Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از گذشت نزدیک به چهار ماه از نامه معاون امور بانوان وزارت ورزش، همچنان فعالیت بانوان در فدراسیون بدنسازی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

خبرگزاری میزان - در حالی که از سال ۹۲ بانوان در همه فعالیت‌های آموزشی در فدراسیون بدنسازی حاضر هستند، اما بعد از ۸ سال وزارت ورزش اعلام کرد مجوز کتبی در این خصوص در وزارت ورزش وجود ندارد! این در شرایطی است که طی سال‌های اخیر مجوز رسمی فعالیت بانوان در رشته‌های پاورلیفتینگ، فیتنس و مچ‌اندازی از سوی وزارت ورزش و جوانان صادر شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناگفته نماند در هر سه رشته مچ‌اندازی، پاورلیفتینگ و فیتنس چلنچ مسابقات کشوری در سال‌های اخیر برگزار شده و حتی لباس ورزشکاران این رشته‌ها هم در دوره‌های قبلی وزارت ورزش مورد تایید قرار گرفته بود و حتی برای برخی از آن‌ها مراسم رونمایی هم برگزار شده بود. این ممنوعیت در حالی است که، بانوان از سال ۹۲ مجوز حضور در کلاس‌های آموزشی و سمینار‌های رشته بدنسازی را داشته‌اند و از سال ۹۵ نیز می‌توانستند در رشته مچ‌اندازی به فعالیت حرفه‌ای بپردازند تا جایی که سال گذشته اولین اعزام بانوان ایران به رقابت‌های آسیایی مچ‌اندازی انجام شد و بانوان ایران موفق به کسب عنوان سوم آسیا شدند.

هم‌چنین سال ۹۹ نیز مجوز رسمی فعالیت بانوان در رشته پاورلیفتینگ از سوی وزارت ورزش و جوانان صادر شد و از سال گذشته نیز بانوان فعالیت رسمی خود را در رشته فیتنس چلنج آغاز کردند و حتی اولین دوره مسابقات این رشته نیز شهریور سال ۱۴۰۰ به میزبانی سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار شد.

گویا با گذشت چند ماه هنوز موضوع مجوز فعالیت بانوان در فدراسیون بدنسازی از سوی وزارت ورزش نشده؛ در حالی که کمتر از ۴۸ ساعت دیگر باید ملی پوشان مچ اندازی برای حضور در قهرمانی آسیا به ازبکستان سفر کنند. مسابقات انتخابی تیم ملی مچ اندازی به خاطر همین تصمیم ناگهانی وزارت ورزش لغو شد و حالا که با تصمیم کمیته فنی قرار است دو ورزشکار زن راهی مسابقات آسیایی شوند، همچنان بلاتکلیفی گریبانگیر این ورزش است. حالا در صورت غیبت ملی پوشان مچ اندازی بانوان در مسابقات آسیایی و در حالی که سال قبل، تیم ۵ نفره ایران مدال‌های خوشرنگ و پرتعدادی را کسب کرد، این رشته بار دیگر یک قدم به عقب بازمی گردد و از جمع مدعیان آسیایی خارج خواهد شد.

نکته جالب، اما اینجاست که پوشش بانوان در رشته مچ اندازی و حتی پاورلیفتینگ و فیتنس قبلا مورد تایید قرار گرفته و حتی می‌توان گفت خیلی پوشیده‌تر و بهتر از خیلی از رشته‌هایی است که هم اکنون مجوز فعالیت دارند.
در مصاحبه اخیر معاون ورزش بانوان وزارت ورزش هم نکته جدیدی به چشم نمی‌خورد و کاظمی پور همچنان عنوان کرده این موضوع در دست بررسی است!

بیشتر بخوانید: اعزام تیم‌های مچ‌اندازی مردان و بانوان به مسابقات قهرمانی آسیا

انتهای پیام/

برچسب ها: ورزش بانوان فدراسیون بدنسازی پاورلیفتینگ فیتنس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون بدنسازی ورزش بانوان فدراسیون بدنسازی پاورلیفتینگ فیتنس فدراسیون بدنسازی فعالیت بانوان وزارت ورزش مچ اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد

 با تصمیم کمیته فنی مچ‌اندازی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، تیم ملی کشورمان در مسابقات آسیایی ۲۰۲۴ ازبکستان شرکت نمی‌کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، پس از اینکه کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در تصمیمی یکطرفه و مطرح کردن بهانه‌های عجیب میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا 2024 را از جزیره کیش در ایران به تاشکند در ازبکستان منتقل کرد، امروز (سه‌شنبه) جلسه کمیته فنی مچ‌اندازی با حضور رئیس و نایب رئیس فدراسیون تشکیل شد.

بعد از بحث و بررسی درباره تصمیم ناعادلانه کنفدراسیون آسیا و سلب میزبانی از ایران، رأی‌گیری برای اعزام یا عدم اعزام تیم ملی ایران به مسابقات آسیایی ازبکستان به‌صورت مخفی صورت گرفت که در نهایت با رأی اکثریت اعضای کمیته فنی، مقرر شد تیم ملی ایران (نایب قهرمان سال 2023 آسیا) به نشانه اعتراض در مسابقات آسیایی ازبکستان شرکت نکند.

تمامی اعضای کمیته فنی تأکید کردند فدراسیون ایران مسابقات آسیایی ازبکستان را تحریم و در نامه‌ای به فدراسیون جهانی اعتراض خود را بابت این اتفاق و دلسردی حدود 300 ورزشکار ایرانی که قرار بود در این رویداد شرکت کنند، اعلام کند. مقرر شد فدراسیون و کمیته مچ‌اندازی تمرکز خودشان را روی برگزاری باشکوه مسابقات بین‌المللی مستریونیورس 2024 ایران و حضور حداکثری ورزشکاران داخلی و خارجی و همچنین اعزام تیم پرقدرت به مسابقات جهانی 2024 مولداوی بگذارند.

از سوی دیگر فدراسیون بدنسازی جهت دلجویی از ورزشکاران منتخب کمیته فنی جهت شرکت در مسابقات آسیایی، شرایط را برای حضور ورزشکاران در قالب تیم ملی در مسابقات بین‌المللی جام زنده یاد یزدان راد (مستریونیورس ایران) در خرداد ماه سال جاری مهیا خواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد مسابقات مچ اندازی قهرمانی بانوان کشور (عکس)

دیگر خبرها

  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد