Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری شامگاه سه شنبه در دیدار نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، افزود: مردم روستاها و مناطق محروم مانند شهرهای بزرگ امکان بهره‌گیری از تسهیلات مالی و بانکی را ندارند و در این شرایط صندوق هایی مانند کارآفرینی امید می توانند نقش مهمی در اشتغال آفرینی و جلوگیری از مهاجرت این افراد به شهرها داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: روستا در سالهای دورتر نقش مهمی در اشتغال خرد داشتند که به لطف بی توجهی مسئولان در چند سال اخیر بسیاری از آنها تخلیه و به برهوت تبدیل شدند و لازم است تا دوباره حمایت لازم از این مناطق انجام بگیرد و روند مهاجرت معکوس شود.

وی با تاکید بر توزیع عادلانه تسهیلات به مناطق مختلف کشور بیان کرد: لازم است تا رسته شغلی و تسهیلات ارائه شده در هر منطقه بر اساس ارزیابی میدانی و شرایط اقلیمی خاص مناطق انجام شود تا نتایج مطلوب تری در ثبات روستاییان و افزایش ضریب اشتغال شاهد باشیم.

 عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه این صندوق با انگیزه و برنامه های مدونی که دارد می تواند در تحقق شعار سال گزارش های امیدوارکننده‌ای به مردم، مسوولان و به خصوص مقام معظم رهبری بدهد اظهار داشت:  بسیار خوب است که این صندوق با بازاریابی و ایجاد بازارچه های فروش بستر لازم جهت فروش محصولات خرد اشتغال روستایی را فراهم کند.

حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه این صندوق یک مجموعه جهت دار، بابرنامه و هدفمند است، خاطرنشان کرد: جا دارد بانک مرکزی و ارکان اقتصادی دولت در تصویب اعتبارات و بودجه به این صندوق در راستای ریشه کنی بیکاری در روستاها اهتمام بیشتری داشته باشد.

وی بیان کرد: بنده از سالهای قبل با اقدامات و فعالیت های صندوق امید آشنایی دارم و این مجموعه را نهادی دلسوز، کاربلد و با برنامه در جهت گره گشایی از مردم می دانم.

حسینی بوشهری با اشاره به تغییر قریب الوقوع نام صندوق به (عدالت و پیشرفت) افزود: مهم محتوا و اصل کار است و نام و عنوان فرع بر آن می باشد.

وی ادامه داد: این صندوق بدلیل تعریف مشخص اهداف در کنار مشخص بودن جامعه هدف در ارایه تسهیلات می تواند عملکرد درخشانی داشته باشد؛ اشتغال زایی در اولویت اقدامات این صندوق باشد.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور در ادامه با اشاره به توافقنامه مشترک بین حوزه علمیه قم و صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: طرح های اشتغال طلاب در این قبیل توافقنامه ها باید متناسب با شوون طلبگی باشد و طلاب را از درس، پژوهش و تحقیق باز ندارد و صرفا بتواند مشکلات معیشتی آنها را پوشش بدهد.

نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در روز نخست سفر به قم با آیت الله حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه دیدار و ازخانه تاریخی، بوم گردی و گردشگری وفایی در روستای قاضی بالا در بخش سلفچگان قم بازدید کرد.

دیدار با سید محمدتقی شاهچراغی استاندار، و آیات علی رضا اعرافی مدیرحوزه های علمیه و سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) از برنامه های روز چهارشنبه «۳۱ فروردین ماه» مدیرعامل این صندوق در استان قم است.

برچسب‌ها جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مناطق محروم قم توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مناطق محروم قم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مناطق محروم قم توسعه روستایی جامعه مدرسین حوزه علمیه کارآفرینی امید حوزه علمیه قم حسینی بوشهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • حمایت چهره نزدیک مصباح یزدی از گشت ارشاد و طرح نور
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب