Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله جمشیدی گفت: اگر با این روال پیش برویم در سالهایی نه چندان دور، جامعه ای پیر خواهیم داشت و سالمندان سهم قابل توجهی از جمعیت را به خود اختصاص خواهند داد و این به این معنی است که کشور ضعیف خواهد شد و این امری بدیهی است کشوری که تضعیف شود مورد طمع بیگانگان خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ عبدالله جمشیدی مسئول معاونت اجتماعی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری در حاشیه ضیافت افطاری جمعی از بسیجیان و رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس شهرستان فارسان که همراه با محفل انس و قرائت قرآن توسط قاریان بسیجی و همچنین اقامه نماز جماعت مغرب و عشا برگزار شد ، اظهار کرد: متاسفانه امروزه با وجود تاکید مکرر رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای بر موضوع ازدواج و فرزند آوری، این امر مورد توجه قرار نگرفته و این امر نشان می دهد که ما هنوز عمق فاجعه را درک نکرده ایم و متوجه نشده ایم که جمعیت کشور به سمت پیر شدن می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: اگر با این روال پیش برویم در سالهایی نه چندان دور، جامعه ای پیر خواهیم داشت و سالمندان سهم قابل توجهی از جمعیت را به خود اختصاص خواهند داد و این به این معنی است که کشور ضعیف خواهد شد و این امری بدیهی است کشوری که تضعیف شود مورد طمع بیگانگان خواهد بود.
ماه مبارک رمضان بهترین ماه برای بندگی
حجت الاسلام ملک پور امام جمعه شهرستان فارسان در جمع بسیجیان ، ماه مبارک رمضان را بهترین ماه برای بندگی دانست و گفت: کسانی که هوشیار و بصیر باشند ماه رمضان را فرصتی برای تحول اخلاقی و روحی در زندگی خود قرار میدهند.
وی خاطر نشان کرد: از فلسفه های تشریع روزه توجه به محرومیت های مسکینان و ناتوان های اقتصادی است به خصوص در این شرایط نابسامان اقتصادی که مردم بسیار در تنگنا و فشار هستند.
ملکپور تصریح کرد: روزه یعنی چشم خود را از گناه بازداشتن در غیر این صورت روزه ما فقط به گرسنگی و تشنگی کشیدن می گذرد و نتیجه چندانی برای ما نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۴۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • امتیازات اراضی طرح جوانی جمعیت قابل خرید وفروش نیست