Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در پنجاه و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نام‌گذاری ۲۹ فروردین به عنوان روز ارتش جمهوری اسلامی، افزود: در سال ۱۳۴۲ امام خمینی (ره) با شروع قیام در اولین جمله‌ای که در سخنرانی خود می‌گویند از ارتش یاد می‌کنند و حساب و کتاب ایشان با ارتش در این زمان مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با تأکید بر اینکه اعتماد امام راحل به بدنه ارتش از همان زمان مشخص است، گفت: در پیروزی انقلاب اسلامی حرکت بدنه ارتش کاملاً مشخص است و همدلی ارتش و همراهی مردم موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد.

وی با اشاره به اینکه فرزندان این ملت در بدنه ارتش حضور داشتند، خاطرنشان کرد: نامگذاری روز ارتش ۲۶ فروردین ماه کلید خورد و روز ۲۹ فروردین ماه انجام شد.

سیاری در ادامه به حکم بنیانگذار جمهوری اسلامی در نام‌گذاری روز ارتش اشاره کرد و افزود: جوانان فریب خورده پس از انقلاب به دنبال منافع گروهکی خود بودند و اصرار بر انحلال ارتش داشتند اما امام خمینی (ره) تاکید داشتند که مسیر آن‌ها اشتباه است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با تأکید بر نگاه عمیق امام (ره) و آینده نگری ایشان در حفظ ارتش، اظهار کرد: آنها به دنبال این بودند که تنها سپر انقلاب اسلامی را خدشه دار کنند و مسیر انقلاب را منحرف کنند. این در حالی بود که امام راحل بسیار دقیق و آینده نگرانه به این موضوع پرداختند و با توجه به این جریانات، ۲۹ فروردین ماه را به نام روز ارتش نامگذاری کردند.

وی افزود: از آن روز تاکنون نیروهای ارتش جمهوری اسلامی همه ساله به رژه می‌پردازند و اقتدار ارتش را به رخ می‌کشند.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با تأکید بر اینکه ارتش متعلق به مردم است، گفت: وظیفه ارتش بنابر اصل ۴۳ قانون اساسی، پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور است.

سیاری تصریح کرد: ویژگی‌های ارتش جمهوری اسلامی شامل اسلامی بودن، ولایی بودن، مردمی بودن، خودکفایی در تمام ابعاد، انضباط، سادگی، اقتدار و تدافعی بودن است که باید در تمام مقاطع رعایت شود. خوشبختانه تمام این ویژگی‌ها بر ارتش حاکم است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به فعالیت گروهک‌ها پس از انقلاب و مطرح شدن موضوع جدایی طلبی و اختلافات قومی و مذهبی، گفت: ارتش در مرزها پادگان‌ها را پس می‌گیرد و مسیر ضد انقلاب را در آن مناطق ادامه می‌دهد.

وی با تأکید بر اقدامات ارزشمند ارتش در زمان هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: پیش از این زمان ارتش آسیب‌هایی را دید و با توجه به کاهش زمان خدمت سربازی به یک سال، بدنه ارتش ضعیف شد. علاوه بر این حکمی از سوی وزارت دفاع مبنی بر انتقال نیروهای ارتش به سایر نیروهای مسلح صادر شد که آسیب‌هایی را به دنبال داشت اما علیرغم این آسیب‌ها، پیش بینی‌های لازم در ارتش انجام شده بود.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: در سه ماه ابتدایی دفاع مقدس نیروی زمینی در گام اول توانست مقابل پیشروی دشمن سد شود. نیروی هوایی نیز در ۳۱ شهریورماه ۵۹ پس از حمله به فرودگاه تهران، عملیات انتقامی انجام داد و بمباران هوایی در عراق صورت گرفت. همچنین ۱۴۰ فروند هواپیمای F۴ پس از ۴۸ ساعت به عراق حمله کرد. علاوه بر این در شصت و هفتمین روز دفاع مقدس دست دشمن را از دریا قطع کرد.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد واردات و صادرات از طریق دریا بود و با اقدام ارتش، دست رژیم بعث از دریا قطع و بزرگترین ضربه به دشمن وارد شد اما کسانی دیگر به رژیم بعث در جنگ کمک کردند.

سیاری با اشاره به حضور ارتش در عملیات‌های مختلف، یادآور شد: ارتش در کنار سپاه عملیات‌های مختلفی را انجام داد و دشمن را از کشور خارج کرد.

وی با بیان اینکه یکی از نتایج عملیات‌های نیروی دریایی این بود که اقتصاد کشور سالم ماند، اظهار کرد: در طول دفاع مقدس ۱۰ هزار کشتی تجاری و نفت کش توسط ارتش اسکورت شد. بیش از هزار و ۵۰۰ موشک به این کشتی‌ها برخورد کرد که از این تعداد تنها ۲۰ کشتی منهدم شد. اگر این اقدام انجام نمی‌شد قحطی پس از جنگ اتفاق می‌افتاد.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: پس از دفاع مقدس، با توجه به اینکه سلاح‌ها غربی بود و نیاز به بازسازی قطعات وجود داشت، این بازسازی و نوسازی در تجهیزات در داخل کشور صورت گرفت و امروز شاهد این هستیم که در نیروی زمینی با همکاری صنایع دفاعی، شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌های کشور؛ توپ، تانک، خودرو، هواپیما و سلاح‌های دسته جمعی ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه آسمان کشور زیر پوشش سامانه چند لایه پدافند هوایی قرار گرفته است، عنوان کرد: در نیروی دریایی نیز اولین ناوشکن ساخت جمهوری اسلامی به نام جماران در سال ۸۸ به بهره برداری رسید.

سیاری تأکید کرد: ناو موشک‌انداز در ارتش ساخته شد و زیردریایی نیز در حال ساخت است و در مجموع می‌توانیم ادعا کنیم که در چرخه‌های سلاح سازی و دفاع روی پای خود ایستاده‌ایم.

وی با بیان اینکه نیروی انسانی ارتش از بهترین جوانان با ارزش‌های حاکم بر کشور جذب و پرورش داده می‌شوند، تصریح کرد: امروز تمام آموزش‌ها بر اساس استانداردهای جهانی در داخل کشور انجام می‌شود و بهترین آموزش‌ها در کشور برقرار است.

سیاری با تأکید بر اینکه تمام رزمایش‌ها بر اساس خلاقیت و ابتکار کارکنان ارتش جمهوری اسلامی برگزار می‌شود، گفت: تمام تاکتیک‌ها حاصل تلاش نیروهای ارتش است و هر رزمایش دنیا را تکان می‌دهد و اقتدار ایران و توان علمی کشور را در دنیا به معرض نمایش می‌گذارد.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه امروز در بالاترین جایگاه دفاع از کشور قرار داریم، تصریح کرد: ورود به عرصه جدید جنگ‌های الکترونیک نشان می‌دهد که مطابق با فناوری‌های جدید پیش می‌رویم و از تغییرات روز غافل نیستیم.

وی افزود: در ارتش ظرفیت‌هایی وجود دارد که در مقاطع مختلف می‌تواند در کنار مردم باشد و در حوادث مختلف از جمله سیل و زلزله و همچنین شیوع کرونا، ارتش در کنار مردم بود. علاوه بر این حفظ توان دفاعی نیز انجام و از توان مازاد برای کمک به مردم استفاده می‌شود.

سیاری همچنین تصریح کرد: در سیل گلستان ارتش پیش از حضور مسئولین حضور داشت. در کرمانشاه نیز آمادگی لحظه‌ای ارتش به نمایش گذاشته شد.

وی با اشاره به شعار «ارتش برای ملت، ملت فدای ارتش» گفت: امروز این شعار به «ارتش فدای ملت، ملت فدای ارتش» تبدیل شده است و ارتش تمام توان خود را در راستای دفاع از کشور گام بر می‌دارد و در بیانیه گام دوم نیز در تلاش هستیم نقش ارتش را به خوبی پیش ببریم.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: امروز می‌توانیم بگوییم که ارتش جمهوری اسلامی، ارتش حزب الله است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه ارتش به دنبال این است که گره از مشکلات مردم باز کند، گفت: معاونت مهندسی ارتش به دنبال برقراری تفاهم نامه با شهرداری است و اگر منافع هر دو طرف لحاظ شود، آمادگی همکاری برای رفع مشکلات وجود دارد.

سیاری با بیان اینکه در حوزه دانش بنیان شرکت‌ها و دانشگاه‌ها و کارخانجات همکاری دارند، اظهار کرد: ساخت تجهیزات ارتش به طریقی است که به عنوان پیشران اشتغال آفرینی مطرح است.

وی با بیان اینکه در خصوص پادگان ۰۶ در گذشته مشکلاتی پیش آمد که در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال حفظ فضای سبز پادگان ۰۶ هستیم؛ هر کاری در پروژه چیتگر انجام دادیم، مجوز دریافت کردیم و در باغ گیاه‌شناسی نیز نمی‌خواهیم آسیبی به این باغ وارد شود.

سیاری با تأکید بر اینکه امکانات ورزشی در پادگان‌های ما در استان‌های مرزی وجود دارد، گفت: ما آمادگی داریم در این زمینه کمک کنیم همانطور که در دیگر بخش‌ها به مردم کمک شده است. مسئولان استان‌ها پای کار بیایند و ما حاضریم هرگونه همکاری را انجام دهیم و هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

کد خبر 5470667

منبع: مهر

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی قانون اساسی شهرداری تهران امیر دریادار حبیب الله سیاری شهرداری تهران شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی قوه قضاییه دستگیری ماه رمضان 1401 ماه مبارك رمضان شهر تهران سازمان زندان ها علیرضا زاکانی میراث فرهنگی غلامحسین محسنی اژه ای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران آموزش و پرورش معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی دفاع مقدس بدنه ارتش روز ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان

نشست مشترک اقتصادی مقامات جمهوری اسلامی ایران و کشور افغانستان در شهرستان مرزی زهک برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، نشست مشترک اقتصادی مقامات جمهوری اسلامی ایران و کشور افغانستان در شهرستان مرزی زهک برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت روابط تجاری، فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان، بررسی مسیر اجرای خط آهن بین دو کشور و غیره با حضور استاندار سیستان و بلوچستان به عنوان رئیس هیئت ایرانی و سرپرست وزارت صنعت و تجارت کشور افغانستان به عنوان رئیس هیئت افغانستانی در سالن اجتماعات فرمانداری زهک برگزار شد بر روی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی توافق شد.

همچنین مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مرتبط دو کشور مباحث مطرح شده به صورت فنی و کارشناسی شده در جلسات بعدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود انگار اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است.

محمد کرمی در نشست امکان سنجی و تسهیل روند همکاری های اقتصادی میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و افغانستان که در محل فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق عنایت کند تا بتوانیم در سایه قرآن کریم و رهنمودهای اسلام روزبه روز در انسجام و وحدت امت اسلامی برای پیشبرد اهداف اسلام عزیز تلاش کنیم.

وی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری همواره مبنی بر وحدت بین امت اسلام برای پیشرفت اسلام و اجرای فرمان الهی در کل دنیا است که این رسالت همه ما مسلمانان است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون نخست وزیر حکومت سرپرست افغانستان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خیلی خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده است که باید دو کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

کرمی خاطرنشان کرد: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود انگار اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره می‌بریم.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن به دلیل انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص روان و تسهیل شدن تجارت حقوق گمرکی و ... باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر 2 کشور از ظرفیت‌های خوبی که مرز دارد بهره مند شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا 2 کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی ادامه داد: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش پایانه‌ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است