Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@09:03:08 GMT

چگونه هوش مصنوعي صنعت بيمه را متحول مي‌سازد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۷۰۰۸

خبرگزاری آریا- وبینار علمی «چگونه هوش مصنوعی صنعت بیمه را متحول می‌سازد؟»، سه‌شنبه 6 اردیبهشت 1401 از ساعت 21:30 تا 22:30 به وقت تهران برگزار می‌گردد.
 به گزارش خبرگزاری آریا، سخنرانان وبینار دکتر پاتریشا بورن، مارک گرومک و اسکیپ برشتل هستند و با ارائه نمونه‌های کاربردی که در آن به کشف مزایای ارزشمند هوش مصنوعی پرداخته شده، تلاش می‌کنند تا حضار را به درکی عملی از توان بالقوه هوش مصنوعی و ارزش آن در کسب و کار برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این وبینار علمی، ضمن اشاره به راه‌های مهمی که هوش مصنوعی قادر است صنعت بیمه را متحول سازد، به موضوع بنگاه‌های شناختی و چگونگی اثرگذاری آن‌ها بر روش تجارت بیمه‌گران و افراد حرفه‌ای پرداخته خواهد شد.
همچنین موضوعاتی از قبیل اثرات مهم هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی بر بیمه‌گری و عملیات‌های مربوط به خسارت، چگونگی بهبود سنجه‌های عملیاتی کلیدی توسط یادگیری ماشینی، دلیل بهره‌برداری نوآوران از هوش مصنوعی برای کسب مزیت رقابتی و نتایج تجاری مطلوب و چالش‌ها و فرصت‌هایی که نسل آتی حرفه‌ای‌های بیمه با آن روبه‌رو خواهند شد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
  علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در وبینار می‌توانند به نشانی https://register.gotowebinar.com/register/5324033635572250381 مراجعه نمایند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هوش مصنوعی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات

دانشمندان در جستجوی حیات فرازمینی، تفکر سنتی را کنار گذاشته و نظریه‌های جدیدی ارائه می‌کنند.

به گزارش لایو ساینس، دو ستاره شناس، به نام هریسون پی اسمیت و لانا سینابایان، می‌گویند که بیگانگانی که در سیارات فراخورشیدی زندگی می‌کنند، می‌توانند بر روی شهاب سنگ‌ها سوار شوند تا سیارات از جمله زمین را مستعمره کنند.

این به مفهومی به نام "پانسپرمیا" مربوط می‌شود، نظریه‌ای که نشان می‌دهد اشکال حیات می‌توانند با "سواری" بر روی شهاب سنگ‌ها از سیاره‌ای به سیاره دیگر حرکت کنند. این نظریه همچنین نشان می‌دهد که ما ممکن است از ورود آنها آگاه نباشیم.

این دو دانشمند طرحی را منتشر کردند که در آن جزئیات چگونگی شناسایی چنین پدیده‌هایی را توضیح می‌داد. اگر پان اسپرمی امکان پذیر باشد، به این معنی است که دانشمندان از نظر تئوری می‌توانند جستجوی خود را برای حیات فرازمینی محدود کنند، حتی اگر به طور خاص ندانند به دنبال چه هستند.

طبق گفته اسمیتد و سینابایان، اگر بیگانگان می‌توانستند بر اساس پراکندگی جهانی سفر کنند، احتمالاً سعی می‌کردند تغییرات مشابهی را در هر سیاره‌ای که به آن سفر می‌کنند ایجاد کنند.

اگر زندگی در یک سیاره فراخورشیدی کمتر قابل زندگی باشد، حیات بیگانه با قابلیت بذر انبوه در جای دیگری تلاش خواهد کرد. بر اساس این مطالعه جدید که در انتظار بررسی همتایان است، این اتفاق می‌تواند با سوار شدن بر روی شهاب سنگ‌ها یا دیگر اجرام آسمانی انجام شود.

همه چیز در مورد یافتن شرایط "خفیف" برای زنده ماندن است. اگر شرایط مناسب باشد، زندگی ممکن است شکوفا شود.

گونه‌های حیات فرازمینی که قادر به بذرپاشی انبوه هستند، تلاش می‌کنند تا تغییرات یکسانی را در هر سیاره‌ای که با آن روبرو می‌شوند ایجاد کنند و سعی می‌کنند آن را شبیه به سیاره اصلی خود کنند.

هدف اسمیت و سینابین شناسایی نشانه‌های زیستی بالقوه است که دانشمندان می‌توانند از آنها برای تشخیص حیات در سیارات دیگر از دور استفاده کنند.

گونه‌های فرازمینی که قادر به بذرپاشی انبوه هستند، سعی می‌کنند در هر سیاره‌ای که با آن روبرو می‌شوند، تغییرات مشابهی ایجاد کنند.

همانطور که حیات روی زمین شرایط و جو سیاره ما را تغییر داد، از جمله افزودن اکسیژن بیشتر، اشکال حیات بیگانه نیز خواص سیارات فراخورشیدی را تغییر خواهند داد.

دانشمندان می‌توانند این را از طریق آزمایش‌های آماری روی گروهی از سیارات که ویژگی‌های مشابهی دارند اندازه گیری کنند.

اگر سیاره‌های منفرد شباهت‌هایی با سیارات دیگر این گروه نشان دهند، این می‌تواند نشان دهد که حیات بیگانه به آنجا سفر و استعمار را آغاز کرده است یا حداقل چیزی عجیب در فضا در حال وقوع است.

با این حال، این تیم تأکید کرد که این مطالعه محدودیت‌هایی دارد، که مهمترین آنها این است که نظریه سیارات فراخورشیدی جرمی یک فرضیه آزمایش‌نشده است و تکنیک‌های آنها تن‌ها در صورتی عمل می‌کنند که داده‌های کافی در مورد تعداد زیادی از سیارات فراخورشیدی وجود داشته باشد.

منبع: The Sun

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • یاسین سلمانی: اوسمار مربی باهوشی است؛ پرسپولیس پس از سرمربی‌گری او متحول شد / فیلم
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • جواد خیابانی چه ماشینی سوار می‌شود؟
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»