Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان به عنوان نایب قهرمانی رقابت‌های قهرمانی ۲۰۲۲ آسیا در مغولستان رسید.

 

سی و دومین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا طی روز‌های ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه در شهر اولان باتور مغولستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با ۴ مدال طلای محمدرضا مختاری در وزن ۷۲ کیلوگرم، رسول گرمسیری در وزن ۸۲ کیلوگرم، ناصر علیزاده در وزن ۸۷ کیلوگرم و مهدی بالی در وزن ۹۷ کیلوگرم، یک مدال نقره مهدی محسن نژاد در وزن ۶۰ کیلوگرم، ۲ مدال برنز ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم و عارف حبیب اللهی در وزن ۷۷ کیلوگرم و کسب ۱۵۱ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم قزاقستان در این مسابقات با ۲ مدال طلا، ۶ مدال نقره و ۱ مدال برنز و ۱۸۰ امتیاز قهرمان شد و تیم قرقیزستان نیز با کسب ۳ مدال طلا، ۲ مدال برنز و کسب ۱۳۳ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.

تیم ایران در رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی سال ۲۰۲۱ آسیا در قزاقستان، با کسب ۴ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۳ برنز بالاتر از میزبان و قرقیزستان مقتدرانه به عنوان قهرمانی رسید.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم علی نوربخش در دور اول با نتیجه ۱۰ بر ۵ مغلوب آروجان حالاکورکی دارنده مدال برنز آسیا از هند شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، نوربخش از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسن نژاد در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر جیانیدر از هند را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۵ بر ۴ از سد آیاتا سوزوکی از ژاپن گذشت و راهی دیدار فینال شد. محسن نژاد در این دیدار در حالی که با نتیجه ۴ بر صفر از  ژولومان شارشنبکوف دارنده مدال نقره جهان از قرقیزستان عقب بود به دلیل مصدومیت از ناحیه دنده، با نظر پزشکان به کشتی ادامه نداد و صاحب مدال نقره شد.

در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی در دور نخست با نتیجه ۱۲ بر ۴ بالجینیام دامجین از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل کنسوکه شیمیزو دارنده مدال برنز جهان از ژاپن با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. محمدی در این مرحله مقابل میرامبک آیناگولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از قزاقستان با نتیجه ۱۴ بر ۳ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت؛ و با توجه به حضور نیافتن احمد النکدالی از سوریه، به مدال برنز این وزن دست یافت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم شاهین بداغی در دور اول با توجه به عدم حضور محمد فواز از سوریه به پیروزی دست یافت. وی در دور بعد مقابل هان سو ریو قهرمان جهان از کره جنوبی با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، بداغی به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار مقابل کاتسوکی اندو دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از ژاپن با نتیجه ۷ بر ۱ شکست خورد و پنجم شد.

در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا مختاری در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر عادیلخان نورلانبکوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله نیز با نتیجه ۹ بر صفر میرزابک رحمت اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. مختاری در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۱ آبیلخان آمزی اف از قزاقستان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۷۷ کیلوگرم عارف حبیب اللهی در دور نخست با نتیجه ۹ بر یک مقابل آکژول محموداف دارنده مدال نقره المپیک از قرقیزستان مغلوب شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال وی نیز به  دیدار رده بندی راه یابد. حبیب اللهی در این دیدار با توجه به حاضر نشدن کیم هیون وو قهرمان المپیک و جهان از کره جنوبی صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۸۲ کیلوگرم رسول گرمسیری پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر خان جعفرخان از قطر را مغلوب کرد وی در دور سوم و در مرحله نیمه نهایی در یک کشتی زیبا با نتیجه ۵ بر صفر سینگ هارپریت دارنده مدال نقره آسیا از هند را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. گرمسیری در دیدار پایانی با نتیجه ۴ بر ۳ از سد دیاز کالن از قزاقستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم  ناصر علیزاده در دور اول با نتیجه ۷ بر یک مقابل ملیس آیتبکوف از قرقیزستان را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل نورسلطان تورسینوف قهرمان آسیا از قزاقستان با نتیجه ۳ بر صفر به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۱ از سد جالگاسبای بردیمراتوف دارنده مدال برنز جهان از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مهدی بالی در دور نخست با نتیجه ۴ بر ۴ و ضربه فنی پارک جی وو از کره جنوبی را مغلوب کرد. وی در دور دوم و در مرحله نیمه نهایی مقابل اوزور ژوژوپبکوف قهرمان آسیا از قرقیزستان با نتیجه ۴ بر ۱ به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد. بالی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۱ از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امیر قاسمی منجزی در دور اول با نتیجه ۵ بر صفر مقابل پریم پریم از هند به پیروزی رسید. وی در  در دور دوم مقابل مومینجان عبداله یف دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی از ازبکستان با نتیجه ۹ بر ۸ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد مقابل حریف کره ای، وی نیز از دور رقابت‌ها کنار رفت.

رده بندی تیمی و انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- یو شیوتانی (ژاپن) ۲- امانگالی بکبولاتوف (قزاقستان) ۳- آروجان حالاکوراکی (هند) و جسوربک اورتیبکوف (ازبکستان) ... ۷- علی نوربخش (ایران)

۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولومان شارشنبکوف (قرقیزستان) ۲- مهدی محسن نژاد (ایران) ۳- یرنور فیداخمتوف (قزاقستان) و آیاتا سوزوکی (ژاپن)

۶۳ کیلوگرم: ۱- تینار شارشنبکوف (قرقیزستان) ۲- میرامبک آیناگولوف (قزاقستان) ۳- ایمان محمدی (ایران) و نیراج نیراج (هند)

۶۷ کیلوگرم: ۱- میرجان شرماخانبت (قزاقستان) ۲- هان سو ریو (کره جنوبی) ۳- کاتسوآکی اندو (ژاپن) و ساچین ساهراوات (هند) ... ۵- شاهین بداغی (ایران)

۷۲ کیلوگرم: ۱- محمدرضا مختاری (ایران) ۲- آبیلایخان آمزیف (قزاقستان) ۳- عادیل خان نورلانبکوف (قرقیزستان) و شوگو تاکاهاشی (ژاپن)

۷۷ کیلوگرم: ۱- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۲- ماخات یرژیپوف (قزاقستان) ۳- کودای ساکورابا (ژاپن) و عارف حبیب اللهی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- رسول گرمسیری (ایران) ۲- دیاز کالن (قزاقستان) ۳- موخامدکودیر رسولوف (ازبکستان) و سینگ هارپریت (هند)

۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) ۳- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) و کومار سونیل (هند)

۹۷ کیلوگرم: ۱- مهدی بالی (ایران) ۲- رستم آساکولوف (ازبکستان) ۳- تاکاهیرو تسورودا (ژاپن) و اوزور ژوژبیکوف (قرقیزستان)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- علیخان سیزداکوف (قزاقستان) ۲- کیم مین سئوک (کره جنوبی) ۳- مومینجان عبداله یف (ازبکستان) و رومان کیم (قرقیزستان) ... ۷- امیر قاسمی منجزی (ایران)

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: فدراسیون کشتی ، اخبار ورزشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی مدال طلا دست یافت راهی دیدار فینال شد دور اول با نتیجه دارنده مدال نقره مرحله نیمه نهایی نتیجه ۴ نتیجه ۵ نتیجه ۹ برنز جهان مدال نقره دور نخست حبیب اللهی کشتی فرنگی مغلوب شد دور بعد محسن نژاد مدال برنز کره جنوبی رده بندی ۲ مدال بر صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران قهرمان آسیا شد

رقابت‌های والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا که با حضور ۳۲ تیم از روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت آغاز شده بود، ظهر امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) با قهرمانی ایران به پایان رسید.

در دیدار فینال این مسابقات که در شهر روی‌ اِت کشور تایلند برگزار شد، تیم ملی والیبال ساحلی ایران یک (حبیب اکبرزاده – امیرعلی قلعه نوی) به مصاف نماینده نخست لبنان رفت و با اقتدار این تیم را شکست داد و قهرمان قاره کهن آسیا شد.

ملی‌پوشان ساحلی کشورمان در دو ست متوالی با امتیاز مشابه ۲۱ بر ۱۲ لبنان (الچبیب هادی – ابی کرم جاد) را شکست دادند تا والیبال ساحلی ایران برای دومین بار قهرمان زیر ۱۹ سال آسیا شود.

اکبرزاده و قلعه نوی در مرحله مقدماتی در گروه C قرار داشتند و ویتنام یک (انگوین هووآنگ لانگ – دان چان سامای)، استرالیا دو (بنت فینلی – فجس آدام) و تایلند سه (اوتای جائنگ – وانسون گوئن) را شکست دادند و به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعد شدند.

تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران با شکست هنگ کنگ دو (وونگ هویی یو – لی هویفونگ) و نیوزلند دو (پاچئو داوی – وستی توماس) به مرحله نیمه نهایی راه یافت و سهمیه جهانی گرفت و در مرحله نیمه نهایی نیز استرالیا یک را از پیش رو برداشت و فینالیست شد.

بدین ترتیب تیم ایران با کسب هفت برد متوالی قهرمان مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا شد.

نادر انصاری ناظر داوری مسابقات قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا است و عبدالرئوف بستگانی به عنوان سرمربی، مرتضی احمدی پوربندری (مربی)، محمد رمضانی (سرپرست) و اکبر مسیبی به عنوان داور همراه، ملی پوشان را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند.

والیبال ایران سال ۱۴۰۳ را با عنوان نائب قهرمانی تیم ملی والیبال برفی در مسابقات آسیایی چین آغاز کرد، در ادامه تیم ملی یک ساحلی ایران در تور نووالی موفق به کسب مقام قهرمانی و مدال طلا شد و در سامیلا به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

مدال طلای تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران چهارمین مدال والیبال کشورمان از آغاز ریاست سید میلاد تقوی در فدراسیون والیبال است که در مدت ۴۵ روز به دست آمده است و در راستای اهداف و سیاست‌های کلان فدراسیون والیبال در رشته والیبال ساحلی به ویژه رده‌های سنی است.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی توپ و تور

دیگر خبرها

  • دختران کردستان نایب قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان ایران شدند
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • بوکس ایران با زدن ازبک در فینال، طلا گرفت!
  • تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران قهرمان آسیا شد
  • چهارمین مدال دوره جدید والیبال ایران از جنس طلا
  • دعوت ‌نونهالان‌ خوزستانی به اردوی تیم‌ملی کشتی فرنگی
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • رونمایی از پدیده کشتی یزد تا برق مدال برنز دختران دارت باز
  • قهرمانی رشید و شکست کشتی‌گیر بانک شهر در انتخابی روسیه
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای