Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، محمد حسین‌پور بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه پروژه‌های خوبی در تویسرکان به واسطه همدلی و اعتماد شورای شهر به مدیریت شهری در دست اقدام است اظهار کرد: طبق برنامه تلاش داریم قبل از برودت هوا در تویسرکان برخی از این پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آغاز فعالیت سه اکیپ لکه‌گیری در محلات در راستای تحقق شعار و تحقق عدالت در خدمات‌رسانی افزود: ارائه خدمات به محلاتی که در چندین سال از خدمات‌دهی بی‌بهره بودند و روکش آسفالت خیابان‌های اصلی پس از استعلام از انجام نشدن حفاری توسط دستگاه‌های حفار برای مدت زمان حداقلی پنج ساله در این مسیرها را در دستور کار داریم.

شهردار تویسرکان به انجام لکه‌گیری‌ استاندارد خیابان‌های اصلی به لحاظ کیفیت آسفالت نسبت به سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: جذب گردشگر به دلیل ظرفیت‌های موجود گردشگری در حوزه‌های تجاری، تاریخی، مذهبی، فرهنگی و طبیعی بواسطه نعمت‌های خدادادی در شهرستان داریم بنابراین باید با برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها را مهیا کنیم.

وی از آغاز پروژه ساماندهی ورودی شهر از مسیر تویسرکان به کنگاور و ایجاد یک اقامتگاه چندمنظوره خبر داد و خاطرنشان کرد: در راستای اشتغال و کارآفرینی سه کارگاه تولید کفپوش و قطعات بتنی با خرید دستگاه‌های مورد نیاز را فعال کردیم و در حال حاضر همه پروژه‌ها با تولیدات خود شهرداری در حال اجراست.

 حسین‌پور با اشاره به اینکه هزینه‌های شهرداری با تولیدات بتنی شهرداری تا ۷۰ درصد کاهش یافته است تاکید کرد: سرعت بخشی به عملیات اجرایی پروژه‌ها با هدف ارائه هر چه بیشتر خدمات به مردم را در برنامه داریم.

وی با تاکید بر تلاش برای دستیابی به نقطه مطلوب در سرانه استاندارد فضای سبز و تبدیل تویسرکان به مقصد گردشگری گفت: زیرساخت‌هایی که در توان شهرداری است را در راستای جذب بیشتر گردشگر به تویسرکان ایجاد می‌کنیم چراکه این اتفاق رونق اقتصادی را در کنار آرامش برای مردم به ارمغان خواهد آورد.

شهردار تویسرکان با تاکید بر همراهی دستگاه‌های مرتبط برای تکمیل پروژه‌های شهرداری، با تقدیر از حمایت فرماندار، از ایجاد همدلی بین اعضای شورا، اصحاب رسانه و مدیریت شهرستان در راستای خدمات‌رسانی به مردم ابراز خرسندی کرد و افزود: این همدلی اتفاقی نادر است که در تویسرکان شکل گرفته که باید این موقعیت را قدر بدانیم و فرصت را غنیمت بشماریم.

وی با تاکید بر بکارگیری درست توان برای خدمت به جای دامن زدن به اختلافات تصریح کرد: بنده آینده را با وجود برنامه‌‌ریزی و دیدگاه خوب حاکم بر شورا برای تویسرکان روشن می‌بینم.

 حسین‌پور به تعیین تکلیف جانمایی آرامستان در مدت کمتر از یک ماه آینده اشاره کرد و گفت: کارهای مطالعاتی جانمایی آرامستان جدید تویسرکان تا ۷۰ درصد انجام شده است.

وی پاسخ به دخالت شورا در عزل و نصب‌ها با بیان اینکه بنده معتقدم ساختار باید برای بازدهی بهتر درست کار کند و هر کس باید جایگاه و وظایف خود را بداند افزود: شورا طبق قانون بر عملکرد شهردار نظارت دارد و قانون هم دخل و تصرف شورا در انتصابات را رد کرده است.

