Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@03:25:13 GMT

مقایسه دو تبلت ویوو پد و شیائومی پد ۵

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۷۶۶۲

مقایسه دو تبلت ویوو پد و شیائومی پد ۵

فرارو-ویوو به تازگی با اولین تبلت خود، Vivo Pad وارد بازار تبلت‌ها شده است. این تبلت دارای مشخصات رده بالایی از جمله اتصال 5G است؛ اما نمی‌توان آن را قدرتمندترین تبلت موجود دانست. درست مانند Xiaomi Pad 5؛ یکی دیگر از تبلت‌های رده بالا که قیمت تقریبا مناسبی دارد. در این مطلب به مقایسه این دو تبلت تقریبا هم رده می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی
ویوو پد و شیائومی پد ۵ هر دو از طراحی زیبایی برخوردارهستند. هر دو تبلت دارای حاشیه‌های بسیار باریکی در اطراف نمایشگر بوده و بدنه‌ای بسیار نازک و سبک دارند. در این مقایسه ویوو پد برنده می‌شود؛ زیرا بدنه آن از مواد بهتری ساخته شده است. این تبلت دارای طراحی یکپارچه آلومینیومی می‌باشد، در حالی که شیائومی پد ۵ فقط یک قاب آلومینیومی دارد، و پنل پشتی آن از پلی کربنات ساخته شده است. همچنین شیائومی پد ۵ ضخیم‌تر و سنگین‌تر از رقیب خود، ویوو پد است. هر دو دستگاه از یک صفحه کلید و یک قلم برای دست‌نویسی و طراحی پشتیبانی می‌کنند و فاقد جک صدا و خواننده اثر انگشت هستند.

صفحه نمایش
به نظر می‌رسد شیائومی پد ۵ صفحه نمایش بهتری داشته باشد. صفحه نمایش این تبلت یک پنل IPS LCD است که به لطف مشخصات پیشرفته خود کیفیت تصویر عالی را ارائه می‌دهد. این پنل دارای قطر ۱۱ اینچ، رزولوشن ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ Quad HD، یک میلیارد رنگ، نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، استاندارد HDR10 و فناوری دالبی ویژین است. همچنین نمایشگر شیائومی پد ۵ با چهار بلندگوی استریو جفت شده است. ویوو پد دارای یک صفحه نمایش ۱۱ اینچی با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز، رزولوشن ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ Quad HD و گواهی HDR10 است. این تبلت نیز دارای چهار بلندگوی استریو می‌باشد. این پنل تا یک میلیارد رنگ را نمایش نمی‌دهد و از دالبی ویژن نیز پشتیبانی نمی‌کند.

مشخصات و نرم افزار
ویوو پد سخت افزار قوی تری دارد. این تبلت از تراشه اسنپدراگون ۸۷۰ ساخته شده در فرآیند ۷ نانومتری با حداکثر فرکانس ۳.۲ گیگاهرتز و اتصال 5G پشتیبانی می‌کند. همچنین دارای ۸ گیگابایت رم و حداکثر ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی می‌باشد. شیائومی پد ۵ از چیپست ضعیف‌تر اسنپدراگون ۸۶۰ بهره می‌برد و فاقد اتصال 5G است؛ بنابراین در صورت انتخاب شیائومی پد ۵ نه تنها شاهد عملکرد ضعیف‌تر CPU و GPU خواهید بود، بلکه باید اتصال سلولی را نیز کنار بگذارید. ویوو پد اندروید ۱۲ را که توسط OriginOS HD سفارشی شده است، اجرا می‌کند. شیائومی پد ۵ همچنان مبتنی بر اندروید ۱۱ است که توسط MIUI 12.5 سفارشی شده است.

دوربین
اگر به دنبال یک دوربین برتر هستید، ویوو پد را انتخاب کنید. هر دو تبلت با دوربین ۱۳ مگاپیکسلی ارائه می‌شوند؛ اما ویوو پد علاوه بر این دارای یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض نیز می‌باشد که دوربین همه کاره تری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این تبلت‌ها قادر به ضبط ویدئو‌های 4K با دوربین پشتی و ویدئو‌های 1088p با دوربین ۸ مگاپیکسلی جلو هستند.

باتری
شیائومی پد ۵ به باتری بزرگتر ۸۷۲۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده و عمر باتری آن بیشتر است. از سوی دیگر ویوو پد به دلیل باتری کوچکتر و برخورداری از شارژ سریع واتی سریعتر شارژ می‌شود. به لطف برخوداری از شارژ معکوس، حتی می‌توانید از آن به عنوان پاور بانک نیز استفاده کنید.

قیمت
قیمت اولیه ویوو پد برای نوع پایه با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی در بازار چین تقریباً ۳۶۰ یورو (۳۸۸ دلار) می‌باشد. شیائومی پد ۵ با قیمت ۳۵۰ یورو (۳۷۷ دلار) در نوع پایه خود با ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی به فروش می‌رسد و قیمت پایین تری نسبت به ویوو پد دارد.

ویوو پد برنده این مسابقه است، زیرا از چیپست بهتر، اتصال 5G، دوربین فوق عریض و شارژ سریعتر بهره می‌برد. شیائومی پد ۵ با صفحه نمایش بهتر و باتری بزرگتری ارائه می‌شود و قیمت پایین تری نیز دارد. اگر به دوربین فوق عریض و 5G نیاز ندارید و می‌خواهید در هزینه صرفه جویی کنید، می‌توانید شیائومی پد ۵ را انتخاب کنید. در ادامه نقاط ضعف و قوت دو تبلت را مشاهده می‌کنید:

ویوو پد
نقاط قوت:
چیپست بهتر
5G
دوربین فوق عریض
شارژ سریعتر
شارژ معکوس

نقاط ضعف:
باتری کوچکتر

شیائومی پد ۵
نقاط قوت:
باتری بزرگتر
پشتیبانی از یک میلیارد رنگ
مقرون به صرفه‌تر

نقاط ضعف:
سخت افزار و دوربین ضعیف

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: صفحه نمایش ۸ گیگابایت اتصال 5G دو تبلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

    احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

    تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

    مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)