Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله محسن زاده گفت:علاوه بر آن ۱۸ رقم کلزا، سه رقم باقلا، ۶ رقم گندم و سه رقم جو با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی بصورت مزرعه نمایشی کشت گردیده که در حال حاضر از سطح سبز مناسبی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان می گوید: با توجه به مزایای بی شمار کشت زود هنگام چغندرقند بهاره در افزایش دوره رشد، کاهش مصرف آب و استفاده از نزولات جوی ،عملیات کاشت محصول چغندر قند بهاره  زودتر از سنوات گذشته در سطح ۹۶۰ هکتار از اول اسفند ماه پارسال شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، به منظور صرفه‌جویی در مصرف آب و همچنین افزایش راندمان آبیاری و کاهش هزینه‌های مبارزه با علف‌های هرز، هماهنگی‌های لازم با امور فنی و عمرانی برای اجرای سیستم آبیاری تیپ در محصول چغندر قند بهاره ، ذرت بذری و همچنین گوجه فرنگی در سطح ۵۰۰ هکتار بعمل آمده است.

محسن زاده همچنین می گوید: طرح کاشت مخلوط نخود علوفه‌ای و جو درسطح ۵۱ هکتار در بخش ۶ شرکت اجرا شده  که در وضعیت فعلی از سطح سبز مناسبی برخوردار می باشد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان کل مساحت کشت شده پاییزه شرکت در سال زراعی جاری را ۹ هزار و ۱۳۲ هکتار اعلام کرد و گفت: گندم آبی، جو آبی، گندم دیم، جو دیم، کلزا آبی، گندم بذری، چغندر قند پاییزه، نخود و سیر از جمله محصولات کشت شده در اراضی شرکت می باشد.

او درباره کاشت نهال صنوبر در اراضی شرکت می گوید: به منظور بهره‌برداری بهینه از زمین‌های بایر و تپه ماهور که امکان کشت محصولات زراعی وجود ندارد، برای اولین بار با تهیه نهال صنوبر با تسطیح و تجهیز در سطح هشت هکتار واقع در اراضی بخش ۹ کاشت نهال صنوبر اجرا گردید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاهش مصرف آب افزایش راندمان آبیاری کشت و صنعت مغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیرمبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشورگفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.
معین با بیان اینکه در کشور 6 میلیون هکتارزیر سطح کشت گندم آبی و دیم است گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.
وی گفت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.
درسال زراعی گذشته استانهای کردستان، کرمانشاه واصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.
در حال حاضر230 هزارهکتار از اراضی گندم علیه آفت سن سمپاشی شده و قراراست 150هزارهکتار دیگرنیز انجام شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • تولید گندم را به ۱۹ میلیون تن می رسانیم