Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خیرالدین گفت: در سطوح ملی نوآوری از TRL ۱ تا TRL ۴ باید بتوانیم در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها یک ایده را به نمونه آزمایشگاهی تبدیل کنیم؛ سپس در TRL ۶ تا TRL ۷ باید محصول به نمونه واقعی تبدیل شود و در نهایت بتوانیم در پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان نمونه‌های آزمایشگاهی را به تولید انبوه برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: یکی از پارامتر‌های مهم و تاثیرگذار، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی هستند و باید توجه ویژه به این بخش داشته باشیم. اگر قرار است بر روی فناوری‌های پیشرفته کار کنیم و روی لبه فناوری حرکت کنیم باید دارای تجهیزات پیشرفته باشیم.

به گفته وی در دو سال گذشته از لحاظ اعتباری به بخش تجهیزات آزمایشگاهی توجهی نشده است؛ اما خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده ۱۰۰ میلیارد تومان به این امر تخصیص داده شد.

او گفت: گرنت فناوری به دانشجویان و اساتیدی که در حوزه فناوری فعالیت دارند تعلق می‌گیرد؛ بین ۳۰ تا ۸۰ میلیون تومان به هر دانشجوی دکترا و کارشناسی ارشد اختصاص می‌یابد که پارک‌های علم و فناوری متولیان هستند و بسیاری از دانشگاه‌ها نیز از این گرنت استفاده کرده‌اند.

خیرالدین گفت: سه ماه است که گرنت «جوانه»، «شکوفایی» و «رشد» نیز پرداخت می‌شود که گرنت جوانه برای پایان نامه‌ها و گرنت شکوفایی و رشد نیز برای بحث‌های دانش بنیانی و سطوح فناوری بالاتر است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوآوری و خلاقیت دانشگاه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد که این دانشگاه همواره به دنبال ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی با عنوان سامانه‌های آموزشیار، پژوهشیار و حسابیار است.

وی عنوان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان بحمدالله یکی از دانشگاه‌های پیشرو در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است و در پنج سال اخیر در تمامی عرصه‌های علمی و پژوهشی، جذب دانشجو، ارتقای کیفیت، توجه به فناوری‌های نوین و درآمد‌های غیرشهریه‌ای شیب صعودی را طی کرده است.

ادامه صحبت‌‌های سروری‌مجد را در ویدئوی زیر ببینید.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد