Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «زندگی و زندگی» می‌گوید که ارسال فیلمش به جشنواره‌های خارجی را منوط به صدور پروانه نمایش می‌دانسته و به همین دلیل، پیش از اخذ پروانه نمایش اقدامی در این زمینه نکرده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته پروانه نمایش فیلم سینمایی «زندگی و زندگی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی قوی‌تن صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اطلاع از زمان و برنامه‌ریزی اکران این فیلم به سراغ قوی‌تن رفتیم و با او در این‌باره هم‌کلام شدیم.

تهیه‌کننده و کارگردان فیلم سینمایی «زندگی و زندگی» درباره زمان اکران فیلمش به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: ابتدا قصد داریم فیلممان را در برخی از جشنواره‌های بین‌المللی شرکت دهیم و پس از آن، فیلم را مهیای حضور در جشنواره فیلم کودک و نوجوان سال جاری خواهیم کرد. بنابراین ابتدا تمرکزمان معطوف به حضور و پخش فیلم در جشنواره‌ها و بازار بین‌الملل خواهد بود و سپس برای اکران داخلی برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

قوی‌تن در پاسخ به این پرسش که «زندگی و زندگی» در کدام‌یک از جشنواره‌های بین‌المللی شرکت خواهد کرد، گفت: روز گذشته پروانه نمایش فیلم ما صادر شد و تا پیش از آن، نمی‌توانستیم در این زمینه برنامه‌ریزی دقیقی انجام دهیم و فیلم را به جشنواره‌‌ها بدهیم. بنابراین صبر کردیم پروانه نمایش فیلممان صادر شود و پس از آن برای حضور فیلم در جشنواره‌های خارجی برنامه‌ریزی کنیم. من برخلاف برخی همکاران که فیلم‌هایشان را پیش از صدور پروانه نمایش به جشنواره‌های خارجی ارسال می‌کنند، تابع قوانین هستم.

این کارگردان در پاسخ به این پرسش خبرنگار فرهنگی تسنیم که آیا صرفا کودکان و نوجوانان مخاطب فیلم «زندگی و زندگی» هستند یا اینکه فیلم قادر به برقراری ارتباط با اقشار بزرگسال هم خواهد بود، گفت: فیلم ما فیلم خانواده است و می‌تواند علاوه‌بر قشر کودک و نوجوان، با اقشار بزرگسال نیز ارتباط برقرار کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اکنون سینما دسته‌بندی شده است؛ دسته‌ای صرفا و به هر قیمتی دنبال پول هستند. دسته دوم افرادی‌اند که مدام در پی جوسازی و ایجاد حاشیه برای سینما هستند و دسته آخر هم کسانی مثل ما هستند که بیش از هرچیز، به رسالت و کارکرد هنر و هنرمند اعتقاد دارند. باور من این است که نباید در سینما به دنبال حاشیه‎سازی بود یا اینکه به ساخت فیلم‌های بساز و بفروش و کسب سود فکر کرد. قرار ما این است که اگر ظرفیتی هنری در خودمان می‌بینیم، آن را به بهترین شکل ممکن به مخاطبان سینما عرضه کنیم تا مردم با دیدن فیلم از اتفاقاتی که در داستان رخ می‌دهد تأثیرات مثبتی بپذیرند.

کارگردان فیلم سینمایی «زندگی و زندگی» در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولین دولت جدید بتوانند فضای فعلی حاکم بر سینمای کشور را به شکلی ساماندهی کنند که در آینده شاهد اکران فیلم‌های متنوع در ژانرهای گوناگون باشیم تا همه اقشار و آحاد مردم بتوانند متناسب با ذائقه و سلیقه خود به سینما بیایند و فیلم مورد علاقه‌شان را تماشا کنند، نه اینکه صرفا شاهد اکران فیلم‌هایی باشیم که با هدف تفریح و سرگرمی ساخته می‌شوند و صرفا پای مخاطبانی که به دنبال تفریح و سرگرمی هستند را به سینما باز می‌کنند.

«زندگی و زندگی» آخرین ساخته سینمایی علی قوی‌تن در مقام کارگردان و تهیه‌کننده است که در شرایط دشوار کرونایی ساخته شده و بیشتر لوکیشن‌های آن در مناطق کویری است. این فیلم روایتگر غیبت چند دانش‌آموز در کلاس آنلاین یک روستا است که معلم مدرسه پیگیر علت غیبت آن‌ها می‌شود.

هدی مقدم‌منش، مهربان درویش‌زاده، امیرعلی رحیمی، یوسف احمدی و... ازجمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

بنان: فقط فیلم‌های کمدی سرمایه خود را برمی‌گردانندشورای راهبردی اکران فیلم؛ شورایی علیه رانت و تعارض منافع در سینما8 عضو شورای راهبردی اکران فیلم منصوب شدندآیا شورای راهبردی اکران، شورای صنفی نمایش را محو می‌کند؟/ تلاشی برای احقاق عدالت، علیه رانت‌خواری

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایش فیلم های سینمایی ایران سینمای ایران سینما نمایش فیلم های سینمایی ایران سینمای ایران سینما جشنواره های خارجی زندگی و زندگی پروانه نمایش فیلم سینمایی برنامه ریزی جشنواره ها اکران فیلم قوی تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • این خبرها را از دست ندهید
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار