Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اصغر عزیزی دارنده مدال طلای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با انتشار پیامی در فضای مجازی رسما از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد. خداحافظی مرد تاریخ‌ساز پاراتکواندو در حالی است که چند روز قبل از آن و بعد از انتخاب سرمربی و کادر فنی، مهدی پوررهنما نیز در اعتراض به تصمیم هادی ساعی رییس فدراسیون اعلام کرده بود با این شرایط حاضر نیست در اردوی تیم ملی شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قهر این ۲ پارالمپین تاریخ‌ساز ایران در آستانه بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ هانگژو عواقبی دارد که ممکن است در جایگاه کاروان ایران در چین تاثیر گذار باشد.

برای واکاوی تصمیم دارنده مدال طلا پارالمپیک توکیو خبرنگار ورزشی ایرنا روز چهارشنبه پای سخنان اصغر عزیزی نشست. متن کامل این مصاحبه را در زیر می‌خوانیم:

انتشار پیامی در فضای مجازی مبنی بر خداحافظی از دنیای قهرمانی خبر شوکه کننده‌ای برای کاروان اعزامی کشورمان به هانگژو بود. چرا مدال‌آوران توکیو دیگر در تیم ملی پاراتکواندو حضور نخواهند یافت؟

سال‌های زیادی است که در تکواندو فعالیت دارم و در تورنمنت‌های بزرگ برای کشورم افتخار آفرینی کردم. با مشورت کمیته ملی پارالمپیک و کارشناسان این رشته قرار بود تا پارالمپیک پاریس در تیم ملی باشم. مدال طلای پارالمپیک را برای نخستین بار کسب کردم و این با هدایت و کمک پیام خانلرخانی و مهدی احمدی بود. اما اتفاقاتی رخ داد و تغییراتی ایجاد شد که برون‌داد آن خداحافظی من و مهدی پوررهنما دارنده مدال نقره پارالمپیک توکیو از اردو تیم ملی بود.  فدراسیون تکواندو بدون مشورت با ما و حتی نظرخواهی اقدام به برکناری کادر فنی موفق ایران در توکیو کرد و این برای ما خیلی سخت است.

تیم پاراتکواندو ایران با کسب یک طلا و یک نقره در توکیو تاریخ‌ساز شد و رکورد صد درصد مدال را به جای گذاشت، در این رکورد اصغر عزیزی یکی از مدال آوران بود. این نتایج را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

بنا به سیاست کیفی‌گرایی ۲ تکواندوکار پارالمپیکی به توکیو اعزام شدند و با تلاش پیام خانلرخانی و مهدی احمدی نتایجی به ثبت رسید که هم ناکامی تکواندوکاران المپیکی را پوشش داد و هم برای نخستین بار ایران را صاحب ۲ مدال کرد. با تلاش این اساتید مدال طلا گرفتم و دوست عزیزم مهدی پوررهنما نیز به مدال نقره رسید. نتیجه‌ای که هم برای نخستین بار ثبت شد و هم در جایگاه ایران در جدول رده‌بندی مدال‌ها تاثیر داشت. تلاش بر این است که بتوانیم در تورنمنت‌های بزرگ دوباره این افتخارات را تکرار کنیم. اما اتفاقاتی در جریان است که مانع حضور ما و دیگر نخبگان این رشته در تیم ملی خواهد شد. نمی‌دانم چرا رییس فدراسیون تکواندو که خود از قهرمانان این رشته به شمار می‌رود، چنین تصمیماتی را اتخاذ کرد. هادی ساعی که اکنون ریاست فدراسیون را بر عهده دارد بهتر از هر کسی می‌داند که  برای تعیین کادر فنی باید مشورت کند.

اینکه برخی تصور می‌کنند کسب مدال پارالمپیکی کار راحتی است، درست است؟

دوستانی که بیرون نشسته و نظر به راحت بودن این مدال‌ها می‌دهند، هیچ‌گاه سختی تمرینات و تلاش‌هایی که ما داریم را ندیده‌اند. من هم بازیکن، هم مربی و هم در این رشته داور بین‌المللی هستم. ماه‌ها دور از خانواده و دوستان فقط در اردو بودم و نهایتا با تلاش توانستم این مدال را کسب کنم. حتی کمیته ملی پارالمپیک من را در شانس مدال طلا قرار نداده بود اما در مبارزه فینال با تمام توان به رقابت پرداختم و یکی از مدال‌های زرین کشورمان را ثبت کردم این افتخاری برای من است و تا زمانی که بتوانم برای ایران تلاش می‌کنم. البته در این مسیر نیز نیاز به همکاری و پشتیبانی فدراسیون داریم. همکاری که در این چند روز دچار تغییراتی شده و کسانی قرار است که در راس کادر فنی باشند که تخصص زیادی در این زمینه ندارند. این تغییرات با نظر هادی ساعی رییس فدراسیون بود.

چه تغییراتی؟ 

دوستان فراموش کردند که ما در توکیو چه نتیجه کسب کردیم و این نتایج بدون همدلی و همراه استاد خانلرخانی و احمدی به وجود نمی‌آمد. در مدتی که اردو بودیم، خانلرخانی در نقش دوست و برادر برای ورزشکاران بود و حتی از جیب خود برای ما هزینه کرد. نتیجه آن در نهایت به ۲ مدال ختم شد. خیلی متاسفم که شرایط جدید پیش آمده است. مرتضی سلطانی برای تیم ملی انتخاب شده است. او آدم خوب و بااخلاقی است اما همیشه اخلاق دلیل بر فنی بودن نیست. افتخارات خانلرخانی را نگاه کنید تا مشخص شود که بیرون کردن وی از اردو تیم ملی، بی‌احترامی به این مربی بزرگ است. چرا این اتفاقات رخ داد؟ من نمی‌دانم اما فدراسیون به جای نشان لیاقت به مربی که رکورد صد درصد مدال در توکیو را ثبت کرد، عذر وی را خواست. هادی ساعی هیچ تخصصی در پاراتکواندو ندارد. باید یک نظرخواهی از قهرمانان پارالمپیک خواسته می‌شود، من عضو کمیسیون ورزشکاران هستم چرا باید ساعی منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح بدهد. تصمیمات وی ضربه سختی بر پاراتکواندو خواهد زد. 

رییس انجمن پاراتکواندو ایران در این تغییرات چه نقشی داشته است؟

نمی‌دانم چرا مسعود لشکری به عنوان رییس انجمن در این تغییرات مداخله نکرد. باید بگویم که وی در زمانی که قرار بود ما به توکیو اعزام شویم سعی داشت که به همراه ما باشد، اما با اعزام او مخالفت شد؛ شاید او می‌خواهد انتقام آن روزها را بگیرد. من نمی‌دانم چرا با قهرمانان چنین رفتاری می‌شود. به نوعی ما را محترمانه کنار گذاشتند. چرا باید این گونه رفتار شود. چرا باید تاریخ‌سازان ایران در توکیو جایی در تصمیمات نداشته باشند. من هم مدال طلا پارالمپیک را در کارنامه دارم و هم مربی بین المللی هستم علم من به روز است و عضو کمیسیون ورزشکاران هستم. حتی یک نظر ساده از من پرسیده نشد.

اصغر عزیزی می‌تواند خود عهده‌دار کادر فنی باشد؟

برای این کار مشکلی ندارم.  هم با مشکلات بچه ها آشنا هستم و هم مدرکم به روز است. قرار بود با مدال طلای پارالمپیک خداحافظی کنم اما به احترام مردم و درخواست محمود خسروی‌وفا رییس کمیته ملی پارالمپیک تا بازی‌های پاراآسیایی ماندم. می‌خواستم برای مردم افتخارآفرینی کنم. نباید ما فدای برخی از تصمیمات شخصی شویم. چرا هادی ساعی که خود قهرمانی نامداری است در انتخاب سرمربی نظری از ما نخواست. من حاضرم به احترام مردم هدایت تیم را بر عهده بگیرم و به مانند توکیو افتخارآفرین باشم. کمیته ملی پارالمپیک بودجه پاراتکواندو را در اختیار فدراسیون قرار داده است و در زمان پولادگر از این بودجه به بهترین شکل ممکن استفاده شد اما اکنون باید بگویم تصمیمات ساعی و لشگری این رشته را به قهقرا خواهد برد. 

با مسعود لشگری در این زمینه صحبت داشتید؟ 

نه صحبتی نداشتم اما به ایشان می‌گویم که حاضرم ۵۰۰ میلیون تومان نقد در این ساعت برایش پرداخت کنم تا وی دیگر با پاراتکواندو کاری نداشته باشد. من و سایر دوستانی که در این رشته فعالیت دارند حاصل سال‌ها برنامه‌ریزی کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون هستیم. این ورزشکاران سرمایه ملی هستند نباید قربانی تصمیمات شخصی شوند. هادی ساعی باید این را متوجه شود او نباید در اموری که تخصص ندارد دخالت کند.

برچسب‌ها هادی ساعی اختصاصی ایرنا مهدی احمدی فدراسیون تکواندو کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک توکیو کمیته ملی پارالمپیک مرتضی سلطانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هادی ساعی اختصاصی ایرنا مهدی احمدی هادی ساعی اختصاصی ایرنا مهدی احمدی فدراسیون تکواندو کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک توکیو کمیته ملی پارالمپیک مرتضی سلطانی کمیته ملی پارالمپیک اصغر عزیزی هادی ساعی کادر فنی مدال طلا تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی

افشین باقرزاده قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی تعرفه‌های پزشکی و درمانی در سال جدید، گفت : این میزان افزایش در بخش‌های مختلف متفاوت است، اما بطور میانگین شاهد افزایش ۳۵ درصدی تعرفه‌های پزشکی و درمانی در سال جدید هستیم.

باقرزاده گفت: بر اساس ابلاغ صورت گرفته قیمت تعرفه‌های پزشکی در سه بخش دولتی، عمومی غیردولتی و خصوصی متفاوت است.

وی افزود: در بخش «دولتی» تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۵۵ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص ۶۷ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۷۰ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۸۴ هزار و ۲۰۰ تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان و کارشناس پروانه دار ۳۱ هزارو ۳۰۰ تومان است.

باقرزاده گفت: در بخش «عمومی غیردولتی» نیز تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۵۶ هزار تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۹۲ هزار تومان، پزشک فوق تخصص یکصد و یازده هزار تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۱۱۹ هزار تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۱۳۶ هزار تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۴۹ هزار و کارشناس پروانه دار ۴۲ هزار است.

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بخش «خصوصی» هم بر اساس ابلاغ صورت گرفته تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۱۲۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۹۴ هزار و ۵۷۰ تومان است و مابقی آن توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می‌شود، تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک متخصص هم ۱۸۹ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۱۴۹ هزار و ۹۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می‌شود.

وی تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص در بخش خصوصی را نیز ۲۴۱ هزار تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان سهم بیمار ۱۹۳ هزار و ۵۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می‌شود.

باقر زاده تعرفه ویزیت پزشک متخصص روانپزشکی را نیز در بخش خصوصی ۲۵۱ هزار اعلام و تصریح کرد: سهم بیمار از این میزان ۲۰۱هزار و ۴۴۰ تومان است، تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص روانپزشکی هم در بخش خصوصی ۲۸۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۲۲۷ هزار تومان می‌باشد.

وی تعرفه ویزیت کارشناس ارشد پروانه دار در بخش خصوصی را ۱۰۲ هزار تومان و کارشناس پروانه دار را هم ۸۷ هزار تومان اعلام کرد.

باقرزاده گفت: در بخش خصوصی تعرفه ویزیت پزشک عمومی بالای ۱۵ سال سابقه هم جداگانه تعیین شده که ۱۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان است و سهم پرداختی بیمار از این میزان ۱۳۴ هزار و ۷۰۰ تومان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • انتقام باورنکردنی یک گوسفند از چوپان! (فیلم)
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • والیبال نشسته به دنبال نمایش جدید در پاریس
  • والیبال نشسته به دنبال نمایش جدید در پاریس/سید طلا با تاکتیک نوین
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • «بسته پیشنهادی» ویژه طرفداران پادکست‌/احوالپرسی با طراح پارک ساعی