شهردار تویسرکان با اشاره به وجود همفکری و مشورت بین اعضای شورا و شهردار در امور مدیریت شهری، دخل و تصرف شورا در انتصابات شهرداری را تکذیب کرد و یادآور شد: نه شورا تا به امروز به مسائل انتصابی دخالت کرده و نه بنده مدیری هستم که جایگاه مدیریتی خود را زیر سوال برده و با نظر دیگران مجموعه‌ام را بچینم.

وی با بیان اینکه شهردار و شورا با هم یکی هستند و آبروی هر دو به هم گره خورده است گفت: البته در شهرداری تویسرکان تغییرات زیادی نداشتیم و سعی کردیم از نیروها بر اساس تخصص و تجربه آن‌ها استفاده کنیم، هر چند شهرداری با کمبود نیرو مواجه است.

حسین‌پور محدویت جذب نیرو در بالفعل درنیامدن وظایف قانونی را یک ضعف در شهرداری دانست تصریح کرد: متاسفانه اکثر شهرداری‌های کشور با این معضل مواجه هستند.

وی در پاسخ به اظهارات علی‌اشرف پیری عضو شورای شهر مبنی بر نارضایتی از نحوه برخورد شهردار با ارباب رجوع، گفت: بنده به عنوان شهردار مردم خوب تویسرکان، برخورد نابجا و توهین‌آمیز با کسی نداشتم خودم را خادم مردم می‌دانم و گذر نیمی از عمرم در شهرداری با موفقیت همراه بوده چراکه سعی کردم صادقانه کار کنم.

شهردار تویسرکان با بیان اینکه بین ارباب رجوع و متخلف حتما فرق هست مورد اعتراضی پیری را مربوط به یک فرد متخلف دانست و افزود: بنده با متخلفان هیچ تعارفی ندارم و اگر هزاران بار هم مورد انتقاد قرار گیرم مقابل آنها می‌ایستم چون معتقدم باید امانت‌دار باشم و هرگز به اعتماد مردم و شورا خیانت نمی‌کنم.

وی با تاکید بر اینکه افراد متخلف بدانند تا زمانی که بنده شهردارم باید پایشان از شهرداری قطع شود چه اعتراض به شورا ببرند و چه شکایت کنند بیان کرد: من در مقابل این افراد به دلیل ضایع کردن حق مردم می‌ایستم و اجازه تخلف به آن‌ها را طبق قانون نخواهم داد.

حسین‌پور در پاسخ به این عضو شورا که در بخشی از سخنان خود عنوان کرد «۷۰ درصد مردم از عملکرد شهردار رضایت دارند» و در بخش دیگری مطرح کرد «اطلاعات نشان از عدم رضایت ارباب رجوع از نحوه برخورد شهردار دارد» گفت: برای بنده این صحبت شما شفاف نیست و تناقض دارد، بالاخره رضایت ۷۰ درصدی عمومی از عملکرد شهردار بوده یا خیر؟!

وی با بیان اینکه معتقدم هر مدیریتی رضایت ۷۰ درصدی مردم را کسب کند شورا و شهردار موفقی دارد در خصوص اظهاراتی مبنی بر کاهش درآمد شهرداری نیز عنوان کرد: اگر این‌گونه بود چطور بعد از ۴۲ سال شهرداری برای نخستین بار ۴۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان درآمد کسب کرده که بیش از صد درصد هم محقق شده است.

*جذب صد درصد بودجه بعد از ۴۲ سال/ مقابل متخلف می‌ایستم

شهردار تویسرکان با بیان اینکه جذب صد درصدی بودجه نشان از پرداخت عوارض و برگشت اعتماد عمومی به شهرداری دارد تاکید کرد: تا قبل از اینکه بنده مسئولیت را قبول کنم ۶۰ درصد کسری بودجه داشتیم؛ اما ما طی ۶ ماه بودجه سال گذشته را جذب کردیم.

حسین‌پور در پاسخ به این سوال که سرمایه‌گذاری در ساخت و ساز در تویسرکان کم شده است این موضوع را رد کرد و افزود: علاوه بر مجوزی که شهرداری صادر کرده بالای ۶۰ درصد، طبقات مازاد ساخته شده، شهرداری به احترام کسانی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، ۴۰ درصد تخفیف داده و فرصت دو ماهه پیش‌بینی کرده است.

وی با بیان اینکه نه شورا و نه شهردار هرگز اجازه حل مشکل پرونده دارای تخلف ۲۰ ساله را به صورت غیرقانونی آن هم به نام سرمایه‌گذاری نخواهند داد خطاب به پیری تاکید کرد: نه شما عضو شورا و نه شهردار نمی‌توانند حق مردم را به اشخاص دیگر دهند، به طور حتم رضایت کامل مردمی از بنده و شورا ممکن نیست احتمال نارضایتی وجود دارد به ویژه از سوی آنهایی که می‌خواهند قانون را دور بزنند که طبیعی است.

شهردار تویسرکان با طرح این سوال که چرا تعرفه شهرداری از سال ۹۷ تغییر نکرده در صورتی که باید سال به سال حداقل ۴۰ درصد افزایش می‌یافت اظهار کرد: اینکه برخی از نحوه برخورد با تخلف از سوی شهرداری شکایت نزد شورا ببرند برای بنده مهم نیست، زیرا روند کار تغییر کرده و شهرداری کار را بر مسیر قانونمندی در پیش گرفته است، اگر کسی در گذشته با قولنامه از شهرداری توافق گرفته خیانت کرده، بنده جلوی این تخلف‌ها می‌گیرم.

وی خواستار تغییر دیدگاه در خصوص کسب درآمد از محل ماده ۱۰۰ شد و گفت: نمی‌توان به دلیل نبود نیرو در بحث تخلف و نظارتی مطلوب عمل کرد بنابراین باید ماده ۱۰۰ را بازدارندگی ببینم چرا جریمه ماده ۱۰۰ کم شده؟! از شورا انتظار دارم تعرفه ماده ۱۰۰ به حدی رسانده شود که کسی اجازه ضایع کردن حق مردم را به خود ندهد.

حسین‌پور نقد منصفانه و کارشناسی شده را مایه پیشرفت دانست و با بیان اینکه اصحاب رسانه رابط بین مردم و شورا در انعکاس مشکلات هستند تصریح کرد: شورا با شهرداری تعامل خوبی دارند؛ اما متاسفانه فضایی به صورت ناخواسته و نامحسوس در حال شکل گیری است، باید نسبت به این موضوع و در راستای توسعه شهرستان آگاهانه عمل کنیم.

*رضایتمندی ۷۰ درصدی از عملکرد شهردار آری یا نه؟

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی تویسرکان نیز قرار گرفتن تویسرکان در مسیر رشد و پیشرفت را اتفاق خوبی ارزیابی کرد و افزود: جانمایی آرامستان جدید تویسرکان به شهرداری واگذار و اکنون توسط مشاور در حال مطالعه است.

علی‌اشرف پیری عملکرد امور عمرانی شهردار را مورد رضایت بالای ۷۰ درصد مردم دانست و گفت: شهردار در مورد مسائل عمرانی از نگاه عوام و خواص نسبتا خوب عمل کرده است این پروژه‌ها شامل محوطه میررضی، ورودی شهر از مسیر تویسرکان به کنگاور، کمربندی شمالی، بلوار ابن سینا، جاده سلامت و... در دست اجراست.

وی خواستار تقویت تعامل اجتماعی در برخورد با ارباب رجوع شد و با تاکید بر اینکه رضایت مردم برای ما اولویت دارد و هدف ما کسب درآمد پایدار و مناسب برای اجرای پروژه‌های تعریف شده است بیان کرد: مردم ما بسیار فرهنگی و عاطفی هستند اگر خدای ناکرده کم‌لطفی ببینند ممکن است بروند بیرون از شهرستان سرمایه‌گذاری کنند لازم است برای اشتغال حتما سرمایه‌گذاران در بحث صنعت ساختمان سازی «افرادی که منطقی و براساس قانون مجوز می‌گیرند» حمایت کنیم.

*  تحت تاثیر سفارش قرار نگیرید

رئیس کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی تویسرکان نیز در ادامه زحمات شهردار را قابل تقدیر ارزیابی کرد و اظهار کرد: رعایت انصاف در سخنان رعایت کنیم، رضایت‌مندی مردمی جدی است.

حسین بابایی با بیان اینکه باید همه نقاط مثبت و منفی کار را دید گفت: برای اولین بار پروژه‌های چندین میلیاردی در تویسرکان در حال انجام است و بودجه کاملا محقق شده است البته تقاضای ما از شهردار تلاش بیشتر برای وضعیت بهتر و در سطحی بالاتر است.

وی با اشاره به تعامل مطلوب بین اعضای شورا شهر و شهردار افزود: البته گله‌مندی هم وجود دارد اما آنقدر نیست که شهردار را تحت فشار قرار دهیم مشکل شهردار مشکل شوراست.

رئیس کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی تویسرکان با بیان اینکه با بیان اینکه شهردار باید به کارکنان به یک چشم نگاه کند و تحت تاثیر سفارش کسی قرار نگیرد چراکه برخی از این موارد وجود دارد تاکید کرد: با شکل‌گیری انسجام داخلی شورا و شهرداری خدا را شکر تویسرکان روی ریل پیشرفت قرار گرفته که باید به فال نیک بگیریم.

وی از عقب ماندن طرح جامع شهر به مدت ۱۵ سال خبر داد و خواستار حل این مشکلات از شهردار با توجه به تجربه و تخصص او شد و گفت: با وجود سخت‌گیری‌های قانونی مجدد هم خلاف در ساخت‌و ساز داریم، شورا در کنار شهردار در صیانت از حقوق عامه قرار دارد.

*ایجاد باغ بانوان در تویسرکان

رئیس شورای شهرستان تویسرکان نیز تعامل بیشتر با اصحاب رسانه با عنوان  اتاق فکر شورا خواستار شد و در خصوص نبود روابط عمومی در شورا اظهار کرد: چند گزینه برای روابط عمومی مطرح شد اما به نتیجه نرسید.

مریم مرادیه همه اعضای شورای شهر تویسرکان از عملکرد خوب شهردار راضی هستند گفت: تلاش داریم عدالت را در بحث بودجه برای پروژه‌های عمرانی رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه بودجه سال قبل حدود ۴۱ میلیارد بود که جذب شده اما بودجه امسال بالغ بر ۸۳ میلیارد تومان تصویب شده است افزود: تملک‌های زیادی در بحث حل مشکلات ترافیک را داریم.

رئیس شورای شهرستان تویسرکان از اعتراض نسبت به یکسری از ایرادات در طرح جامع سخن به میان آورد و گفت: طرح جامع برای اصلاح موارد تعیین شده از سوی شورا به استان ارجاع داده شده است.

وی با اشاره به اینکه مشکل کمبود زمین برای اینکه طرح ملی مسکن با مشکل مواجه نشود را با استان در میان گذاشتیم بیان کرد: درخواست کمیسیون ماده ۵ و مشخص کردن قطعه‌هایی برای مسکن به شهرستان کمک کنند بنابراین قرار شد در این خصوص مکاتباتی انجام شود که متاسفانه انجام نشده قرار بوده از شهرداری و یا فرمانداری انجام شود؛ البته شورا پیگیری موضوع در دستور کار قرار دارد.

مرادیه نارضایتی از پارک بانوان را به حق دانست و یادآور شد: این پارک دوره چهارم ایجاد شد، اشرافیت بر پارک وجود نداشت اما در دوره‌های بعدی متاسفانه مجوزهای داده شد و ساختمان‌ها به پارک مسلط شد.

وی از ایجاد باغ بانوان جدیدی با فضای بیشتر در بودجه خبر داد و با اشاره به افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش عوارض نسبت به سال گذشته، در خصوص اخذ مجوز برای خانه‌باغی در سرابی و قطع درختان به فارس گفت: هیچ مجوزی در این خصوص داده نشده است و بعید می‌دانم چنین چیزی باشد مجو ها دوبار چک می‌شود اگر مصداقی بود اعلام کنید.

لازم به ذکر است خبرنگاران همراه اعضای شورای اسلامی ششم و شهردار از پروژه‌های در دست اقدام شهرداری تویسرکان بازدید کردند.

 انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: برخورد شهرداری با متخلفان سرمایه گذاری در نهاوند هزینه های شهرداری شهردار تویسرکان عملکرد شهردار شورای اسلامی سرمایه گذاری اصحاب رسانه اعضای شورا ارباب رجوع شورای شهر حسین پور ماده ۱۰۰ پروژه ها ۷۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۶۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: امروز شنبه جلسه شوراهای اسلامی شهرهای لرستان و همچنین شهرداران لرستان به ریاست «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

دستگاه‌های خدمت‌رسان حرف شوراها را حجت نمی‌دانند

حجت اله احمدی رئیس شورای شهر خرم‌آباد در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه همدلی مسئولان استان خیلی از کارها را پیش می‌برد، اظهار داشت: تا کنون این همدلی مطلوب بوده، معاونت عمرانی استانداری با مجموعه شهرداری همکاری خوبی داشته و الان هم با حضور استاندار جدید، امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر با مشکلات مردم آشنا هستند، در خط اول خدمت‌رسانی شهری قرار دارند، گاهاً دستگاه‌های خدمت‌رسان حرف شوراها را حجت نمی‌دانند و نسبت به آن سرباز می‌زنند.

رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با بیان اینکه اگر شورای شهر، دستگاه‌های اجرایی و استانداری با یکدیگر تعامل داشته باشند، قطعاً دیگر شاهد این گونه مشکلات نخواهیم بود، گفت: در این راستا از سوی استاندار، نامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ارسال شود و نسبت به این تعامل و همکاری تأکید شود.

ارزش‌افزوده‌ای که به‌اندازه صفر است!

احمدی در ادامه تأکید کرد: همچنین ارزش‌افزوده‌ای که به شهرداری‌های لرستان پرداخت می‌شود، در مقایسه با کلان‌شهرها و شهرهای صنعتی، در حقیقت صفر است.

وی با تأکید بر اینکه با این میزان پرداخت ارزش‌افزوده، هیچ کاری نمی‌توان انجام داد، عنوان کرد: در این راستا درخواست ما این است که استاندار با مسئولان ملی رایزنی کنند و این قانون تغییر و سرانه جمعیت در پرداخت ارزش‌افزوده در نظر گرفته شود.

رئیس شورای شهر خرم‌آباد در ادامه با بیان اینکه در شهر خرم‌آباد چند مورد تقاطع آغاز و یک مورد از آنها افتتاح شده است، تصریح کرد: هدف این است که چند پل و تقاطع دیگر در راستای رفع گره‌های ترافیکی در شهر خرم‌آباد احداث شود و در این راستا درخواست ما حمایت معاونت عمرانی استانداری و استانداری برای احداث این پروژه‌ها است.

سهم مهم شهرداری‌ها در موفقیت دولت

یحیی عیدی بیرانوند شهردار بروجرد نیز در این جلسه با بیان اینکه قطعاً استاندار جدید از مسائل و مشکلات شهرهای لرستان مطلع هستند، اظهار داشت: شهر بروجرد، دومین شهر بروجرد به لحاظ جمعیتی به‌حساب می‌آید، شهری است که از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان شهر علما و فرزانگان نام‌گذاری شده است.

وی با تأکید بر اینکه بروجرد، یک شهر صنعتی به‌حساب می‌آید و خوشبختانه به‌عنوان شهر ملی «ورشو» نیز معرفی شده است، بیان داشت: ظرفیت‌های خیلی خوبی در شهر بروجرد برای توسعه وجود دارد.

شهردار بروجرد در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه خوشبختانه شهرداری و شورای شهر بروجرد خود را سرباز ولایت و رئیس‌جمهور می‌دانند، گفت: شهرداری‌ها اگر مورد حمایت قرار گیرند، موانع بر سر راه فعالیت آنها رفع شود، می‌توانند در موفقیت دولت خیلی سهیم باشند.

افزایش بودجه شهرداری بروجرد

عیدی بیرانوند با اشاره به اینکه در صورت حمایت از شهرداری‌ها، می‌توانند رضایت‌مندی عموم را جلب را کنند، افزود: از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ که شهرداری را تحویل گرفتیم، با ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه و ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی همراه بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ بودجه شهرداری را به ۵۰۰ میلیارد تومان رساندیم، ۱۰۰ درصد این بودجه نیز تحقق پیدا کرد.

شهردار بروجرد با تأکید بر اینکه بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ به هزار میلیارد تومان رسید و ۱۰۰ درصد آن هم محقق شد، گفت: در سال ۱۴۰۳، بودجه دو هزار و ۱۰۰ میلیاردی را برای شهرداری بروجرد در نظر گرفته‌ایم.

عیدی بیرانوند با تأکید بر اینکه حاصل این افزایش بودجه آبرومندی برای شورا، شهرداری و مردم و معادل ۱۵ سال کار عمرانی در حوزه آسفالت شد، گفت: میانگین آسفالت در بروجرد بین ۵۰ تا ۶۰ هزار مترمربع در سال بوده، طی دو سال یک میلیارد و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت را انجام دادیم.

«خود تحریمی» ادارات لرستان

وی با تأکید بر اینکه اگر شهرداری‌ها موردتوجه قرار گیرند، می‌توانند رضایت‌مندی خیلی عالی را در شهرها ایجاد کنند، افزود: نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است.

شهردار بروجرد، ادامه داد: شرایط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در استان داریم، اما باید کارگروهی با عضویت همه دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این امر به‌صورت عملی شکل بگیرد تا وقتی سرمایه‌گذاری می‌خواهد کار سرمایه‌گذاری را انجام دهد این کارگروه شرایط فعالیت را برای او تسهیل کند.

عیدی بیرانوند در ادامه با تأکید بر اینکه ما در استان یک «خود تحریمی‌هایی» را داریم، این امر اجازه استفاده از ظرفیت عالی را به ما نمی‌دهد، گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی که از سوی قانون‌گذار اخذ کرده، مانند ترک تشریفات، استفاده از ظرفیت ماده ۲۹ قانون مناقصات دولتی، ارائه فهرست نقل‌وانتقالات از سوی ثبت‌اسناد به شهرداری و … استفاده کنیم.

وی همچنین به فعالیت برخی صنوف آلاینده در شهرها اشاره کرد و بر لزوم اختصاص زمین در خارج از شهر برای استقرار این صنوف، گفت: چهره شهرهای ما به‌واسطه فعالیت این صنوف مخدوش شده و می‌طلبد حمایت شود که به خارج از شهر منتقل شوند.

«پاهایی» که باید به مجموعه مدیریتی لرستان اضافه شود

شهردار بروجرد همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت قرارگاه خاتم برای عملیاتی‌شدن طرح‌ها و پروژه‌های عمران شهری با اعتبار زیر هزار میلیارد تومان تأکید کرد و گفت: سازمان همیاری و شهرداری‌ها به‌عنوان رابطه در این زمینه ورود پیدا کند تا زمینه سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم در این زمینه فراهم شود.

عیدی بیرانوند در ادامه با بیان اینکه اصفهانی‌ها می‌گویند «نامه پادار» ارسال کنید، در استان ما این «پا» وجود ندارد، گفت: امیدواریم با خط‌مشی استاندار جدی بتوانیم این «پاها» را به مجموعه مدیریتی استان اضافه کنیم.

اعضای شوراها هنوز کارت شناسایی ندارند

عزیزالله میر براتی رئیس شورای شهر مؤمن آباد نیز در این جلسه با بیان اینکه نبود نیروی تخصصی، ارزش‌افزوده پایین، عدم تدوین طرح جامع و … از مشکلات شهرهای کوچک است، اظهار داشت: سلیقه‌ای عمل‌کردن کمیته‌های انطباق یکی دیگر از مشکلات شهرهای کوچک است و این در حالی است که باید این شهرها ویژه دیده شوند.

وی عدم صدور کارت شناسایی برای شوراها باگذشت حدود سه سال از فعالیت دولت را یکی دیگر مشکلات شوراها عنوان کرد.

وقتی شهردار «مردم‌آزارترین» مدیر می‌شود

حاجی‌وند شهردار دورود نیز در این جلسه با اشاره به یک ضرب‌المثل با زبان لری با عنوان «برش تیغ کدخدا به برق سکه او است» اظهار داشت: کدخدایی برش دارد که جیبش پر باشد، انتظار داریم در خصوص ارزش‌افزوده همکاری لازم را از شهرداری‌ها داشته باشید.

وی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مشکلات شهرداری‌ها با تأمین اجتماعی است، عنوان کرد: اگر بیمه‌ها به‌موقع از سوی شهرداری‌ها پرداخت نشود، جز مطالبات تأمین اجتماعی از شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.

شهردار دورود با تأکید بر اینکه به این مطالبات سود و تأخیر هم اضافه می‌شود، افزود: در این راستا می‌طلبد که این بدهی شهرداری‌ها به تأمین اجتماعی موردتوجه برای رفع قرار گیرد.

حاجی‌وند با بیان اینکه با وجود پرداخت بیمه، سود و … اما از خدمات تأمین اجتماعی برخوردار نمی‌شویم، گفت: ما موظف به خدمت هستیم، همه در این مسیر حرکت می‌کنیم، اما از بین همه مدیران شهری شاید در نگاه مردم، «مردم‌آزارترین» مدیر شهردار باشد، به دلیل اینکه شهردار به‌صورت مستقیم از مردم پول می‌گیرد، از طرفی شهردار از ادارات طلب دارد، اما متأسفانه ادارات هیچ‌گونه ادای دینی نسبت به بدهی‌های خود به شهرداری‌ها ندارند و ما بیشترین فشار را مجبوریم به مردم بیاوریم و باعث نارضایتی جامعه شود.

وی تأکید کرد: ادارات در این راستا می‌طلبد که نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به شهرداری‌ها اقدام جدی کنند.

از پیمانکاران بومی استفاده کنید

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جلسه، اظهار داشت: شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می‌توانند زمینه مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند.

وی اظهار کرد: هر جا از حضور و مشارکت مردم در امور اقتصادی، عمرانی و تولیدی غفلت شد به شکست منتهی شد.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که شهرداران و شهرداری‌ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، گفت: تمامی اقدامات شهرداری‌ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه‌ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.

شفقت، عنوان کرد: در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.

وی همچنین در خصوص نقش شهرداری‌ها در گردش اقتصادی داخل استان، گفت: باتوجه‌به ازدیاد پروژه‌های خرد در شهرداری‌ها جهت گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.

استاندار لرستان، عنوان کرد: شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند.

شفقت در مورد حادثه‌خیز بودن استان به لحاظ سیل، تصریح کرد: آبخیزداری و آبخوان‌داری در مناطق سرچشمه ایجاد سیل باید توسط دستگاه‌های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم‌آباد و پلدختر که رودخانه‌ها از میان شهر عبور می‌کنند باید تعاملات لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شوند.

وی با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی به جهت تدوین قوانین محرومیت‌زدایی در این شهرها، گفت: نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می‌توانند با تشکیل فراکسیون‌های لازم قوانینی را در جهت ایجاد زیرساخت‌ها و محرومیت‌زدایی از این شهرها تدوین کنند.

کد خبر 6089901

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم