Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر علیرضا کریمی، افزود: شورای اجرایی شهر دوستدار کودک نیز با حضور صاحبنظران تشکیل شده و هر ماه نشست‌هایی برای برنامه‌ریزی و اقدامات مورد نیاز در حوزه کودکان و نوجوانان برگزار می‌کند.

شهردار اراک ادامه داد: ایجاد اتاق مادر و کودک در بوستان‌ها و پایانه مرکزی شهر اراک در دستور کار شهرداری اراک قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کریمی عنوان کرد: برگزاری مسابقه نقاشی با موضوعیت روز مادر، تهیه موشن‌گرافی در راستای ایمنی کودکان در روز چهارشنبه آخر سال، ایمن‌سازی و استانداردسازی وسایل بازی بوستان‌های سطح شهر اراک و برگزاری نشست آموزشی برای فرهنگ سازی حقوق شهروندی کودکان، از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای شهر دوستدار کودک است.

وی گفت: انجام مطالعات تکمیلی برای تهیه اطلس شهر دوستدار کودک، طراحی و ایجاد بوستان ویژه کودکان اوتیسم، طراحی و ایجاد بوستان اختصاصی کودکان با نام بوستان مطالعه کودکان، برگزاری همایش و کارگاه‌های آموزشی مرتبط با حوزه کودکان، از برنامه‌های آتی شهرداری اراک است.

شهردار اراک افزود: دریافت عنوان شهر دوستدار کودک دارای شاخصه‌هایی است که این شهرداری در حال حاضر در حال ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاندید شدن شهر اراک به عنوان شهر دوستدار کودک است.

دکتر کریمی اظهار داشت: تاکنون مطالعه اطلس کودکان در شهر اراک صورت نگرفته و اطلاعات کامل و جامعی در خصوص کودکان وجود ندارد که نیاز است این بخش مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: عدم وجود سمن‌های فعال در حوزه کودکان از دیگر مشکلات است تا انتظار این بخش نیز تقویت و پررنگ شود.

شهردار اراک در بخش دیگری از سخنانش گفت: بازدید نقطه به نقطه شهر اراک با حضور معاونان و مسئولان مختلف شهرداری اراک از ۲ روز گذشته به منظور شناسایی و رفع مسایل و مشکلات شهری در بخش‌های مختلف از جمله ایمنی، آسفالت، فضای سبز و پسماند آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

دکتر کریمی اظهار داشت: در راستای اجرای این برنامه، روزانه چندین نقطه شهر اراک از ساعت ۶ و نیم صبح تا حدود ۱۰ صبح از نزدیک بازدید و دستورات و تصمیم‌گیری‌های لازم برای رفع مشکلات موجود در محل انجام می‌شود

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شهرداری دکترکریمی شهر دوستدار کودک شهرداری اراک شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ۵ هکتار به بوستان بزرگ شهر یزد اضافه شد
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان