Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رسولیان سه شنبه شب در آیین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان اظهار داشت: صنعت استان اصفهان یکی از استان های سرآمد است و صنعت آن با چندین استان دیگر قابل مقایسه است.

وی با تاکید بر اینکه اصفهان دارای صنایعی است که با صنایع کشور قابل رقابت است، ادامه داد: به گفته مقام معظم رهبری، کار آفرین ها عابد هستند و باید مسیر را برای کار آفرین ها هموار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از اصلاح و تسهیل فرایندها در جهت رشد اشتغالزایی و حذف بروکراسی ها را در برنامه های وزارتخانه خبر داد، گفت: از امسال  واگذاری های زمین به شهرک های صنعتی بشکل الکترونیکی انجام و امضای طلایی را در راستای شفاف سازی حذف خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه چالش جدی امروز صنایع در کشور، محدودیت های آب و انرژی است که باید فعالین اقتصادی به آن توجه لازم داشته باشند، گفت: سال گذشته بخاطر قطعی مکرر برق برخی از فعالین اقتصادی متضرر شدند که  تامین آب صنایع کشور را در  قالب پروژه ای مختلف در دستور کار داریم.

رسولیان افرود: استفاده از پساب های شهری که در سطح کشور بیش از یک میلیارد مکعب موجودی است بعنوان منبع آب پایدار برنامه ریزی شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از خریداری ۱۲۰۰ لیتر بر ثانیه پساب های شهری در سطح شهرک ها خبر داد و گفت: استفاده از آب های سطحی نیز در دستور کار است.

وی با بیان اینکه تامین برق در کوتاه مدت را هدف قرار دادیم، گفت: کسری ۲۵۰۰ مگابایتی برق را در سطح شهرک ها داریم که باید تامین گردد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای زیر سازی شهرک های صنعتی کشور تخصیص یافته که بالغ بر ۷۰ درصد رشد داشته است هر چه در تامین زیر ساخت ها با مشکلات متعددی مواجه ایم.

وی همچنین با اظهار اینکه در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان مشوق های خوبی تعریف شده است، گفت: ۱۶۰۰ نیاز فناورانه و بیش از ۱۸۰۰ واحد صنعتی که در مسیر دانش بنیان قرار دارند، شناسایی کردیم که بدنبال تخصیص زمین به این دست از شرکت ها هستیم.

معاون اقتصادی استانداری اصفهان نیز در این مراسم اذعان کرد: برغم اینکه حرکت های تولیدی خوبی در استان انجام شده است اما بسیاری از امور هم معطل مانده و با وجودی که استعدادهای زیادی در حوزه صنعت موجود است  اما زمینه استفاده از آن نیست.

امیر رضا نقش با اشاره به اینکه اصفهان از نظر کمیت و کیفیت صنایع جایگاه ویژه ای دارد اما هنوز زیرسازی بسیاری از شهرک ها فراهم نشده، ادامه داد:  ۷۳ شهرک صنعتی در کشور داریم که در شهرک های صنعتی اصفهان بالغ بر ۱۰ هزار بنگاه تولیدی مستقر شده است.

وی برگرداندن اصفهان در مسیر توسعه را تحت لوای هم افزایی بین واحدهای صنعتی دانست و بیان داشت:از ۲۱۶ واحد صنعتی نیمه فعال احصا شده، در شش ماه گذشته ۱۷۰ واحد را  در مسیر توسعه قرار دادیم.

نقش اعلام کرد:  ۱۶۰۰ واحد صنعتی نیمه تعطیل داریم که تا پایان سال امید است درصد قابل قبولی را به چرخه اقتصادی برگردانیم که با این اقدام ۸۰ هزار شغل ایجاد خواهد شد.

وی خواستار شد که همه دستگاه های اجرایی روی اهداف استان حرکت کنند.

رئیس خانه صنعت و معدن و تجارت ایران به بحران آب بعنوان یکی از معضلات اساسی استان اشاره کرد و گفت: اصفهان چنان در بی آبی غوطه ور است که صنعت و شرب را دچار مشکل کرده است و هرگاه سخن از کم آبی میزنیم، فولاد مبارکه را به رویمان می آورند در حالی که تمام درآمد حاصل از صنایع استان به تهران واریز می‌شود اما معضلات آن از جمله آلودگی هوا و بی آبی و تخریب محیط زیست گرفتار مردم اصفهان شده است.

عبدالوهاب سهل آبادی با اشاره به اینکه تمام هم و غم ما در طی این سالها تامین آب، برق و رفع مشکل فاضلاب شهرک های  صنعتی است، ادامه داد: تمام شرکت های صنعتی در شهرک بین ۲ تا ۱۰ هزار نیروی کار دارند که نیازمند حمایت جدی دولت است.

وی اعلام کرد:  خیلی از مسائل مربوط به اصفهان بخوبی در دولت حل نمی‌شود و نسبت به سایر استان ها عقب هستیم بعنوان مثال بودجه استانی مثل کرمان بسیار بیشتر از استان اصفهان  است که در صنعت حرف اول را می‌زند.

سهل آبادی گفت: انتظار داریم که هیچ تبعیضی بین هیچ شهرک و استانی در سطح دولت وجود نداشته باشد.

رئیس سازمان صمت استان اصفهان نیز با اشاره به اینکه سال‌های متمادی است که  هدفگذاری کشور بر محور اصلی تولید و اشتغالزایی قرار دارد، ادامه داد: اصفهان سرشار از ظرفیت هاست اما محرومیت ها و مظلومیت های بسیاری نیز کشیده است.

امیر حسین کمیلی  با اعلام اینکه اصفهان در صف اول جهاد اقتصادی قرار گرفته است، افزود: توجه به صنایع اصفهان که همواره در سخت ترین شرایط اقتصادی استقامت کرده و مشقت های فراوانی را پشت سر گذرانده از سوی مسئولان کشوری و استانی یک ضرورت است.

در این مراسم رسول سواری بعنوان سرپرست جدید شرکت شهرک های صنعتی معرفی و محمد جواد بگی تودیع شد.

برچسب‌ها اصفهان صمت مراسم تودیع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان صمت مراسم تودیع اصفهان صمت مراسم تودیع شهرک های صنعتی استان اصفهان معدن و تجارت شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع