Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-28@18:54:12 GMT

عقب‌نشینی فیس‌بوک در حوزه توسعه پادکست

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۶۳۷۷

عقب‌نشینی فیس‌بوک در حوزه توسعه پادکست

ایتنا - فیس‌بوک اعلام کرده که از برنامه‌های گسترده برای حضور در عرصه پادکست عقب نشینی کرده و به دنبال اولویت دادن ابتکارهای دیگر با همکاری شرکای پادکست خود است.
فیس‌بوک آوریل گذشته محصولات صوتی جدیدی را معرفی کرد که شامل پشتیبانی جدید برای پادکست‌ها و یک رقیب برای شبکه اجتماعی صوتی کلاب هاوس بود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، اما با گذشت حدود یک سال پس از آغاز ورود به عرصه پادکست و قابلتیهای صوتی، ظاهرا این شرکت علاقه به این فضا را از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیس‌بوک اعلام کرده که از برنامه‌های گسترده برای حضور در عرصه پادکست عقب نشینی کرده و به دنبال اولویت دادن ابتکارهای دیگر با همکاری شرکای پادکست خود است. به گفته منابع آگاه، فیس‌بوک اکنون روی دنبال کردن فرصتهای دیگر مانند رویدادها در متاورس و تجارت الکترونیکی با شرکای پادکست خود متمرکز شده است. مِتا پلتفرمز که شرکت مادر فیس‌بوک است، هم پروژه‌های ویدیوی کوتاه را در اولویت بالاتری نسبت به ابتکارهای دیگر قرار داده که احتمالا به دلیل رقابت فزاینده از سوی اپلیکیشن ویدیوهای کوتاه تیک تاک بوده است.

سخنگوی مِتا در ایمیلی به وب سایت تِک کرانچ، اعلام کرد این شرکت شاهد تعامل خوب با قابلیتهای صوتی خود بوده و معتقد است "صوت"، مدیوم مهمی برای ابراز بیان است. این شرکت همچنین بازخوردهایی از تولیدکنندگان محتوا درباره قابلیتهایی که به خوبی عمل می‌کنند و چگونگی بهبود آنها دریافت می‌کند.

طبق گزارش بلومبرگ، فیس‌بوک ایجاد یک برنامه آموزش برای آوردن تولیدکنندگان محتوا به پلتفرم‌های خود را بررسی کرده بود اما هرگز این ایده را دنبال نکرد. بعلاوه فیس‌بوک پس از این که اوت سال گذشته اسپانسری یک کنفرانس پادکست را برعهده گرفت، ماه گذشته برگزاری یک رویداد این کنفرانس را اسپانسری نکرد و هیچ کارمندی را برای حضور در آن نفرستاد. همچنین بعضی از قراردادهای سرویس "لایو آدیو روم" فیس‌بوک تمدید نشدند.

اهمیتی که مِتا برای برنامه متاورس خود در مقایسه با همکاری با شرکای پادکست خود قائل است، جای تعجب ندارد به خصوص که این شرکت برند خود را به "مِتا" تغییر داده است تا منعکس کننده برنامه‌هایش برای توسعه حضور در  دنیاهای مجازی باشد. به عنوان مثال مِتا اخیرا اعلام کرد کنفرانس طراحان F۸ را امسال برگزار نمی کند تا به متاورس متمرکز بماند.

ورود فیس‌بوک به حوزه صوت، یک سال پیش که کلاب هاوس چهار میلیارد دلار ارزش گذاری شد و اسپاتیفای و اپل بازار پادکست را تحت سلطه خود درآوردند، یک حرکت رقابتی بود. اما رقابت با اسپاتیفای و اپل برای فیس‌بوک هزینه زیادی می‌برد؛ هر چند که این شرکت پول زیادی برای خرج کردن روی برنامه‌های پادکست خود دارد.

متاورس هم پرهزینه خواهد بود و این سوال وجود دارد که مِتا تا چه مدت می‌تواند از سرمایه‌گذاری در این بخش را تامین کند. این شرکت اوایل امسال اعلام کرد حدود ۱۰ میلیارد دلار تا به این تاریخ در این بخش هزینه کرده است و این تازه شروع هزینه‌هایش برای متاورس خواهد بود.

بر اساس گزارش تِک کرانچ، بازار پخش زنده صوتی همچنان در اختیار کلاب هاوس و توییتر اسپیس است که هر دو به طراحی قابلیتهای جدید ادامه می دهند. محبوبیت پخش زنده صوتی در دوران پاندمی کووید ۱۹ که افراد زیادی به دلیل قرنطینه در خانه محبوس شده بودند، افزایش پیدا کرد. اما محدودیتهای کرونایی در بیشتر نقاط دنیا برداشته شد و کلاب هاوس و توییتر اسپیس تلاش کردند با بهبود و افزودن قابلیتهای بیشتر به پلتفرمهایشان، کاربران را حفظ کنند. به عنوان مثال کلاب هاوس آزمایش یک قابلیت بازی جدید را آغاز کرده و توییتر به تسهیل دسترس پذیر کردن اسپیس ادامه می‌دهد و قابلیتهای جدیدی برای این سرویس عرضه کرده است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک پادکست کلاب هاوس فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۶۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد

علی قاسم پور در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک روز ملی شوراها با اشاره به اینکه شورای شهر بر آمده از خواست و اراده مردم است، گفت: آبادانی و پیشرفت شهر در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، آموزشی، گردشگری و … و نیز تحقق رسالت شهرداری به واسطه برنامه ریزی و تدابیر شورای شهر حاصل می‌شود.

وی با تاکید بر اهمیت نقش شوراها در تحقق برنامه‌های حوزه مدیریت شهری اظهار کرد: روز شوراها یادآور مردم سالاری دینی و نقش بارز مردم در تعیین آینده و سرنوشت شهر است تا بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده است بتوانند سرنوشت خود را به دست خویش رقم بزنند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج عنوان کرد: این نهاد مردمی به پشتوانه سرمایه‌های اجتماعی و تخصصی جایگاه ویژه ای را در تحولات ساختاری و مدیریت شهری و خدمت رسانی به جامعه به دست آورده است.

وی با بیان اینکه شورای شهر به عنوان یکی از نهادهای تصمیم گیرنده و نظارت‌کننده بر امور شهری می‌تواند تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی داشته باشد، مطرح کرد: امید است با کمک همه دستگاه‌های اجرایی، مشورتی، سیاستگذار و تصمیم ساز بتوانیم خدمات بهتری را به مردم شریف این کلانشهر ارائه دهیم.

کد خبر 6090333

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • طرفداران پادکست‌ «بسته پیشنهادی» را ببینند
  • «بسته پیشنهادی» ویژه طرفداران پادکست‌/احوالپرسی با طراح پارک ساعی