Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) در بین مردم به عنوان نماد الکترونیکی تضمین کننده فروشگاه‌های اینترنتی شناخته می‌شود اما با این وجود مشاهده شده برخی از فروشگاه‌های اینترنتی با وجود داشتن اینماد، اقدام به کلاهبردای می‌کنند و با وجود دریافت پول از خریدار کالایی تحویل نمی‌دهند.

به گزارش ایران اکونومیست، یکی از مؤثرترین عوامل برای ایجاد یک فضای امن تجارت الکترونیک ساماندهی سایت‌های تجاری در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر استفاده از نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) می‌تواند نقش مهمی در اطمینان بخشی به مردم در این حوزه داشته باشد به نحوی که هم مردم در هنگام خرید از طریق اینترنت با اطمینان از این فروشگاه‌ها خرید کنند و هم فروشگاه‌ها  به تعهدات خود در قبال آنان عمل کنند و حقوق مصرف‌کنندگان را به رسمیت بشناسند. 

نماد اعتماد الکترونیکی که به (اینماد) معروف است به عنوان نشانه‌ای از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیکی که وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است، به عنوان تاییدیه به فروشگاه‌های اینترنتی داده می شود. در واقع اینماد نشانه‌ای نمادین است که منحصرا توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر می‌شود و به کسب و کارهای مجازی مجاز با هدف ساماندهی، احراز هویت و صلاحیت اعطا می‌شود.

‌محمدجواد هادی، معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیکی هم در رابطه با نماد اعتماد الکترونیکی گفته است: هدف اصلی از الزام قانون نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) سامان‌دهی فضای تجارت الکترونیکی، جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی، کلاهبرداری‌های اینترنتی، عرضه کالاهای قاچاق، ممنوعه و غیره است. 

اما با وجود اینکه برخی از سایت‌های فروش کالا به‌ صورت اینترنتی، دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند باز هم شاهد بروز تخلفاتی هستیم که این مساله موجب کاهش اعتماد به (اینماد) و بروز مشکلاتی برای افرادی که براساس اعتماد به اینماد اقدام به خرید از یک فروشگاه اینترنتی کرده‌اند می‌شود. 

به گزارش فارس، یکی از مشکلات به‌وجود آمده برای خریداران از فروشگاه‌های اینترنتی که در سامانه «فارس من» نیز به ثبت رسیده است خریدی اینترنتی از شرکتی فعال در فضای مجازی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی  است که این شرکت با شعار (مرکز فروش امن اقساطی ایران) اقدام به فعالیت در فضای مجاز کرده است.  

براساس گزارش ثبت شده در سامانه (فارس من)، مشتریان بعد از خرید از یک فروشگاه مجازی و باوجود پرداخت وجه  با گذشت چند ماه موفق به دریافت کالای خریداری شده نشده‌اند. 

از نکات قابل ذکر توسط مخاطبان این است که پس از شکایت از این فروشگاه اینترنتی نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) از این فروشگاه اینترنتی گرفته شده است اما مخاطبان در زمان خرید با توجه به اعتماد به نماد اعتماد الکترونیکی از این فروشگاه اینترنتی خرید کرده‌اند. 

براین اساس، خریداران از فروشگاه‌های اینترنتی این سوال را از مسئولان مربوطه مطرح می‌کنند که اگر نماد اعتماد الکترونیکی ابزاری برای دادن اطمینان خاطر به مردم برای خرید از فروشگاه‌های اینترنتی است به چه دلیل کارایی لازم را ندارد؟ و اگر این نماد از کارایی لازم برخوردار نیست به چه دلیل به فروشگاه‌های اینترنتی این نماد اعطا می‌شود؟ 

به گزارش فارس، سوال مخاطبان سامانه فارس من از مسئولان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی این است که آیا نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) تضمین کننده فروشگاه‌های مجازی و تضمین کننده جلوگیری از کلاهبردای توسط این فروشگاه‌ها است و آیا این نماد می‌تواند تضمین کننده پول مردم باشد؟ 

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: نماد اعتماد الکترونیکی ، فروشگاه اینترنتی ، اینماد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه اینترنتی اینماد مرکز توسعه تجارت الکترونیکی فروشگاه های اینترنتی نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه اینترنتی تضمین کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن

استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، صبح امروز، در مراسم روز کارگر در لرستان، گفت: ذخایر باارزش سنگ و مواد معدنی در این استان وجود دارد.

او اضافه کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.

گزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استان

استاندار لرستان با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار است، بیان کرد: ما باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول تلاش کنیم.

شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.

3میلیون تن سنگ ساختمانی و تزئینی سالانه از معادن لرستان استخراج می‌شود و  میزان ذخایر سنگ این استان 12 درصد کل سنگ کشور است.

میزان ذخایر سنگ لرستان 68.5 میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون 269 هزار تن است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید