Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدتقی شاهچراغی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف آن در جریان نواقص، کاستی‌ها و مشکل‌های مربوطه قرار گرفت و در حاشیه آن، گفت: تلاش در جهت درمان ناباروری و حل معضل کاهش جمعیت، اقدامی شایسته است که مورد قبول و رضایت خداوند متعال قرار دارد.

استاندار قم با تاکید بر رفع موانع موجود برای فرزندآوری و تکثیر نسل خاطرنشان کرد: باید برای فرهنگ‌سازی در این زمینه، از همه امکانات استفاده کنیم، و تبلیغات محیطی، راجع به موضوع جمعیت نیز هیچ مشکل و مانعی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهچراغی همچنین با اشاره به مشکل راه دسترسی به این مرکز خاطرنشان کرد: بحث آسفالت مسیر منتهی به این مرکز درمانی، از طریق تولیت آستان مسجد جمکران پیگیری خواهد شد.

مدیریت درمان مرکز درمان ناباروری قم نیز در گفت‌وگو با ایرنا، این مرکز را یکی از ۲۰۰ مرکز درمان ناباروری کشور دانست و گفت: این مرکز از چهار بخش اورولوژی، زنان، درمان نازایی و جراحی محدود تشکیل شده و نگاه ما این بوده که در هر بخش یک سری حوزه‌های تحصصی را نیز فعال کنیم.

سید رضا طباطبایی تعداد مراجعه کنندگان به این مرکز را به طور روزانه بیش از ۵۰ تا ۶۰ تَن ذکر کرد و گفت: ۴۰ درصد بیماران مراجعه کننده از خارج استان می‌آیند.

وی سه درصد بیماران را از خارج کشور و عمدتا کشورهای حوزه خلیج فارس عنوان کرد و گفت: بیمارانی از کشورهای اروپایی هم داریم.

طباطبایی در پاسخ به سوالی در خصوص هزینه درمان در این مرکز، مبلغ آن را از پنج میلیون ریال تا ۱۵۰ میلیون ریال متغیر دانست و افزود: از سال ۱۴۰۰ بیمه نیز هزینه درمان نازایی را پوشش می‌دهد، و این نرح در بخش دولتی و نیمه دولتی ۹۰ درصد و در بخش خصوصی هم ۶۰ درصد کل هزینه‌های درمان است./

برچسب‌ها سید محمدتقی شاهچراغی قم ناباروری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید محمدتقی شاهچراغی قم ناباروری سید محمدتقی شاهچراغی قم ناباروری درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش تابناک، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

 
آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 منبع: مهر

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم