Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@17:33:18 GMT

داستان بیمه توسعه یک تجربه گران سنگ برای صنعت بیمه است

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۵۲۱۲

داستان بیمه توسعه یک تجربه گران سنگ برای صنعت بیمه است

معاون توسعه بازارو شبکه فروش شرکت بیمه پاسارگاد، مهمترین ماموریت بیمه مرکزی را تنظیم مقررات دانست وگفت که مرجع تصمیم آن شورایعالی بیمه بوده واگر در تنظیم این مقررات، کمترامکان جلب نظر بازیگران بازار و سایر ذینفعان فراهم شود، دیگر مقرراتی نیست که بتواند به اهداف خود نزدیک شود. "حبیب میرزایی"، گفت: برای بیمه مرکزی چند ماموریت تعریف شده که یکی از آن‌ها تعمیم امر بیمه در ایران و دیگری هدایت و نظارت دولت بر شرکت‌های بیمه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، با بررسی تاریخچه نظارت بر صنعت بیمه درسه دهه اخیر، افزود: در دهه ۷۰ نظارت بر بیمه مفهوم چندانی نداشت، چون نظارت دولت بر دولت بود، دهه ۸۰ دهه توسعه صنعت بیمه و ورود بازیگران جدید، بخش خصوصی و سرمایه‌های جدید بود که طبیعی است باید مقداری اغماض می‌شد تا بازار شکل بگیرد و در دهه ۹۰ هم شرکت‌ها شکل گرفتند وقرار این بود که نظارت‌ها با شرایط جدید تطبیق پیدا کند.

معاون توسعه بازار و شبکه فروش شرکت بیمه پاسارگاد، تصریح کرد: دهه ۸۰ شرکت‌ها درحال تاسیس و راه اندازی و پیدا کردن خود بودند، چون به طورطبیعی بین ۵ تا ۱۰ سال طول می‌کشد تا یک شرکت بیمه‌ای آن مکان یابی لازم را در بازار بیمه پیدا کند.

میرزایی، اذعان داشت که اگربرخی از افراد این اعتقاد را دارند که نظارت بر صنعت بیمه در دهه ۸۰ مورد غفلت قرارگرفته، چون جزء مقتضیات همان زمان بوده، زیرا اول باید توسعه‌ای شکل بگیرد سپس نظم دهی و تنظیم بازار به تدریج شروع شود.

وی، با اشاره به بروز چالش در شرکت بیمه توسعه درسال‌های گذشته، گفت: از این چالش در ابعاد مختلف به عنوان یک تجربه گران سنگ صنعت بیمه یاد می‌شود و این حادثه برای هریک از ذی نفعان این صنعت، یک دستاورد داشت.

معاون توسعه بازار و شبکه فروش شرکت بیمه پاسارگاد، یکی از دلایل این اتفاق را شتابزدگی بیمه مرکزی درآزاد سازی مقررات و عدم ایجاد توازن لازم، برشمرد وگفت: دوعامل درشکل گیری بحران شرکت بیمه توسعه در آن زمان، نقش داشت که یکی آزادسازی تعرفه‌ها بودکه اجازه داد، شرکت‌های بیمه‌ای بر روی نرخ‌ها به ویژه بیمه نامه شخص ثالث رقابت کنند.

میرزایی، ادامه داد:دربخش بیمه نامه شخص ثالث، رقابت زیادی در بازار بیمه شکل گرفت درصورتیکه در آن زمان، بازار بیمه و بازیگران آن از دانش و بلوغ لازم برای رقابت درست و دیدن تبعات تخفیفاتی که می‌دهند، برخوردار نبودند.

وی، توضیح داد: تصمیم دیگر بیمه مرکزی، اجازه جذب نمایندگی به شرکت‌های بیمه‌ای به هرتعداد بدون آزمون بیمه مرکزی بود و این دو موضوع دست بازیگران را بازگذاشت، اما هیات مدیره و مدیران دارای تخصص وتجربه لازم برخی از شرکت‌های بیمه ای، از این فضا استفاده نادرست نکردند.

معاون توسعه بازار و شبکه فروش شرکت بیمه پاسارگاد، گفت: شرکت بیمه توسعه به دلیل هیات مدیره غیرمتخصص در آن زمان، در این زمینه با یک شوق زیادشروع به جذب نمایندگی بدون آزمون وهم شروع به دادن تخفیف زیاد در بیمه شخص ثالث کرد.

وی، اظهارکرد: چالش بیمه توسعه با تدابیر بیمه مرکزی و دولت و همچنین با همکاری صاحب سهم این شرکت جبران شد هرچند که یکسری خسارت‌هایی را دربازار بیمه هم ایجاد کرد.

معاون توسعه بازاروشبکه فروش شرکت بیمه پاسارگاد، اظهارکرد: فرآیند تدوین مقررات وعمومی کردن این مقررات نیازبه اصلاح دارد و لازم است که برای تاریخ اجرای مقررات زمانبندی درستی پیش بینی شود.

به گفته وی، همچنین برای تبیین فلسفه و کارکرد مقررات، بیمه مرکزی باید دوره‌های توجیهی زیادی بگذارد تا دست اندرکاران بدانند که فلسفه کارکرد این مقررات چیست.

به گزارش چابک آنلاین، میرزایی، معتقد است که تا این اتفاق‌ها نیافتد، این مقررات تصویب می‌شود و درلابه لای کارپوشه‌های شرکت‌های بیمه‌ای خاک می‌خورند و هیچوقت هدف قانونگذار از این مقررات حاصل نخواهد شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی بیمه صنعت بیمه سازمان بیمه مرکزی عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 معاون توسعه بازار شرکت های بیمه ای بیمه مرکزی بیمه توسعه بازار بیمه صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • رد شکایت سپاهان و نساجی از صنعت نفت آبادان
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است