Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرلشکر پاسدارحسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران که به مناسبت بیست ونهم فروردین ماه سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران و حماسه‌آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان انجام شد، با تبریک روز ارتش به فرمانده کل، کارکنان وخانواده‌های معظم آنان گفت: امروز بحمدالله ارتش جمهوری اسلامی ایران با همه وسعت و عظمتی که دارد در حوزه‌های مختلف تجهیزاتی و تخصصی پیشرفت‌های چشمگیری داشته و این حرکت با فرماندهی خوب جنابعالی رو به جلو و پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفت‌های تحقیقاتی و دفاعی در ارتش تصریح کرد: جهاد خود کفایی در ارتش از قدمت و روند بسیار خوب و موفقی برخوردار است و به واسطه آن برخی تخصص‌ها در ارتش از جمله حوزه‌های هوایی، بالگردی و دریایی ریشه‌ای قوی و دیرینه دارد که در دوران پرشکوه انقلاب با وجود جنگ تحمیلی، کارکنان متخصص و متعهد این بخش‌ها برای پویا نگه داشتن تجهیزات و نیروی مربوطه مخلصانه و مجاهدانه تلاش کردند.

سرلشکر سلامی پیشرفت‌های ارتش و سپاه در حوزه پهپادی را بسیار ارزشمند و قدرت ساز توصیف کرد و گفت: ساخت پهپاد با تکنولوژی‌های متعدد آن امروز هم در ارتش و هم در سپاه بسیار چشمگیر است. 

فرمانده کل سپاه در ادامه بر اهمیت تمرکز روی برخی تخصص‌ها از جمله جنگال اشاره و و لزوم اهتمام جدی طرح هر دو سازمان را مورد تاکید قرار داد.

وی خاطر نشان کرد: سابقه درخشان ارتش با نام مردان بزرگی همچون شهید صیاد شیرازی، آبشناسان، ستاری، بابایی و ... گره خورده است. بنده یک رابطه قلبی با شهید والامقام سپهبد علی صیاد شیرازی داشته و دارم که برایم بسیار ارزشمند است.

فرمانده کل سپاه با اشاره به شخصیت فرماندهان و پیشکسوتان ارتش از جمله سرلشکر حسنی سعدی گفت: امیر حسنی سعدی به واسطه شخصیت نجیب، محبوب و بی ریایی که دارد به عنوان یک سمبل و تندیس زنده برای ارتش است. خوشبختانه فرماندهان نیرو‌های ارتش پس از انقلاب از شخصیت نظامی، انقلابی برخوردار بوده و همیشه و در همه صحنه‌ها آماده ایثار و جانفشانی برای نظام و انقلابند که این جای شکرگذاری به درگاه الهی دارد.

وی در خصوص رابطه عمیق و دوستانه ارتش و سپاه گفت: دشمن از اخوت برادری وحدت بین ارتش و سپاه بیمناک و عصبانی است لذا همواره روی موضوعات تفرقه انگیز بین ارتش و سپاه بسیار متمرکز شده و بطور دائمی در جستجوی آن است که نشان دهد یک شکاف و اختلافی بین روابط ما وجود دارد، اما غافل از اینکه ما در نیرو‌های مسلح به واسطه برادری، فرهنگ، دیدگاه و اعتقادات یک خانواده بزرگ هستیم و امروز وحدت نیرو‌های مسلح به ویژه ارتش و سپاه به واسطه فرماندهی رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و حضور فرماندهان مومن و متعهد در دوسازمان از جایگاه بالایی برخوردار است و به سبب این همدلی و اتحاد خدا را شاکریم.

فرمانده کل سپاه گفت: ارتش امروز یک ساختار دفاعی بسیار محکم برای کشور است و بنده گرمای محبت کارکنان ارتش وحتی خانواده‌های محترم ایشان را نسبت به سپاه بسیار قوی احساس می‌کنم. حضور فرماندهان ارتش به ویژه شخص فرماندهی محترم کل ارتش در پادگان‌ها و اماکن نظامی سپاه برای ما و کارکنان بسیار خوشایند و به مثابه صله رحم است که تاثیرات بسیار خوبی در پیوند دو ارگان دارد.

 در ادامه این دیدار امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به فرمانده کل سپاه گفت: از پیام محبت آمیز و پرمحتوای شما برای تبریک روز ارتش بسیار سپاسگزارم واز حضورتان نیز در مجموعه ارتش تشکر می‌کنم. امروز این سطح از وحدت و همدلی و یکپارچگی بین نیرو‌های مسلح بسیار شیرین و خوشحال کننده است و حضرت آقا خطاب به بنده نسبت به مواضعی که ارتش در قبال سپاه و حمایت از آن دارد بار‌ها تاکید و اشاره فرموده اند.

فرمانده کل ارتش در خصوص پیشرفت‌های دفاعی و تحقیقاتی در ارتش گفت: خودکفایی در ارتش به ویژه در نیروی هوایی سابقه طولانی دارد و از زمان شهید ستاری بنای خوبی در مجموعه اوج نیروی هوایی گذاشته شد وبه دلیل فرهنگ خوب هوانوردی و زیر ساخت‌های خوب و محکمی که وجود دارد می‌توانیم به جرات بگوییم که توانایی ساخت جنگنده را داریم. ارتش همچنین در حوزه ساخت بالگرد و قطعات آن پیشرفت‌های خوبی داشته که سیر تکاملی آن همچنان ادامه دارد.

وی خاطر نشان کرد: بنده تمام سخنرانی‌های حضرت آقا را نسبت به ارتش مرور می‌کردم و دیدم ایشان در سال ۷۰ اشاره داشته اند که بروید و بالگرد بسازید. این موضوع را به متخصصان ارتش در هوانیروز منتقل کردم که خوشبختانه تلاش خوبی در این حوزه در حال انجام است.

سرلشکر موسوی در حوزه تبادل دانشجو بین ارتش و سپاه گفت: با توجه به موجودیت و فعالیت مراکز علمی و دانشگاهی از جمله دانشگاه‌های افسری در هر دو ارگان می‌توانیم تبادل دانشجو داشته باشیم به نحوی که برخی از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های افسری سپاه در ارتش مشغول به خدمت شوند و برخی از دانشجویان ارتش نیز در ساختار سپاه فعالیت کنند واین می‌تواند به تقویت و استحکام ساختار دفاعی و نظامی کشور و رابطه عمیق این دو ارگان کمک کند.

در پایان این دیدار طرح سپهبد‌های اخلاص که مزین به تمثال سپهبد‌های شهید سید محمدولی قرنی، علی صیاد شیرازی و حاج قاسم سلیمانی است از سوی فرمانده کل ارتش به سردار سلامی اهداء شد./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار سلامی فرمانده ارتش فرمانده کل سپاه فرمانده کل ارتش ارتش و سپاه سپاه گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی در توانمندسازی جبهه مقاومت نقش موثری ایفا کرد
  • سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی
  • دست مریزاد فرمانده ارتش به سپاه