Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا تا به حال به خطرات یک حمله قلبی فکر کرده اید؟ بسیاری از مردم اطلاعاتی در این زمینه ندارند و یا حتی به نظر می‌رسد اهمیتی برای دانستن و یا توجه به آن قائل نیستند.

امروزه از فاکتور‌های مختلفی برای تشخیص خطر حمله قلبی استفاده می‌کنند که از جمله آن ها می‌توان به آزمایش کلسترول، فشار خون، عواملی که در خصوص سبک زندگی فرد وجود دارد (مانند این که آیا فرد ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش می‌کند یا خیر) سابقه بیماری خانوادگی و یا بیماری‌های دیگری نظیر دیابت اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا می‌توان با دقت بیشتری پیش بینی کرد که چه زمانی فرد دچار یک حمله قلبی می‌شود؟

در جواب باید گفت به نظر می‌رسد در حال حاضر این امر امکان پذیر شده باشد. اکنون یک آزمایش جدید با استفاده از هوش مصنوعی به پردازش مجموعه‌ای از پروتئین‌ها در خون می‌پردازد که نویدبخش دقت بالاتری در پیش بینی مشکلات قلبی و عروقی است که فرد ممکن است با آن روبه‌رو شود.

بر اساس این گزارش، گفته می‌شود این آزمایش پروتئینی در مقایسه با فاکتور‌های کنونی، ۶۰ درصد دقیق‌تر خطر حمله قلبی را تا ۴۸ ماه آینده (طی ۴ سال آتی) پیش بینی می‌کند.

این آزمایش جدید چیست؟

در این روش که به عنوان «مدل پروتئینی» شناخته می‌شود؛ دست کم از ۲۷ پروتئین موجود در خون استفاده می‌شود. باید توجه داشت که این مقدار، بسیار مهم است؛ چرا که طبق اعلام متخصصان، این میزان در حدود یک چهارم تمام پروتئین‌های کدگذاری شده به وسیله ژن‌های ما است.

این روش، تنها در عصر حاضر و به لطف ظهور فناوری‌های جدید و قدرت محاسباتی سریع به دست آمده که به کارشناسان این امکان را می‌دهد تا هزاران پروتئین خونی را برای ارزیابی خطرات فردی در بیماران اندازه گیری کنند.

گفتنی است شماری از محققان به سرپرستی دکتر «استفن ویلیامز» (Stephen Williams) در کلرادوی آمریکا این آزمایش را اختراع کرده اند و نتایج کارشان در «مجله کاربردی سازی علوم پزشکی» (Translational Medicine journal) در تاریخ ۶ آوریل ۲۰۲۲ به چاپ رسیده است.

منبع: گالف نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمله قلبی دیابت حمله قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟
  • ببینید| برافراشته شدن بادبان خورشیدی ناسا در فضا
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران