Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس مصوبه ۳ سال پیش هیات دولت قبل، از ابتدای اردیبهشت هر سال، تعرفه آب و برق ۷ درصد برای مشترکان کم‌مصرف افزایش خواهد یافت اما آیا امسال این مصوبه با توجه به اعمال افزایش تعرفه آب و برق از بهمن پارسال اجرایی خواهد شد؟.

به گزارش ایران آنلاین، طبق مصوبه جلسه مورخ ۹۷/۱۲/۱۹ هیات وزیران در خصوص "افزایش بهای آب شرب و برق"، از ابتدای اردیبهشت‌ماه هر سال قیمت آب و برق ۷ درصد افزایش می‌یابد و در قبوض محاسبه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین طبق بند الحاقی ۶ لایحه بودجه سال ۹۷ نیز بر اساس قوانین و مقررات، اختیار افزایش بهای آب، برق و گاز مصرفی به شرکت‌های دولتی ذی‌ربط داده شده است، اعمال افزایش تعرفه فقط به پیشنهاد وزارتخانه‌های مربوط و تصویب هیئت‌وزیران امکان‌پذیر است.

بر این اساس طبق مصوبه هیات وزیران وقت، هرساله از ابتدای اردیبهشت‌ماه هفت درصد به تعرفه برق مشترکان کم‌مصرف افزوده خواهد شد.

این میزان برای مشترکانی که رعایت الگوهای مصرف را نکنند، ۱۶ درصد علاوه بر ۷ درصد خواهد بود. سال گذشته وزارت نیرو طرح تازه افزایش تعرفه آب و برق  برای مشترکان پُرمصرف را به مرحله اجر در آورد.

«علی‌اکبر محرابیان» وزیر نیرو درباره تعرفه‌های آب گفته بود: تعرفه آب‌بها در سال ۱۴۰۱ برای مشترکانی که طبق الگو مصرف می‌کنند هیچ‌گونه تغییری نکرده اما برای آن دسته از افرادی که بیش از الگو، مصرف دارند به‌صورت پلکانی مشمول افزایش قیمت می‌شود.

پیش‌ازاین هم «مصطفی رجبی مشهدی» سخنگوی صنعت برق درباره تغییرات قبض‌های برق که بر اساس بند «ی» تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ از ابتدای بهمن‌ماه سال جاری اجرایی شد، گفت: بر اساس این تغییر مشترکانی که مصرف آن‌ها کمتر از الگوی تعریف‌شده برق مصرف کنند از تعرفه یارانه‌ای برق برخوردار خواهند بود و تعرفه مشترکانی که بیش از الگو مصرف داشته باشند به‌صورت پلکانی افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: به عبارتی دیگر مشترکانی که بیش‌تر از الگو مصرف کنند، متناسب با این افزایش از یارانه آن‌ها کاسته خواهد شد. همچنین در صورتی که مصرف مشترکانی که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی هستند کمتر از نصف الگوی تعیین شده باشد تعرفه آن‌ها رایگان خواهد بود.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: درواقع این تغییرات شامل حال ۲۵ درصد از مشترکان می‌شود که حدود ۹ درصد از آن‌ها نیز کمی بیش از الگو مصرف دارند که با کمی کاهش در مصرف، می‌توانند مصرف خود را به کمتر از الگوی تعریف شده برساند؛ درواقع می‌توان گفت صورتحساب ۷۵ درصد از مشترکان تغییری نکرده است.

اکنون در آستانه اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ قرارگرفته‌ایم و «محمد اله داد» معاون هماهنگی توزیع توانیر اعلام کرد که تعرفه‌ها برای مشترکان کم‌مصرف و مشترکانی که تا حد الگو مصرف دارند، تغییر نخواهد کرد.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اما مشترکان پرمصرف در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف باید با دقت بیشتری هزینه‌های خود را بررسی کنند، زیرا هزینه‌ها برای آن‌ها چند برابر خواهد شد.



انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ابتدای اردیبهشت مشترکان کم مصرف اردیبهشت ماه برای مشترکان الگو مصرف خواهد شد تعرفه آب آب و برق بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • قیمت طلا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران