Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@11:15:35 GMT

طراحی جلسه خانگی قرآنی به سبک سنتی در نمایشگاه قرآن

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۷۳۷۶

طراحی جلسه خانگی قرآنی به سبک سنتی در نمایشگاه قرآن

‍‍‍‍‍‍

غرفه «جلسه خانگی قرآن» با سبکی سنتی سعی دارد روش مطلوب جلسات خانگی قرآن و روضه‌های خانگی را به تصویر بکشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن که کار خود را همزمان با شب میلاد مبارک امام حسن مجتبی در شب چهاردهم ماه مبارک رمضان آغاز کرد، در سومین روز خود بازدیدکنندگان زیادی را به خود دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از نمایشگاه بیشتر تمرکز بر امور محتوایی و نمایشی است به گونه‌ای که با ورود به سالن نمایشگاه با غرفه‌هایی روبرو می‌شوید که فضاهای زیادی را به خود اختصاص داده‌اند. در بین اینها، غرفه‌هایی نسبت به باقی غرفه‌ها خودنمایی بیشتری دارند؛ از جمله آنها «جلسه خانگی قرآن» است که با سبکی سنتی سعی دارد روش مطلوب جلسات خانگی قرآن و روضه‌های خانگی را به تصویر بکشد.

یکی از دست‌اندرکاران این نمایشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در توضیح این غرفه گفت: این مکان با نام «ستاره‌های زمین» مربوط به پویش «ستاره‌های زمین» است. در این غرفه، نمونه کوچکی از خانه‌ای که می‌تواند جمع‌های کوچک قرآنی ویژه نوجوانان، روضه خانگی و جلسه خانگی قرآن را در خود جای دهد، نمایش دهد. یک بخش هم ویژه عکاسخانه است. در این بخش می‌توانند جلسه کوچکی را تشکیل دهند، عکس بگیرند و در فضای مجازی جهت ترویج امر جلسه خانگی قرآن پخش کنند. یک غرفه هم ویژه خدمات و محصولاتی داریم که در رابطه با جلسات خانگی قرآن طراحی شده است.

وی افزود: دو سال است که ستادی مردمی با عنوان پویش جلسات خانگی قرآن در سطح کشور را برگزار کردیم. در تمام استان‌ها و 250 شهرستان نمایندگی داریم و فعالیت ما معطوف به این است که به گفتمان جلسات خانگی و گسترش کمّی و کیفی آن کمک کنیم. در ماه رمضان به طور طبیعی کار ما به صورت جدی‌تر شکل گرفت و پویشی را با عنوان «ستاره‌های زمین» راه‌اندازی کردیم. علاقه‌مندان می‌توانند در فضای مجازی یا رسانه ملی و یا تبلیغات شهری، ما را با هشتک ستاره‌بشیم دنبال کنند.

این دست‌اندرکار غرفه «جلسات خانگی قرآن» ادامه داد: این پویش تمام مؤمنین را به برگزاری جمع‌های کوچک قرآنی در ماه مبارک رمضان دعوت می‌کند. البته جایزه‌ای هم به واسطه ارسال عدد 8 به شماره 30005758 می‌توانند دریافت کنند تا کمک کند به اینکه جمع‌های کوچک قرآنی خود را بهتر برگزار کنند. البته این ستاد به صورت دائمی برقرار است و تمام عزیزانی که قصد برگزاری جلسات خانگی دارند، با مراجعه به سایت و سامانه ما به آدرس jkqk.ir می‌توانند از خدمات و تسهیلاتی که ویژه آنها در نظر گرفته شده است، برای برگزاری جلسه خانگی قرآن استفاده کنند و یا جلسه قرآنی خود را ثبت کنند.

پیشنهاد رئیس مجلس دربارۀ جشنواره‌ای کردن نمایشگاه بین‌المللی قرآن

انتهای‌پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایشگاه بین المللی قرآن قرآن کریم نمایشگاه بین المللی قرآن قرآن کریم جلسات خانگی قرآن جلسه خانگی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری