Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌مروت امیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: با توجه به اهمیت سن غلات به عنوان آفت کلیدی و مهم مزارع گندم و جو، همزمان با شروع ریزش سن مادری در سال جاری، پایش و رصد مزارع در اولویت دستور کار کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی قرار گرفت.

وی افزود: عمده فعالیت این مدیریت در مناطق سن‌خیز شهرستان تعیین نرم مبارزه آفت با استفاده از کادر و بر اساس دستورالعمل ارسالی از سازمان حفظ نباتات کشور، توصیه به استفاده از سموم موثر در زمان مناسب، نظارت بر عملیات سمپاشی و انجام بازدید‌های مستمر از مزارع بوده است

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نهاوند گفت: در سال جاری تاکنون در سطحی معادل ۱۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع، کار مبارزه با سن غلات در مناطق مختلف شهرستان انجام شده که از این میزان ۷ هزار و ۷۸۰ هکتار مربوط به مزارع گندم دیم و آبی و ۷ هزار و هشت هکتار نیز مربوط به مزارع جو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در شهرستان نهاوند مجموعا ۳۵ هزار هکتار از اراضی موجود به کشت گندم و جو اختصاص دارد که در صورت مشاهده سن غلات، عملیات سن‌زدایی انجام خواهد شد.

امیری با بیان اینکه پس از اجرای عملیات مقابله با سن مادر، کار مبارزه با سن پوره از یک ماه دیگر نیز در سطح شهرستان آغاز خواهد شد بیان کرد: کار بازدید از مزارع به منظور تشخیص سن به صورت روزانه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی حاکم و هشدار‌های سازمان حفظ نباتات کشور، کار رصد و پایش مزارع توسط شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی تا زمانی که دستجات تخم در مزارع مشاهده نشود در سطح شهرستان ادامه دارد.

وی از کشاورزان خواست در صورت مشاهده آفت، برای تعیین نرم و وضعیت آفت در مزرعه مراتب را به نزدیکترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی و یا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع دهند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر جهاد کشاورزی نهاوند عملیات مبارزه با سن غلات جهاد کشاورزی سن غلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با اشاره به اهمیت رعایت تقویم زراعی برنج در افزایش کیفیت محصول و کاهش خسارت‌ها افزود: تا کنون شالیکاران گیلانی ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع خود را با آب‌های سنتی و سطحی شخم زده اند که باید کشاورزان باید هرچه سریعتر مزارع خود را برای کشت برنج آماده کنند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده گفت: ضدعفونی و جوانه دار کردن بذر، آماده سازی و خزانه گیری برنج، ایجاد زهکش در زمان وزش باد و بارندگی، هوادهی و کنترل دمای خزانه برنج به ویژه در ساعات گرم روز‌های آفتابی از مهمترین اقداماتی است که کشاورزان باید توجه داشته باشند. 
وی اضافه کرد: تعریض و ترمیم مرز کرت‌ها، لایروبی آب بندان‌ها، ترمیم کانال‌های آبرسان و سردهنه‌ها باید در اولویت قرار گیرد. 
گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و ۳۰۰ هزار شالیکار دارد.

دیگر خبرها

  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی