Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر از ارائه تسهیلات بلاعوض به ۱۲۶ خانواده هنرمند سفرکرده به دیار باقی در سال ۱۴۰۰ در قالب بسته حمایتی خبر داد و گفت: با پیگیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر عامل صندوق اعتباری هنر بسته‌های حمایتی برای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه تعلق گرفت.

به گزارش خبرنگارفرهنگی ایران اکونومیست، فرزاد طایفه حیدری با اشاره به جزئیات ارائه و در نظر گرفتن تسهیلات و بسته‌های حمایتی برای اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و همچنین خانواده‌های سفر کرده به دیار باقی، گفت: با پیگیری محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سید مجید پوراحمدی مدیر عامل صندوق اعتباری هنر، بسته حمایتی اصحاب فرهنگ و هنر در دو بخش تسهیلات بلاعوض و قرض الحسنه بدون بهره با تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دولت سیزدهم  تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این بسته‌ها در دو بخش بلاعوض و تسهیلات قرض الحسنه تدوین شد که در بخش بلاعوض مجموعاً به هنرمندان مبلغ سه میلیون و ۶۰۰ هزار میلیون تومان تخصیص یافت که تاکنون دو مرحله به حساب اعضا واریز و سومین مرحله نیز تا قبل از عید سعید فطر اجرایی و به حساب واجدان شرایط واریز خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر در ادامه با ابراز تأسف از آسمانی شدن شماری از فعالان فرهنگی و هنری عضو این صندوق، گفت: با هدف تکریم و حمایت از خانواده سفر کرده به دیار باقی عضو صندوق تصمیم گرفته شد مبلغ پنج میلیون تومان به حساب خانواده آنان از محل بسته حمایتی واریز ‌شود که تاکنون ۱۲۶ خانواده شناسایی و به حساب آنان این مبلغ در قالب بسته‌های حمایتی واریز شد.

حیدری در ادامه، تکریم اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه ذاتی صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و اظهارداشت: هنرمندان، میراث فرهنگی زنده جوامع بشری شناخته می‌شوند که فقدان آنها جبران ناپذیر است.

به گفته وی، حفظ نام و یاد آنها یکی از اصلی‌ترین رسالت‌های نهادهای فرهنگی و هنری است از این رو ما در صندوق اعتباری هنر تلاش می‌کنیم در حد توان یاد هنرمندان آسمانی شده را زنده نگه داشته و از خانواده آنها حمایت نماییم.

 ارائه تسهیلات و بسته های حمایتی به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه

به گزارش ایران اکونومیست، موضوع حمایت از هنرمندان و رفع مشکلات و دغدغه های این قشر فرهیخته و ایجاد زمینه هایی برای حمایت و برطرف کردن مسائل آنها به عنوان وعده داده شده در ابتدای شروع فعالیت دولت سیزدهم و محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه، همواره به عنوان اولویت در دستور کار قرار گرفت و باجدیت تا به امروز دنبال شده و بسیاری از وعده ها نیز محقق شدند.
 ارائه تسهیلات و بسته های حمایتی در ۲۰۰ روز گذشته در سه نوبت طی ماههای گذشته و ادامه آن تا عید سعید فطر از جمله موارد حمایتی از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه است در مرحله اول همزمان با شب یلدا مبلغ یک میلیون تومان به حساب تمامی اعضای دارای کارت هنر واریز شد. مرحله دوم نیز بزودی تا قبل از پایان اسفندماه جاری به مبلغ یک ونیم میلیون تومان به حساب اعضا به عنوان عیدی واریز خواهد شد. زمان پرداخت و واریز مرحله سوم  بسته های حمایتی از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه نیز تا قبل از عید فطر در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ واریز می شود.

بیش از ۶ هزار میلیارد ریال مجموع خدمات حمایتی سال ۱۴۰۰

 با تعلق ۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات و بسته های حمایتی به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در شرایط شیوع کرونا از سوی دولت مردمی از آغاز فعالیت دولت تاکنون، جای تقدیر دارد، این پرداختی ها زمانی انجام شده که دولت در شرایط سخت کمبود بودجه، تحریم ها ومشکلات مالی قرار دارد اما به شکل ویژه به قشر فرهیخته هنرمندان اهتمام ورزید.

مجموع خدمات حمایتی ارائه شده صندوق اعتباری هنر در قالب یارانه تأمین اجتماعی، یارانه بیمه تکمیلی، پرداخت مقرری ماهیانه طرح تکریم و مستمری، پرداخت های ضروری درمان و زندگی، بسته حمایتی معیشتی و پرداخت تسهیلات بدون بهره با کارمزد ۲ درصد به هنرمندان کشور در سال ۱۴۰۰ بیش از ۶ هزار میلیارد ریال عنوان شده است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اختصاصی ایرنا ، سید مجید پوراحمدی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاصی ایرنا تسهیلات و بسته های حمایتی فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق اعتباری هنر میلیون تومان اصحاب فرهنگ بسته حمایتی هنر و رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است

جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در مورد زیست عفیفانه در جامعه، گفت: زیست بومی در کشور ما وجود دارد که بسیاری از افرادی که به کشورهای شرقی و غربی سفر کرده‌اند، بر آن تأکید دارند.
وی ادامه داد: یکی از حوزه‌هایی که در جمهوری اسلامی سبب آرامش و امنیت شده، توجه به زیست عفیفانه و خانواده است.
استاندار اصفهان بیان کرد: دقیقاً در نقطه مقابل، عدم توجه به خانواده و زیست عفیفانه تمدن غرب را دچار آسیب کرده است.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: یکی از جبهه‌هایی که دشمن سالها است در کشور ما آن را دنبال می‌کند هجمه به زیست عفیفانه، مقام خانواده، زن و مادر است.
استاندار اصفهان ادامه داد: البته با قُبح زدایی از گناه و لاابالی‌گری تلاش کرده‌اند تا زمینه برخی بی‌بندوباری‌ها را در جامعه فراهم کنند.
دکتر مرتضوی گفت: برخی از جریان‌های رسانه‌ای در سال ۱۴۰۱ تلاش کردند حیا، عفت و زیست عفیفانه را از مردان و زنان ما بگیرند، البته که زیست عفیفانه برای هم مردان و هم زنان است و هیچ فردی از آن مستثنی نیست.
وی با اشاره به اینکه اگر آینده ایران برای ما مهم است باید خانواده همیشه محترم و جایگاه زن متعالی باشد، گفت: در خانواده‌هایی که زیست عفیفانه دارند مادر جایگاه مقدس و اعتبار متمایزی دارد و این جایی است که دشمن هدف‌گیری می‌کند.
استاندار اصفهان اظهار کرد: دشمن جایگاه مادر را با هدف قراردادن دختران نشانه رفته است تا زیست عفیفانه را از دختران جامعه سلب کند.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: برای مقابله با این هدف شوم دشمن برنامه‌های مختلف ایجابی، سلبی و بازدارنده برنامه‌ریزی شده است.
دکتر مرتضوی بیان کرد: بایستی خواهران و برادرانی که از زیست عفیفانه فاصله می‌گیرند را هوشیار و بیدار کنیم و جامعه نسبت به این مسائل حساس شوند.
وی افزود: فرزندان ما با بمباران تبلیغاتی در معرض آسیب هستند، در این خصوص اصحاب فرهنگ و هنر و بالاخص رسانه وظیفه خطیری دارند تا جامعه را نسبت به این مخاطرات آگاه کنند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق