه خطاب به حضرت امام بود. مضمونش هم این بود که با توجه به سوابق درخشان اعضای جامعه روحانیت مبارز در انقلاب، آیا شما اسلام جامعه روحانیت را آمریکایی می دانید؟ اگر می دانید که هیچ، اما اگر نمی دانید به طور رسمی اعلام فرمایید. 

ما را دریاچه ساوه بریزید

من خدمت امام شرفیاب شدم و قبل از این که نامه را تقدیم کنم شفاهی عرض کردم که ما نمی دانستیم که بعد از ۶۰ سال طلبگی و مبارزه در راه اسلام و انقلاب،آمریکایی شده ایم ولی حالا فهمیدیم که با مهر تایید جنابعالی، آمریکایی از آب درآمده ایم. اگر واقعا جنابعالی به عنوان امام و رهبر ما، ما را آمریکایی می دانید قاعده اش این است که ما را از صفحه وجود محو بفرمایید. قاعده اش این است که دستور بفرمایید ما را در دریاچه ساوه بریزند و کرکره جامعه روحانیت را پایین بکشند. ما معارفمان را در حوزه علمیه از مجالس فقه و اصول و اخلاق شما فرا گرفته ایم. علاوه بر آن سیاست را از شما آموختیم؛ چه قبل و چه بعد از انقلاب. از سال های قبل از ۴۲ خدمت شما بودیم.

این ها را حضور امام عرض کردم. ایشان خیلی اظهار محبت کردند. امام به من لطف داشتند. من هم بدون رودربایستی با امام حرف می زدم. امام به طور معمول در موقع صحبت سرشان را پایین می انداختند و به صورت طرف خیره نمی شدند. تا من گفتم اگر آمریکایی هستیم ما را به دریاچه ساوه بیندازید سریع سرشان را بلند کردند و گفتند: خیر، چنین چیزی نیست. من کی چنین حرفی زدم؟ من چنین حرفی نزدم. من به شماها علاقه دارم. خیر اصلا چنین چیزی نیست.

باید جبران کنم

من عرض کردم بله، شما صریحا نفرمودید که ما آمریکایی هستیم ولی وقتی که آقایان انشعاب کردند و فلسفه این انشعاب را این طور ذکر کردند که این ها اسلام شان آمریکایی است اصل انشعاب را تایید فرمودید. پس برداشت عرفی این است که شما فلسفه انشعاب را هم قبول دارید. چون حرف آقایان را نادرست نخواندید از سکوت شما برداشت می شود که اسلام ما آمریکایی است. جمله ای را هم از دکتر بهشتی نقل کردم که می گفت مفهوم کلام آن چیزی است که مردم می فهمند نه آن چیزی که گوینده قصد می کند.

امام فرمودند: من باید جبران کنم و این نسبت و تهمت را برطرف کنم.

دلم شکست

من تا دیدم ایشان گفتند باید جبران کنم، گفتم پس اجازه بدهید بنده سوالی بنویسم و به شما دهم. شما هم چیزی مرقوم بفرمایید که این اتهام را رفع کند.

این دو خاصیت داشت. از نظر دینی خاصیتش این بود که بالاخره امام ما را از این تهمت و نقطه سیاه تبرئه کرده اند. از نظر سیاسی هم در مرحله بعدی انتخابات اثر می گذاشت و مفید بود.

 از آنجا که امام به مسائل سیاسی خوب واقف بودند مصلحت ندیدند که معادلات انتخابات را یک دفعه به هم بریزند. البته این برداشت من بود. ایشان فرمودند خیر، الان من چیزی نمی نویسم ولی بعد از انتخابات بیایید و هر چه شما برای رفع این تهمت بنویسید من آن را تایید می کنم.

بنده خداحافظی کردم اما دلم کمی شکست. برای این که فکر نمی کردم امام این طور برخورد کند. ابراز نکردم اما مساله را به خداوند متعال واگذار کردم.

امام: اختلاف سلیقه باید باشد

بعد از دور دوم انتخابات هم هر چه دوستان گفتند بروید نامه را خدمت ببرید تا چیزی مرقوم بفرمایند گفتم نمی روم، اگر امام لازم بدانند که این تهمت را از ما بردارند خودشان دستور می دهند. اگر هم لازم نیست بالاخره لابد امام می خواهند همین طور باشد. من دیگر خدمت امام نمی روم.

پس از مدتی ظاهرا آقای انصاری از بیت امام، سوالی از امام مطرح کردند بدین مضمون که نظر حضرتعالی نسبت به جامعه مدرسین، جامعه روحانیت مبارز و مجمع روحانیون مبارز چیست؟ همچنین نظرتان درباره این صحبت هایی که می شود مثل اسلام آمریکایی و کذا و کذا چیست؟

امام هم در جواب فرموده بودند: این ها فرزندان و شاگردان من هستند. من به همه این ها علاقه دارم. این ها مورد تایید من هستند. گرچه اختلاف سلیقه هایی با هم دارند که این هم اشکال ندارد. اختلاف سلیقه باید باشد. 

جوان ها از جامعه روحانیت جدا نشوند

ایشان در پاسخ به سوالات آقای انصاری به خصوص جوان ها را خطاب قرار دادند که: به جامعه روحانیت مبارز احترام بگذارید. خودتان را از جامعه روحانیت مبارز جدا نکنید که اگر کردید آن وقت ممکن است گرفتار اسلام آمریکایی شوید. تفصیل این بیانات امام در اسناد و مدارک موجود است.

حضرت امام به خاطر تقوایی که داشتند وقتی اشتباهی می شد و فکر می کردند در آن جا ممکن است قصوری از طرف ایشان رخ داده شود احساس وظیفه می کردند که هر چه زودتر آن را جبران کنند. به همین دلیل فکر می کنم اصل سوال نیز به دستور خود ایشان مطرح شده باشد و خودشان فرموده باشند آقای انصاری سوال کنند و ایشان پاسخ دهند.

منبع:

خاطرات آیت الله مهدوی کنی. موسسه فرهنگی هنری و مرکز انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی

برچسب‌ها محمدرضا مهدوی کنی امام خمینی جامعه روحانیت مبارز مجمع روحانیون مبارز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدرضا مهدوی کنی امام خمینی جامعه روحانیت مبارز محمدرضا مهدوی کنی امام خمینی جامعه روحانیت مبارز مجمع روحانیون مبارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه

پاستای اسفناج و خامه یک انتخاب سریع و راحت می باشد و برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است شما می توانید پاستا اسفناج را به هر مدل فرمی که دوست دارید تهیه کنید.در این مطلب از پارس نیوز شما با طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا اسفناج با خامه و قارچ (روش اول)
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
ماکارونی فرمی (فرم دلخواه) ۲۵۰ گرم
اسفناج ۱۵۰ گرم
قارچ ۲ حبه
سیر ۱۵۰ گرم
خامه ساده ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب لیموترش تازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان به مقدار دلخواه
روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان مورد نیاز برای پخت پاستا اسفناج: ۲۰ دقیقه

میزان کالری در ۱۰۰ گرم پاستا اسفناج: حدود ۲۴۵ کیلوکالری

همچنین در پارس نیوز بخوانید : پاستا آلفردو رژیمی و کم کالری بدون خامه

مراحل طرز تهیه پاستا اسفناج گیاهی و بدون گوشت

برای تهیه پاستا اسفناج برای گیاهخواران و بدون گوشت هم می‌توانید در تابه یا قابلمه، پاستا را درست کنید و هم در فر آن را بپزید. این پاستا را به صورت ساده و بدون گوشت، روی حرارت گاز می‌توانید در مدت ۳۰ دقیقه تهیه کنید. برای مشاهده جزییات روش تهیه پاستای اسفناج، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: اسفناج را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا اسفناج، اسفناج‌ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند. اسفناج‌ها را خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی آن‌ها آب و کمی نمک بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید اسفناج‌ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: قارچ‌ها را آماده کنید

در این مرحله، قارچ‌ها را بشویید و به صورت اسلایسی نازک خرد کنید. در یک تابه، کمی کره بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ‌ها را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی نمک به قارچ‌ها اضافه کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ‌ها، ۱ یا ۲ قاشق آبلیمو یا آب لیموترش تازه را می‌توانید به قارچ‌ها اضافه کنید و همزمان نباید حرارت پایین باشد. قارچ‌ها که نرم شدند و آبشان کشیده شد، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: سس پاستا را درست کنید

در این مرحله از تهیه پاستا اسفناج گیاهی، سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. عطر سیر که خارج شد، خامه را اضافه کنید. قارچ سرخ شده و اسفناج نرم شده را هم اضافه کنید و آویشن، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس پاستا یکدست شود.

مرحله چهارم: پاستا را بپزید و آبکش کنید

در یک قابلمه تا نیمه، آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کمی نمک به آب اضافه کنید، سپس پاستاها را به آن اضافه کنید. بر اساس دستورالعمل روی پاکت پاستا، به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه پاستا را بجوشانید تا نرم شود. سپس پاستا را آبکش کنید.

مرحله پنجم: پاستا اسفناج را درست کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا اسفناج، پاستاهای آبکش شده را در ظرف سرو بریزید و سس پاستا با اسفناج و قارچ را روی پاستا پخش کنید. پاستاها را با سس به هم بزنید تا همه مواد با هم به صورت یکدستی مخلوط شوند. روی پاستا را پنیر پارمسان رنده شده و جعفری خرد شده به میزان دلخواه بریزید و به صورت داغ و تازه سرو کنید.

دستور تهیه پاستای اسفناج ساده با پنیر خامه‌ای

کلیشه‌ها را کنار بگذارید و این بار با کوه اسفناجی که در خانه دارید به‌جای ماست و اسفناج، این غذا را بپزید. طرز تهیه پاستای اسفناج با روشی که در ادامه گفته شده است، بسیار آسان خواهد بود و زمان‌بر هم نیست.

مواد لازم پاستا ۲۵۰ گرم اسفناج ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای یک بسته کوچک پنیر پارمسان به‌مقدار خیلی کم سیر ۲ الی ۳ حبه نمک، فلفل، روغن زیتون و جوز هندی به‌مقدار لازم

این مقدار مواد لازم برای ۲ نفر کافی‌ست. زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰ دقیقه و زمان پخت ۱۵ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه در این طرز تهیه پاستای اسفناج رژیمی فرقی ندارد چه نوع ماکارونی در اختیار دارید؛ آن را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی بیشتر از مقدار معمول بپزد. قرار نیست مثل ماکارونی ایرانی آن را دم کنید؛ پس باید اجازه دهید تا نرم شود. سیرهای خرد‌شده را در روغن زیتون تفت دهید. اسفناج را خرد و به سیر اضافه کنید. کمی نمک بزنید و اجازه دهید تا با سیر تفت بخورد. با ترکیب پنیر خامه‌ای و مقدار کمی از آب ماکارونی، یک سس رقیق تهیه کنید. آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. بعد از این، نوبت اضافه‌کردن جوز هندی رنده‌شده، فلفل و مقداری از پنیر پارمسان به مواد است. اگر ماکارونی شما نرم شده است، آن را آبکش و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. اجازه دهید تا سس به خورد آن‌ها برود و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. پاستا اسفناج و پنیر شما آماده است؛ آن را داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته‌اید بریزید و کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید.

طرز تهیه پاستای اسفناج با قارچ

دستور تهیه پاستای اسفناج با قارچ از آن دسته رسپی‌هایی‌ست که شما را طرفدار طعم شگفت‌انگیز خود خواهد کرد. این نوع پاستا برای دوستداران قارچ و گیاه‌خوران هم گزینه مناسبی‌ست.

مواد لازم پاستا ۲۵۰ گرم اسفناج ۱۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم سیر ۱ یا ۲ حبه خامه ۱۵۰ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان به‌مقدار لازم روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن به‌مقدار لازم جعفری خردشده مقداری برای سرو

این مقدار مواد لازم برای ۲ نفر کافی‌ست. زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰ دقیقه و زمان پخت ۲۰ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه در یک قابلمه آب و کمی نمک بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. ماکارونی خود را به آب اضافه کنید و بگذارید کمی بیش ‌از حد معمول بپزد. در همین حین، سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. مراقب باشید سیر نسوزد و فقط کمی تفت بخورد. سپس کره و قارچ را اضافه کنید. آن‌ها را تفت دهید تا نرم و خوش‌رنگ شوند. آویشن را با همه مواد مخلوط کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس خامه را به‌آرامی داخل آن بریزید و هم بزنید. حالا نوبت به اضافه‌کردن اسفناج می‌رسد. زمان زیادی برای پخت اسفناج لازم نیست و سس شما آماده است. ماکارونی را آبکش و به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل و کمی پنیر پارمسان را در این مرحله اضافه کنید. یکی-دو دقیقه اجازه دهید تا ماکارونی با مواد جوش بخورد و طعم آن‌ها را بگیرد. پاستا را درون ظرف مد نظر خود بکشید و با مقداری جعفری خرد‌شده و مقداری پنیر پارمسان سرو کنید.

طرز تهیه پاستای اسفناج رژیمی با گوجه

اگر دو دستور تهیه پاستای اسفناج قبلی را دوست نداشتید و به دنبال یک غذا با کالری کم‌تر و طعمی جدید هستید، این روش برای پخت پاستا نظر شما را به خود جلب می‌کند؛ شک نکنید!

مواد لازم پاستا ۵۰۰ گرم روغن زیتون نصف فنجان فلفل قرمز خردشده اختیاری گوجه گیلاسی ۲ فنجان نمک ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری ۵ حبه سیر آب مرغ ۱ فنجان اسفناج تازه ۲ فنجان پنیر پارمزان مقداری برای سرو

این مقدار مواد اولیه برای ۵ نفر مناسب است. زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه ۱۵ دقیقه و زمان لازم برای پخت ۲۰ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه برای تهیه پاستا اسفناج و گوجه، ابتدا یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید تا بجوشد. روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید و کمی که داغ شد، فلفل قرمز خردشده، گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. حدود ۹ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا گوجه‌فرنگی‌ها شروع به ترکیدن کنند و آب آن‌ها خارج شود. اگر گوجه‌فرنگی‌ها به‌ خودی ‌خود ترک نمی‌خورند، از یک قاشق چوبی برای فشاردادن و خارج‌شدن آب آن‌ها استفاده کنید. در این مرحله از طرز تهیه پاستای اسفناج، سیر را به مواد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تا زمانی که عطر خود را به مواد بدهد تفت دهید. آب مرغ را هم اضافه کنید و بگذارید بجوشد؛ سپس حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه بجوشد. در آخر اسفناج را بریزید. در این فاصله، پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزد. پاستا را آبکش کنید و نصف فنجان از آب پاستا را نگهدارید. پاستا را بلافاصله داخل قابلمه با سس بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. در صورت نیاز، مقداری از آب پاستا را اضافه کنید. آن را بچشید و در صورتی که نیاز بود نمک و فلفل اضافه کنید. پاستا اسفناج و گوجه شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید و برای سرو روی آن پنیر پارمسان بریزید.

ترفندهای طلایی برای طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه رژیمی پاستای اسفناج و قارچ بهتر است به‌صورت تازه سرو شود. با این ‌حال، اگر چیزی از آن باقی مانده است، می‌توانید آن را به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم‌کردنش کمی خامه به آن اضافه کنید. دستور تهیه پاستای اسفناج، یک دستور پخت همه‌کاره است. شما می‌توانید سبزیجات یا مواد پروتئین بیشتری را به‌دلخواه خود به آن اضافه کنید؛ از نخودفرنگی پخته و سبزیجات کبابی گرفته تا سینه مرغ، بیکن و سوسیس. هم آب ماکارونی و هم پنیر پارمسان حاوی نمک هستند؛ بنابراین نباید به سس پاستای اسفناج نمک زیادی اضافه کنید. بهتر است قبل از کشیدن پاستا، آن را مزه کنید و در صورت نیاز، به آن نمک بیشتری بزنید.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • توصیفات مجمع روحانیون مبارز از عروس ارشد امام (ره) /تسلیت به سیدحسین خمینی و خواهرش